Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@delfi75
@simkar
@zelena_zirafka
@kalipso
Holky, děkuju za názory. Teď se nějak vnitřně přikláním k tomu jednomu, když mi nikdy dvě nevyšly. Nevím zda se platí za opětovné mrazení, na to mě nenapadlo se zeptat.
Mám jít v pátek.
Holky je možné, že mám docela dost nafoukle břicho a tvrdé? Měla bych být 4.týden, nespinim, nekrvacim, ale mám z toho břicha divnej pocit. Na Utz jdu 20.8.ještě mě napadlo, jestli by to mohlo být tím, že mám málo magnézia. Moc diky za rady 🙂
@pajulinecinka zkus si zavolat do caru, at ti poradí. Za to nic nedáš. S magnézkem nevím, zda v začátku není nějak omezené. Později ho můžeš takřka neomezeně, jelikož se z něj nedá předávkovat. Když ho máš moc, tak ho vyloučíš průjmem. Zjištovala jsem u dr.během těhotenství. 😉
@pajulinecinka ahoj, přesně jak říká @olousek35 . kontaktuj raději CAR
@pajulinecinka já jsem to měla tak, najednou nafouklé břicho, myslím, že je to jen hormonální změnou, začínají se přeskupovat a roztahovat střeva, tak je potřeba udělat v břichu místo. Já v pátém nemohla zapnout v práci kalhoty a ted v 9.tt už zas můžu.
@simkar no snad to bude ok, četla jsem na netu, že je to kolem 5.tt normální a pak se to spraví. Už aby bylo toho 20. a my snad viděli srdíčko naší Vanesky nebo Dominička🙂))
@pajulinecinka no já ti to rikala, že eskymacci v Reprofitu to umí 😉
@pajulinecinka nafoukla muzes být I z utrogestanu
Ahojky, tak dnes kontrola u dr. dopadla dobře, fazolka roste 🙂 Snad bude ještě zdravá, za měsíc jdu na NT+, to budou teprv nervy 🙂
Pěkný večer holky, tak dneska jsem byla v Reprofitu na kontrolním UZV po stimulaci léky a nic.. takže další cyklus ještě zkusíme léky.. a další měsíc pokud zase vaječníky nebudou reagovat tak injekce..
Akorát dneska jsem vyjimečně čekala, nějak neměly volné ordinace..

@78marcela Já bych hlasovala pro jedno. Pokud ti to doposud se dvěma nevycházelo, dala bych tím spíš změnu... Třeba v tom je taky zakopaný pes. Někde jsem četla, že jedno má víc šancí než dvě, ale už si nepamatuju proč.