Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@bublenudle jééé dvojčátka a jména mě taky zajímají 😀
Zlatička se jmenuji Michael & Tiana a malá jde už zítra z jipky k mamince 🙂
@bublenudle Zajímavá jména 🙂
@misha83 V Ostravě 1IVF a minimálka FN Olomouc
@katem velikánská gratulace k miminkům 😵
@katka1311 tak to jedeš do Olomouce,že? Já jedu taky v úterý k Machačovi 🙂 A co @bublenudle, taky bys teď někdy měla, neé? 🙂
Ahojky holky tak dávám tabulku snad už je v pořádku..🙂
☼ ♡☼♥☼ ČEKATELIKY NA // ☼ ♥☼♡☼
@drndapetka (27)
snaží se 4,5 roku
průběh: květen 2008 - mimoděložní, červen 2009 - spontánní potrat v 6tt, září 2010 - 1.IVF těhu zamlklé v 7tt
IVF: 1.IVF Unica srpen 2010 ( zamlklé těhu), 1.KET - neg., 2.IVF Unica září 2011 - neg. , Reprofit - minimálka květen 2012 - nedošlo k ET ( embrya zamražena), 2.KET Reprofit - čeká se, 22.6. ultrazvuk před KEtíkem
@lenajsek
♧Plánovaný KET na 16.6. ♧- držíme pěsti a ať se miminko zavrtá a nepustí se až za 9. měsíců
@kcvrcekz (28)
Snaží se 1 rok a 3 měsíce
Průběh: 1 IVF květen 2012 nepovedlo se, zamaraženy 4 E. KET 9.6. a teď se čeká..🙂
@misha83 (29)
Snaží se: 3,5 roku
Průběh: IVF únor 2010 stornováno pro nereagující vaječníky
IVF říjen 2010 i při max. dávkách špatná reakce, nicméně transfer byl, negativní test
IVF březen 2011 s darovanými vajíčky, v 8. týdnu mimoděložní a následně i potrat plodu v děloze, revize
následovala změna CAR, přešli jsme z Unici do Reprofitu únor 2012
Nativ červen 2012, předpokládaný transfer 14.6.
@fretecka (31)
Snažení: 3 roky
Průběh: zatím zkouší 2 cyklus časovaný styk
@bobulinka74(?)
Snažení:asi 10 let,
Průběh:2009 2x mimoděložní, květen 2011 minimálka-neg., červen 2011 minimálka-//, MA 9.tt, 2012 2x stimulace na minimálku přerušena, 19.6. jdu pro léky a kolem 10.7. další pokus
@sblanch (33)
Snažení:3 roky
Průběh:1x IUI, 3x IVF, 1 KET, IUI s přechodem do nativu + PICSI; 4. IVF březen 2012 - nativ; vše negativní
♡♡TĚHULKY♡♡ - GRATULUJEME
@kalipso (29)
Snažení: 1 rok a 3 měsíce
Průběh: podařilo se první IUI
@safarikovap (30)
1. IVF září 2011 - minimální stimulace, negativní; 2. IVF - prosinec 2011 - krátký protokol, TT //, TP 17. 8. 2012
★☆MAMINKY a MIMINKA ★☆
@olousek35(?)
1.dítě, Tomášek, narozen 2.2.2012 4240g, 51 cm, vznikl z 2.IVF . 1 IVF //, ale nepotvrdilo se srdíčko a ukončeno revizí
@saminka
Snažení: 4 roky
1.IVF - Mia (14.9.2009), 1. KET - neg,, 2. KET - neg., 2.IVF Minimalka - Lilly (8.11.2011) predtim 3 IUI -jedno uspesne ale bohuzel MA v 9.tydnu
@bobulinka74 ano ano do Olmíku 🙂 na kolik si objednaná?
@bobulinka74 Ahojky, no já nevím jestli ještě půjdu na další IVF, už se mi moc nechce.. Bylo toho dost, takže teď nic, možna casem, ale nevím..
@bublenudle nevzdávej to, takovou tě vůbec neznám ☹ Na druhé straně tě chápu, že už přestáváš mít sil, ale ona ta dušička tvého miminka někde čeká, aby mohla jít k mamince, až příjde ten správný čas. Bojuj a modli se, já věřím, že za to všechno, co už máš za sebou, to vytoužené miminko budeš jednou mít v náruči! Posílám pohlazení.
