Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@78marcela ahojky, potichounku gratuluji a věřím, že už jsi se konečně i ty dočkala!!! Na zítřejší krev držím pěstičky, aby byla minimálně dvojnásobná hladina hcg!!! Myslím, že jsi další případ toho, že když se tu někdo nevzdá a bojuje stále dál, že se nakonec dočká každá z nás 🙂, moc Ti to přeju, z celýho srdíčka 🙂
@kacatka jojo, tak to je zítra, tak uvidím, co mi zítra naměří. Kéž by to šlo nad tu stovku, ale nevím...cítím se taková nafouknutá, bolí mě pořád jako na ms, i trochu do zad a kyčle, to taky bývá jako na ms u mě někdy...
@sikulik jsi hodná...ale zatím gratulace raději příjímat nebudu, až když to zítra stoupne, nechci to zakřiknout, ach ta pověrčivost.
@sblanch @simkar Já na NT šla, manžel si to přál a nepřišlo by mi fér na něj nebrat ohled. Býval by šel i na tu další krev, ale tu už jsem odmítla. Včera na utz v RF to dopadlo dobře, dr. odmítnutí přijala skvěle (na rozdíl od mé dr. v prvním těhotenství, kde jsem nechtěla běžnej tripple a musela jsem vyslechnout hromadu blbých řečí a podepsat neg. revers) a sama mi řekla, že by to podle ní výsledky jen zlepšilo, ale mně se fakt už nechce. Pravda je, že u prvního jsem si byla jistá, že bych si ho nechala za každou cenu. U druhého už tu jistotu nemam tak pevnou, když vím, jaká fuška je mít zdravé, ale extrémně nedonošené dítě. Intuitivně myslím, že je mimčo v pořádku. 🙂
@zelena_zirafka určitě vše dopadne dobře 🙂 A můžu se Tě zeptat v jakém týdnu si porodila to první mimčo? Viděla jsem víkend o těchto miminkách a všechny mamči, které tohle zvládnou opravdu moc moc obdivuji 🙂
@kacatka 31.tt, ale velikostí syn odpovídal 28.tt. Jak říkám všem, na tom není vůbec co obdivovat, když vám osud nadělí, nezbývá nic jiného, než se s tím srovnat a zabojovat, naprosto přirozně. 🙂 Já zas obdivuju kamarádku, co má nemocného chlapečka, a ona říká to samý, to není nic k obdivu. 🙂
@zelena_zirafka kamarádka má holčičku narozenou 33tt a bohužel není zcela v pořádku ☹ Ale bojuje jak se dá a ať tak či tak můj obdiv určitě má 😉
Holky tak jsme včera učinili s přítelem rozhodnutí. Už žádné další IVF ani KET, prostě končíme. Určitě to nevzdáváme, je čas to zkusit přirozeně 😉 Při boji o Honzíka mě hormony docela zničily, takže je tomu třeba udělat konec. A víte co? Cítím se teď mnohem lépe a jsem ráda, že je naše rozhodnutí vzájemné a všichni 3 si teď budeme konečně v klidu užívat. Po 6 letech bych i snesla nějakou tu dovču. Tak všem tady přeji úspěch a těm, kterým se ještě nezadařilo ať se tak brzy stane 😵
@kacatka vaše rozhodnutí plně chápu, hormony jsou pro tělo hrozný záhul... Byla jsem moc ráda, že nám ještě zůstaly dva mražáčky a hned první ket vyšel. IVF bych taky hodně zvažovala. Sice jsem hyperstimulák měla jen jednou, ale stačilo a navíc všechny ty časté kontroly a narkoza, to je docela obtížně slučitelné s péčí o roční dceru. Budu držet pěsti, ať se zadaří přirozeně, určitě byste nebyli první ani poslední pár 🙂 První krůčky jsou krásné, užívejte si to, za chvíli bude lítat po bytě jako tornádo 🙂 Naše začala později, ale já jsem ráda, je na sebe docela opatrná, prostě madam 🙂
Jinak kontrola dopadla dobře, fazolka má přes 4 cm a mamka se taky drží 🙂 Za 14 dní budou nervy, NT+...
@sblanch moc děkuji 🙂 Náš malej je taky na sebe strašně opatrnej, však se začal stavět na nožičky teprve teď a to je mu rok a 3 týdny 🙂 Ale strašně moc ho miluju, a už prostě nedovolím, aby prožíval ty nervy ohledně umělého oplodnění zase znovu společně se mnou 😉 Tak se Blani drž a ať NT dopadne na jedničku 😵
@delfi75 zlatko u nás se přirozené početí rovná spíše obrovskému zázraku, já už bohužel stárnu, ale zásadní chyba je u přítele a tu už nikdy nenapravíme. No nic, když se už nikdy nezadaří, budeme šťastni i tak 😉 A samozřejmě, že dám vědět, jak se Honzíkovi daří - na zákrok jdeme 23.9 🙂 Budu tam s ním, tak to určitě oba zvládneme.
@mikula77 určitě půjdu. Ted jsem si do zásoby koupila testy a do pondělí budu testovat a uvidíme, v pondělí bych asi zašla zase na krev. Uvidíme, jak to půjde dál.
Koupila jsem si i digitální Clear blue, ukazuje mi plus 1-2 týdny, to také ukazuje na to, že jsem asi týden později, než bych měla být, ale snad se to ještě rozběhne...
věřit, doufat, nevzdávat...nic jiného nezbývá.
@olousek35 pěsti drž klidně nahlas, Oli, 😀 😀 😀
Ahoj holky! Jsem utahaná jak pes, ale bylo to super. Jeli jsme s rodinkou na dva dny Znojmo a \Mikulov, přiznám se, že si miminko lízlo deci Pálavy, ale neodolala jsem.
@78marcela držím pěsti, hlavně, že roste, stačí, aby se zahnízdilo mimo termín a už to zkresluje
@sblanch Ty chodíš na ko každých 14 dní? Já byla v 9tt a jdu až v 12tt

@78marcela jo a den, kdy máš testovat bys měla mít ve zprávě - na 100% ( bývá to ten 12 den po ET, KET)