Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@olousek35 Tak já třeba ani se Štelclem horm.profil nekonzulotovala..byla jsem tam minulý týden,ale jelikož dneska před IUI nic neříkal,tak soudím,že to bylo o.k. ..tak držím palušky 😉
Tak jsem tatkovi nakonec objednala PROfertil tak uvidíme,jeslti se ty mrchy vzpamatujou 😀 ale děsně se mu líbila odběrová místnost,tu by prej chtěl mít doma..takže klidně tam příště půjde zase....no je toto normální 😀 😝
@okcelok :děkuji za optání,zatím žádné příznaky,bolesti břicha občas,teď už ale moc né,nevolnosti žádné,vůbec si nepřipadám těhotná,kromě těch pár kileček navíc.No a ospalá jsem.A dneska v noci se mi někdo mstil,nemohla jsem usnout asi tak do dvou hodin.
Jinak všem přeji krásný den,u nás v Ostravě svítí sluníčko,tak snad to vydrží když mělo pršet. 🙂
Ahojky, v krátkosti vás zdravím, letím do práce 😉
@luckap123 : to jsi mě potěšila s tou místností, mm má z odběru vždycky stres, v minulém caru jsme vozili materiál z domova, protože ta místnost tam...no děs! 😝 1 m x 1 m............. vedro asi 40 stupňů, lítaly tam dvě mouchy a na videu Josefina Mutzenbacher z roku 1980 😀 😀 😀 Tak snad to v RF bude lepší 😀
Holky nějak nestíhám číst, ale jak jste tady psaly o lepidlu na embrya, to fakt jako něco takového existuje? 😕
@gabikri No tatka mi toho moc neřekl,ale tvářil se mooooc spokojeně 😀 právě,že jednou byl taky na odběru a tam byl jen hajzlík a umyvadlo a hned za zády recepce 😀
tady je prej kožená sedačka,dvd,časopisy,odhlučený dveře...a když je hotovo,strčí se zkumavka za okýnko,zazvoní se a odejde,takže ani žádný předávání setřičce ....stejně ty chlapi jsou na tom ve finále dobře narozdíl od nás 😝
@okcelok děkuju moc 😉 to je právě ono..tatka kouří,pije pivo,má sedavý zaměstnání,nervy,stres,řídí velkou firmu,jezdí motokros,a ovoci a zelenině moc nedá...ach jo..jenže to už ho moc nepředělám...ale je´mu se ten spermio asi takhle zhoršil za posledního půl roku..v březnu ho měl ještě tak nějak o.k. a vlastně máme i Natálku,ikdyž ta nám taky trvala..ale povedla se přirozeně...ono to nějak půjde..nám všem 😉
Ahoj holky, tak já dnes konzultaci zvládla a začátkem října jdeme na to. Léky jsem zkusila bez doplatku, kdyžtak v dalším pokusu dám lepší. Tak šup šup s těhu vlnou i k nám.
@dorra tak mě se teda nezeptali,jestli chci jít s manžou..sestra pro něj přišla a jen řekla tak pojdte pane P. ..no my počítali s tím,že tam půjdu taky...no ale nakonec byl tatka rád,že tam byl sám a prej se mu odtamtud nechtělo..takže nebyl z těch co chtějí zvonit co nejdřív 😀 😀 😀
Ahoj holky...tak vás po delší době všechny moc zdravím...tééééda, to snad ani nikdy nedočtu 😉 Nějak nestíhám, jsem pořád v práci nebo mám nějaké aktivity....Jinak teď stimuluju na další minimálku...v neděli jedu na kontrolní UZ, tak jsem zvědavá, jestli nějaké folíky rostou. Až budu mít chvilku, písnu víc a snad vás dočtu.
Všem přeju hodně štěstí...a držím palečky 😉
Ahoj holky, jsem v Reprofitu nová a stimuluju na minimálku. Už jsem prošla třema IVF na Obilňáku, takže se v problematice docela orientuju. Teď mě jen zarazilo, že mi v Reprofitu nedělali žádné předoperační vyšetření před OPU. Je to běžné nebo jen zapomněli?
Cau devcata, jsem tu taky nova. Dneska jsem nafasovala v Reprofitu krabice Puregonu a az to prijde, zacinam pichat. Tak bych se k vam rada pridala. Pa
Vítej mezi námi. Holky tu jsou moc fajn, určitě se ti tu bude líbit.
ahojky holky tak zdravim vsechny uz opet z Irska, vcera jsme se vratili snad i s mimiskem v brisku,cesta nebyla prilis dlouha 😉 jinak od pristiho tydne zacinam skolu,kurz na pc a podnikani a je to kazdy den tak me rejdeni a brouzdani po netu konci timto tydnem, no zmena uz byla treba, ten cely rocek jsem si s miuskou krasne uzila a ted bude hlidat tatinek a taky do jestlicek pujde na par dnu, to ji jen prospeje si myslim,ma deticky totiz hrozne rada 🙂 take tady neni zadna rodicovska dovolena tak ani na vyber moc nemam, budu se vzdelavat a jeste dostanu podporu 😵
zkravim okceloka,jak dopadl Ketik??? kdo ti ho delal a jak to dopadlo???
drzim palce 78 Marcele na zitrejsi ketik......
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@olousek35 :zítra to z tebe všechno spadne,řeknou ti co a jak a pak už to bude pohodička.Ale je to naprosto normální,kdopak by se nebál. 😉 Hlavně je tady super si o tom popovídat,protože každý má nějakou zkušenost a ví o čem mluví,než aby jsi to rozebírala s někým,kdo o tom nemá ani páru.Takže se klidně na vše ptej.