Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@delfi75 Už jsem to hodila za hlavu. Test už si dělat nebudu. Ve čtvrtek si zajedu na krev a budu mít jasno hned. Ale výsledek je mi už jasný. Doktor sice říkal, že aby to bylo zcela jasný mělo by se testovat až 14 den po KET a den zavedení se nepočítá. Ale v tom případě mi do toho chybí už jen 4 dny. a zaváděli mi expandovanou blastocystu, takže ta už musí být uhnízděná a produkovat HCg. A na testu by musel být aspoň duch. A ten tam není ani náznakem. A byl to desítkový test. Takže bohužel smůla no. A Utroš je pěkné svinstvo už ho brát nikdy nebudu. Akorát jsou po něm zvýšené teploty a drží MS! To je vše co dělá.
@delfi75 A jediné co je mi na tom divný, že mám krásnou pleť a nehty. Protože jinak mám mírné akné. A teď nemám skoro pupínek a mizí mi to co jsem tam měla fleky a tak. A ty mizí dlouho. A když mi pupínek vyskočí tak jen opravdu mini mini. A to je dost divné. Ale asi je to tím Utrogestanem taky.
@78marcela Třeba ano. Ale je to hrozné. Já nevím fakt. Teď to bolí. Vím, že když nastoupím do nové práce budu se jí muset věnovat. A přes léto budou výstavy se psem. Ale i tak to bolí moc no. A vypadá to blbě a lepší už to nebude. Začali mě bolet záda tak jako před MS mě poslední dobou bolí. Takže asi tak. A utroš mi to asi drží.
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli se platí ICSI a PK pokud nedojde k embryotransferu.Trošku se v tom ztrácím:( U minimálky mají uvedenou cenu i bez ET, ale moc tomu nerozumím. díky za rady 😒
holky,zkoušely jste někdy nějakou "léčitelku" ??
@pt1981 Co se dá dělat. Mám hrozný vztek. Kord dnes. Když se mi zdálo zase o té švagrově zlatokopce, která má rodit každým dnem. Otěhotněla aby dostala třípokojový byt a to hned první měsíc. A to se mi ještě smála po potratu do obličeje a pak si do toho vlítla. A mě štve, že jsem stejně stará a nejde mi otěhotnět. I když mám nějaký problém, tak není to zase až tak vážné. Ale prostě i když jsem na to myslela a i když ne tak se to nepovedlo stejně. Tak už nevím no. A přitom embrya jsou v pořádku a velmi kvalitní. A přitom mi řeknou, že jsou kvality dárkyně a z toho otěhotní většina. Tak asi mám smůlu. A táhne se to se mnou už od minulého roku. IVF, OHSS, KET a potrat pak ta pinda, pak její těhotenství a pak zase nepovedený KET, problémy v práci, úmrtí dědečka, nepovedená přímá adopce týden před porodem a další nepovedený KET. Tak to už i na mě je moc ☹
Holky já mám teď tak špatné pocity, že bych se nejradši zbalila a od všeho utekla. Úplně od všeho. Začala naprosto znova se vším a daleko od tohoto všeho....

@delfi75 Stojí to za prd. Kdyby mi aspoň ten posraný Utrogestan nezvedal teplotu a nebrzdil MS. Ach jo je to nahovno.