Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Tak tomu rikam zelezna zasoba, aspon jedno musi vyjit !!!
@cermi77 to už bohužel asi nestihnu. Když teď otěhotnim, dítě se narodí na přelomu ledna a února. A mě v červnu skončí to pětileté zamrazovaci období. Ale zkusím se zeptat jestli by byla možnost to o rok prodloužit a pak bych si šla ještě pro jedno. Ale nevím zda to půjde. Rikali tehdy že se jim to daří uchovat akorát těch pět let .
@kacatka já byla v roce 2010 a tehdy to tak dělali na pět let. Ale prý je teď nějaká nová metoda mrazení nevím jestli se něco nezměnilo.
Mám všechno mražené po dvou a poslední dávku po třech. Takže když se v pořádku rozmraží dvě tak dam dvě. Vzhledem k tomu že už jsem byla třikrát po dvou a nic, tak ani moc nečekám že by byly dvojčata a budu šťastná za jedno.
uf, tak koukám, kolik mate mrazáčků a já měla jen dvě vajíčka, z toho jedno se chytlo. Je troche pomalejší, protože vzniklo z ne úplně zralého vajucha. Embryolog mě včera uklidnoval, že jestli se nezastaví, že v den transferu by to měla být kvalitní blastula. Ale jestli to nevyjde, nemám už nic :(
@78marcela ale přesto ten počet zamrazených je fakt luxus, i když je pravda, že znám hodně lidí, kteří otěhotněli z jediného KETU a to ještě z dvojkových embryjek - nevím jak je možné mrazit i takové, ale asi tohle nerozhoduje. Moje kamarádka otěhotněla z moruly a to ještě dvojkové. Nikdo tomu nevěřil a teď ve 40 letech má krásnou, zdravou holčičku. Neboj jistě to vyjde 😵
Proč nutridrink?
Nutridrink je kvuli vysokym davkam bilkovin-proteinům, doporucuje se pokud hrozi nebo je OHSS
tak to slyším poprvé, nevím, jak by to mohlo pomoct..... ale pokud to pomáhá...

@kacatka to ti mileráda věřím. Moc bych to chtěla zažít. Já měla 33 vajíček a oplodnilo se jich 28. Dvě zavedli a 13 mrazili. Všechny mražené jsou prý výborné a kvalitní blasty. Doposud vše kvalita 1. Tak nevím proc je moje tělo nechce.