První ivf. Chytlo se Vám napoprvé jedno?
Ahoj holky, čeká nás za necelé dva měsíce naše první ivf,teď jen přemýšlím jestli zavést jedno nebo dvě embria.aby to vyšlo... Někdo komu se chytli na poprvé jedno? Nebo lepší dát dvě?
@jasemin26 s největší pravděpodobností dvě, už sem starší a 4 cykli na pojišťovnu bysme stejně nestihli. Dvě zvysujou šanci na úspěšnou ivf a kdyby se povedli obě tak je rozhodně taky zvládneme. Teda asi by mě že začátku tak trochu ruplo, a pak už by to bylo jenom horší 🙂. Ale stejně bych byla šťastná a vděčná jak blázen.
@jasemin26 ja mela dva pokusy s jednim a nevyslo ani jedno. Ted uz hodne presvedcuji na jedno, protoze je hodne dvojcat a ta jsou rizikovejsi. Zalezi taky, kolik mas k dispozici embryi, pokud jdes na KET. Ja jich mela 18, tak jsem si mohla “vyskakovat”, KETy pojistovna stejne neplati, za jeden jsem dala 5000 plus nejaky doplatky na leky. Pojistovna proplaci cely stimulacni cykly, pokud mas uz z prvniho dost materialu, nemusis na dalsi stimulaci uz treba nikdy, takze te vlastne nezajima, kolik cyklu pojistovna plati. Drzim palce 👍🏻👍🏻
@jasemin26 je divný, že ti nedával zprávu. My chodíme do nataralt v Plzni a zprávu mám z každé návštěvy - bylo v ní vždy napsáno kolik folikul a jakém vaječníků + jejich konkrétní velikosti. A samozřejmě protokol z odběru a protokol z transferu + fotky všech našich oplodnenych vajíček pěkně po dnech s nadpisem k transferu nebo do mrazáku. (měli sme priplaceny ten monitoring)

@jasemin26 moc děkuji... Věřím, že to brzy vyjde 🍀❤