Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Tak já jdu žehlit tak na 20.minut se ztratím tak zatím honem napiš jak a co tedy.
jo taaak?
mam prijit 1-3 DC na krev, pak 10-14DC na folikulometrii, manzel na kontrolni spermio, 4.12. jdem na genetiku...
Jojo tak hlavně jestli si tam bola spokojená,ke kterému dr.ste boli?My jdeme zítra na ET na 12.hod.tak som zvědavá.
Jojo já jej jen vděla,ale myslím že všichni dr.tam jsou fajn,ještě aby nebyli že?
ahojky holky, už jsem zpět z dnešní kontroly v Reprofitu🙂
Takže: Ode dneška začínám brát léky na tlumení vaječníků. Mám krátký protokol. 27.10. poslední prášek, počkat na MS, což by mělo být prý teoreticky 31.10. a od 1.11.stimulace. Cca 12.11. OPU a TESE.
Dr.M. byl super. Šetřil koruny a dodával naděje. Taky jsem dostala velkou pochvalu za HP. Dr.říkal, že je úplně super a kolik že mi je let a na to řek: Ty jo, to je naprosto vynikající profil na 35let, gratuluju. Po UTZ mi řekl, že jsem naprosto zdravá ženská a že nebude žádný problém, dal mi ty léky bez doplatků, že je zbytečné brát ty "lepší" a že peníze potřebujeme na TESE. A že věří, že spermie budou. Tak jsem měla fakt radost🙂 Dostala jsem kufřík s léky a začínáme🙂)))
Ahojík nufice tak to je super,tak hlavně že to tak dopadlo všechno ok a že tedy už začínáte hurááááá.Tak pěkné stimulování tedy.
mARTEK DĚKUJI ZA PALCE.Zítra dám vědět jak to probíhalo.
cauky holky
tak adrosku zitra ti drzim palecky at ti ty embrijka hezky zavedou a at se uhnizdi...to bude radosti za dva tydny....
ahoj nufice - jsem rada ze mas dobrou zkusenost s reprofitem,ja se tam chystam pred vanoci,nejradeji bych tam sla uz ted ale bohuzel nejsem v cr.a zrovna mi prisla MS po tretim IUI tak jsem nastvana....u nas je stejny problem - spatne spermie u partnera, na cem vlastne zalezi jaky mas protokol? ja jsem si nechala poslat vysledky krevnich testu a hned je pak poslu dr.Machaci a pak urci jak to se mnou bude, nejradeji bych to jeste udelala pred vanocema, no ale zase to bude velka honicka....
ahoj Adri, držím moc pěsti🙂
Saminko, dr.mi říkal, že mám naprosto suprové výsledky hormonů, proto zvolil krátký protokol 🙂 Měla jsem FSH 4,7 a LH 3,2....a tyto dva hormony mu asi nejvíce šlo.
Nufi - no tak ty krevni testy jsem mela taky v poho, a co je u vas za problem se spermiema?
Marteku tak at ti hezky jde to sexovani.... 😝
sami...no nevim 🙄
sem chtela chlapa ukecat az na zitrek, kdyz uz byl vcera....ale prej neeee, pry i dneska 🙄
😀 😀 😀
holky ze mi zjistite kdy jsou naposledy otevreni v reprofitu pred vanoci????/ moc prosim..... ☹

Ahojík lidi kde jste kdo