@katka1311 na13:10 a ty?
@bobulinka74 my jdeme na 9:40h jen jsem zvědavá kde to budeme hledat?Jak znám manžílka tak bude bloudit 😠 jako když jsme poprvé hledali FN v Olomouci.
@bobulinka74 Seš zlatičko 😉
@katka1311 no já jezdila podle navigace, ale teď už bych trefila i bez... myslím...doufám 😅
@zabka1124 na sono?A v jaké fáze jsi?Ty si Slovenka?
@bobulinka74 A ty jezdíš odkud?Navigaci nemáme 😀 ale pusu ano tak se zeptáme 😀 .Jááááj ať už je úterý.
@bublenudle Ahojky,co to čtu!!Nesmíme to vzdát,musí to vyjít,naděje umírá naposledy,posílám Ti sílu,i když sama mám málo,musím znovu po revizi na revizi 🙄 🙄 🙄 ,doufám, že tam prvně něco ve špitálu n.......i a bude to fakt jen malá oprava,nebo je po mně !!!
Nemáme to jednoduchý,ale přece se jen tak nevzdáme,drž se holka !!!!!!!!!!!
@katka1311 jezdím z Frýdku, přes Ostravu. A ty jsi odkud? 🙂
@mikula77 přesně tak! Nesmíme to vzdát! @bublenudle potřebuje povzbudit, mraky odtáhnou a zas vysvitne sluníčko, bude líp.Tobě taky hodně štěstí, nevím,co se stalo... Drž se
@bobulinka7ahoj,díky,budu ho potřebovat.Máme za sebou toho moc,IVF 8krát,několikrát KET,při posledním pokusu konečně //,no a v 17 týdnu SP s následnou revizí.Teď před případným následujícím KETem nevypadá děloha dobře,tedy znovu revize 🙄 🙄 🙄 ,tak doufejme že bude vše oukej a to špatné už sem si vyžrala se vším všudy.Jo a dle pitvy a histolky bylo vše v nejlepším pořádku!!!!!!!!!!!!!!!!!Proč proč proč...........................................
@mikula77 Děkuji 🙂 , mám u sebe jednoho bojovníčka z nativu. Ano, po darovaných zkoušíme opět vlastní, změnili jsme CAR a chceme zkusit nativ a pak když tak minimálky. Klasické IVF u nás nemá cenu, nereaguji na stimulaci mám nízké AMH. V Reprofitu nám dodali naději na miminko z mých vajíček, tak to určitě chceme zkoušet. S variantou darovaných jsem s rovnaná, jinak bych do toho tehdy nešla, ale to jsem si myslela, že jiná šance už neexistuje 😉 .
@misha83 Aha,tam vám to vyjde,taky jim důvěřuji a to taky dělá hodně!!V minulém CAR ta důvěra nějak nefungovala,ale to člověk zjistí až zpětně.To je spravedlnost,já mám vajec jak nosnice a přitom stačí jedno jediné no a vydíš jak to je.Já už byla taky rozhodnutá zkusit to darované,no ale když se zadařilo i když se špatným koncem,tak tu myšlenku zase odsunuju a bojuju sama se svými,protože vím že to jde a jsou v pořádku.Čas ukáže co bude dál.Tak hezky pozitivně mysly,už teď si určitě těhulka 😀
@bobulinka74 Jsem z Orlové(kousek od OV)
@zabka1124 No jedu do Olomouce poprvé teda do Reprofitu.Předtím jsme jezdili do FN Olomouc.Jinak bude to moje 2IVF ale třetí pokus.Byla jsem ještě na minimálce.Jen u 1IVF došlo až k ET.Jinak minimálka bez ET a teď dlouhý protokol který mi vůbec nesedl a taky nedošlo k ET.Tak se nám pokus na 2IVF vrací.A odkud si z SK?Já jsem původně z Ružomberka.
@mikula77 To je strašné, je mi to moc líto.

@bublenudle Já se taky přidávám ke gratulacím a ke zvědavcům na jména 🙂 .
@katka1311 A kdy se přesně chystáte?