Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Ahojte,
jej, @78marcela je tehulka.... No paradicka. Na zajtrajsie testovanie ti moc drzim palceky!!!!
Inak aj mne Vitulka povedala, ze ten test z Reprofitu je malo citlivy a ze treba testovat az 18. den od ETu.
@saminka
@luckap123 skoda ((((( Objimam Vas.. Nevzdavajte to babulky, treba dalej bojovat....
Neviem, ci som Vam uz napisala.. 29.9. ideme na prvy UTZ do Reprofitu.
@luckap123 Já polykala před KETem prednison, anopyrin a estrimax a femibion (listovka). Pak od 13. dne od ultrazvuku jsem dostala utroš a ve všech lékách jsem pokračovala až vlastně pořád.
@rebeca_1 Kde jsi přišla na to, že jsem tějulka? Celý den tu pobrekávám, že nevím, co a jak. ted odpolko jsem si udělala zase test a čárka je stejná jako ráno, tak aspon tak.
jinak holky,mrcha nikde,dnes má poslední šanci!!!!!Ale nepřijde,už mě dala echo,že jde na 9 měsíců na mateřskou!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
CAKAME NA STIMULACIU:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ANDINKA - 1xZT, 2x IVF(1xbez ET), 3x IUI, 6x minimálka(3x bez ET)
HANULINECKA 33let 2IVF syn Mareček , leden 2010 kET v 10tt konec červen 2010 minimálka bez ET září/říjen 3ivf
OLOUSEK35 - 35 let - od 16.9.utrogestan, čekání na MS, 29.9. vyzvednutí léků na stimulku a hurá do toho.
GABIKRI ( 38let) Diagnóza vysoké FSH, 1IVF ET jednoho embrya / negativ, 2IVF bez transferu( tři prázdné folikuly) 3IVF ET dvou embryí z darovaných vajíček / test negativ, momentálně termín OPU dárkyně v RF 25.10. ( už nafasované léky)
MAJA3.S 31let, cerven 2008 IUI /Obilnak/ neg., rijen 2008, 1.IVF /Obilnak/ biochem. tehu., neg., kveten 2009, IUI /Reprofit/ neg., listopad 2009, 2.IVF /Reprofit/ bez ET, brezen 2010, IVF soft /Reprofit/ neg., cerven 2010, IUI /Reprofit/ neg., 8/2010 IUI /Reprofit/ neg.,
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
STIMULANTKY:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SAMINKA (32let) 1.IUI zari 2007 - neg,2. IUI -listopad 2007 - missed abortion , 3.IUI -kveten 2008 - neg,1.IVF 2009
(Reprofit) - dceruska MIa (14.9.2009), KET 6. zari 2010
OKCELOK (29let) 1.IVF 2005 neúspěšné,2.IVF červenec 2010 neúspěšné, KET 9.9.2010
78MARCELA (31let) 1.IVF stimulacia-puregon, orgalutran, OPU 1.6.2010, ET 6.6.2010 neg., 13 snehuliacikov, KET 7.8.2010, transferovane 2 blastulky, neg., KET 10.9.2010, 11 snehuliacikov
LUCKAP123 dcerka Natalka, snazi se od 2/2009, 25.8.2010 prva konzultacia Reprofit, 30.8. stimulacia clostilbegytem, 6.9.2010 UTZ
TEHULKY:
Veveram květen 2010 IVF bez ET,červenec minimálka,ET 6.8 TT 20.8. //
Rebeca_1 32r., 4xIUI neg., 2004, 1.IVF, neg., 12/2005, 2.IVF, OHSS, 9/2009, KET 1/2010, neg., 3.IVF 4/2010 neg., 4.IVF soft /Reprofit/, bez ET, 7/2010, 5.IVF soft pozitivne, 8/2010
Tak čárka slábne a opět krvácím. A já si už včera odpoledne byla tak jistá... ☹ ☹ ☹
Dobre rano,
vidim, ze pre Marcelku nie je az take dobre. Boze co sa to deje u teba Marcelik stale? Ved mate tak krasny material a nie a nie sa uchytit..... Bezkaj aj na krv! Mne sa to cele nejako nezda. Krvacas-nekrvacas..... Este zabojuj, daj do toho vsetko!!!!! Krvicka to vsetko rozhodne..
@okcelok ty ako? Ako sa citis?
@rebeca_1 Sama to nechápu, co to je. V červnu to bylo také tak, po 8. dnu začala čárka slábnout, sice jsem nešpinila, ale sláblo to a nic. A ted to samé. Nevím, proč se jen na ten týden chytne a pak to přestane. Jsem dnes na dně. Včera pořád doufání, ale dnes to na mě přišlo a bulím jak malá holka.

@okcelok jo tak to jo 😉
jinak holky kdybych chtela jit hned do dalsiho Ketu,jak to je s leky? ted je vysadim pockam na mrsku a pak zacnu znova??? jake je to casove rozpeti? abych vedela kdy si objednat letenku,poletim tentokrat sama 😕