Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Mám plánovaný KET (jj reprofit) na červen a při konzultaci mi dr řekl, že se píchá. Já tomu nějak nevěnovala pozornost, ale teď jsem s toho poněkud zmatena 🙂
@kacatka hele záleží, kolikátý den jsi byla na UZ před ketem, pokud je to 10-12, vetšinou tam je ještě neprasklý folikul, takže na vyvolání ovulace ti píchnou Pregnyl, pokud jdeš na UZ 13-15 den cyklu, doktor už třeba folikul nevidí (je prasklý - ovulace proběhla, každá z nás to má jinak) pak se Pregnyl nepíchá, nepíchá se ani tehdy, pokud je KET plánovaný v anovulačním cyklu (bere se od začátku menstruace Estrimax apod..), to pak ovulace vůbec neprobíhá - netvoří se folikul - nepíchá se Pregynl.
Rostoucí zuby, to mě na dítěti asi děsí ze všeho nejvíc, hrozně jsem si oddechla, když rarachovi narostla poslední stolička. 😀
Včera jsem po dlouhým hledání sehnala Femibion bez jódu (v lékárnách je jen na objednávku, měli ho skladem až v lékárně v budově RF) a mít MTHFR se fakt "vyplatí", cenový rozdíl proti obyč listovce je teda dost velký... A řikam si, zda je to nutný nebo ne, když u syna jsem o mutaci nevěděla a jedla jen tu obyčejnou. S problémy v těhotenství a předčasným narozením listovka asi nesouvisí.
Holky nemáte náhodou někdo mail na Machače???nikde ho nemůžu najít. díky
@fidac jj, bylo to tam...zkus jméno.příjmení@reprofit.cz nebo příjmení.jméno@reprofit.cz něco třeba odejde a něco bude nedoručitelné...většinou je to takto vygenerované

@kacatka já taky nikdy při KET žádny nedostala.