icon

První ivf. Chytlo se Vám napoprvé jedno?

jasemin26
27. kvě 2020

Ahoj holky, čeká nás za necelé dva měsíce naše první ivf,teď jen přemýšlím jestli zavést jedno nebo dvě embria.aby to vyšlo... Někdo komu se chytli na poprvé jedno? Nebo lepší dát dvě?

Strana
z5
saja13
17. čer 2020

@jasemin26 mě bude skoro 31 😒 když sem zjistila že teď kámoš čekají dvojčata jen z léků clostibelgit měla sem co dělat abych to rozdychala 🙄 přeju jim to samozdrejme ale když chcem taky 2 a tohle se dozvíme tak sme z toho byly dost v haji

kmarie81
17. čer 2020

@jasemin26 já pichala taky od druhyho dne, gonal 187,5 jednotek a pak už si nepamatuji jak se to jmenuje ale muselo se to míchat to sem pichala tuším 3x aby mi neuzrali moc rychle a 36 hodin před odběrem ovitrile. A po odveru ještě 5x clexan na srážlivost a ktomu ten utrous a ten mi asi zůstane určitě ještě měsíc. Teda jestli je to tam kde to má byt

jasemin26
autor
17. čer 2020

@saja13 tomu rozumím, ale neboj taky se dočkáte 👍 věřím tomu

jasemin26
autor
17. čer 2020

@kmarie81 jo ten cetrotide jsem taky musela míchat, ale měla jsem ho jen na dva dny, pak ten ovitrelle, a teď po odběru mám brát jen ty zavadeci léky . Tak uvidím jak dopadneme... Vám držím palce ať je vše jak má být

saja13
18. čer 2020

@jasemin26 holky já menopur micham celou dobu 🤔🙄❤️

aklin
13. črc 2020

Obnovuji. Mě první nevyšlo. V mrazáku máme jedno. My jsme do IVF šli s tím, že nejdříve manžel špatná integrita DNA spermií a od ledna jsem bez vejcovodu a jednoho vaječníku. Takže jsme odkázáni na IVF. Do prvního et jsme dávali velkou naději, od 4 po et jsem začala špinit a to jsem už věděla, že je něco špatně. A dnes 7 den po et přišla silná MS.

Strana
z5