Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Holky to je hezký, co ? 😉 : http://www.lekari-online.cz/lecba-neplodnosti/v...
@okcelok já se bojím, že pokud bude vše v pohodě, co se týče těhotenství, tak za pár týdnů skončím na udržovačkách v nemocnici a to mi vydrží až do císaře. Doktoři tottiž neví, co to se mnou udělá. Mám děložní stěnu samej myom, takže děloha může kdykoliv prasknout a já umřít. Hrozí mi těhu v nemocnici, což si nedokážu představit.
@okcelok dík. Beztak to bude tak jak má a já to určitě nijak neovlivním. Můžu být ráda, že jsem těhu a hned na poprvé. Za týden se ukáže, zda je vše v pořádku, nebo není. Ale i kdyby ne, tak jsem za tuto naději moc ráda.
@gabikri tak co krvička? Už se ti to blíží. Budeš tam ve tři volat sama? Moc ti fandím.
@olousek35 Já se připojuji k přání Olouškovi, aby to všechno proběhlo dobře, tfuj tfuj tfuj. Sakra, občas si říkám, kde je spravedlnost, ale víte co, všechno se děje z nějakých důvodů a my si tímto procházíme, protože pak z nás budou ty nejlepší a hlavně nejvděčnější mámy 🙂 Oloušku, drž se!
😵 😵 😵 😵 😵 261!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 Jsem z toho začla brečet!!!!!!!
Doktor mě pěkně mučí, prý mám jít ve čtvrtek na další krev, ale co 😝
😵 @gabikri moc moc gratulujii ,holky moc vám fandím,prožívám stejné nervy jako vy ,jsem dneska 14 po ET tedtíky taky sílí,na krvi jsem ještě nebyla,to až v pátek,už ted mám lufta .a sem tam blbnu,kdy mě nic nebolí,tak jančím,že se dole nic neděje a když břicho zase cítím,jak popíchává a tahá a nevím jak to popsat,spíš jako by to byl močák,tak zase blbnu,že se něco děje,no cvok haus
@mourinka29 : mourinko tak to je na dobré cestě, máš všechny předpoklady být těhule 😵 Držím palečky na krev 😉
@mourinka29 tak to je super. Gratuluju. Pak nám sem hoď výsledek, ju?
holky děkují mysím,že to bude ok 😵 😵 😵 .testíky jsem měla pozitivní od 7 dne po ET bez PK,tak už snaaaaaad,mějte se hezky zatím,držím vše co mám
Jinak od odpoledne zase špiním a bolí mě břicho. Tak jsem si změnila léčbu. Dám dnes 8 utroušů a začala jsem od teď polykat. Mám dojem, že mám výtok, takovej tvarohovej a do toho občas i hnědej. Tak to nebudu pokoušet a uvidíme ráno. Dokud nebude krev, tak do caru volat nebudu.

@okcelok hahaha, docela bych si dala i blinkacích pár měsíců. Shodit nějakých 20 kg by mi rozhodně nazaškodilo, jelikž mi bříško přes ně rozhodně vidět nebude ani v devátým měsíci. Ale na druhou stranu šíleně nesnáším zvracení. To bych raději umřela, než zvracet. Tak co si vybrat. 😀
Tobě už to zvracení taky brzo přejde. Už si ve 2.trimestru, to se jen těhu užívá. 😉