Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@delfi75 no já blbě, Honzík má opětovně angínu s vysokýma horečkama a to jsme se na začátku měsíce vrátili s febrliníma křečema ze špitálu. Já jen doufám, že budou klidný Vánoce a nečeká nás zase nějaké to překvapení v podobě virózy. Joooo s dětma je to těžký a bez dětí taky, tak si pak vyber 😀 Kdy tě čeká ultrazvuk?
@sikulik ahojky, no s tím spaním je to o trochu lepší než v 1. trimestru, ale když jde malá spát tak chrním taky 🙂 Břicho roste, v angličtině si ze mě dělají legraci, že jsem tlustá 🙂 Jinak se cítím v pohodě, jen jsem jednou v pekárně ráno omdlela - byla jsem na lačno kvůli prášku a asi zafungoval i nízký tlak... Jsem ráda, že jsem celkev v pohodě, protože do Vánoc mám dost co dělat, kromě předvánočních příprav (ty jsem teda ještě nezačala...) se snažím šít vánoční dárky. A doufám, že mě druhátko umožní být v kondici co nejdýl.
A ty se cítíš? Vše ok? Co ogtt, už jsi byla? Já doufám až po svátcích, ale spíš dřív, tak snad nebude překvápko...
@ivka3901 na všechno se zeptej 🙂, na imunu ani hematologii mi v podstatě nic nenašli, ale už jsme nevěděli co vyzkoušet aby tělo embryo přijalo, tak tohle snad klapne, držím Ti pěsti, všem tady, ať je konec tohohle a celý příští rok úspěšný a po čase se v RF zvednou statistiky 😵 !!!
@sblanch už 26tt ? letí to 🙂, moc gratuluji k dalšímu děvčátku na cestě 🙂
Chodíte prosím některá k Dr. Kozumplíkovi? Jak na vás působí? Je to profík? (Zdá se mi hrozně mladej. 🙂 )
@delfi75 Protože se tam letos nepodařily 2 KETy a zásoba zamraženců došla. Dost nemile mě překvapili i s tím, že embrya zmrazili po 3 a ne po 2 (teď se mrazí dokonce jen po1 ks), takže jsme měli jen 2 pokusy. Taky poslední konzultace poté, co ke KET ani nedošlo, protože všechny 3 embrya se po rozmražení rozpadly, proběhla v hrozným spěchu v sesterně, kdy u toho Dr. souběžně vyřizovala několik telefonátů, takže mi dokonce zapomněla dát závěrečnou zprávu. To se mi vůbec nelíbilo, i když v r. 2012 bylo všechno v pohodě a na péči ani přístup jsem si nemohla stěžovat. Moje důvěra po téhle zkušenosti poněkud ochabla a zkouším zase jinde. 🙂 Navíc nemám tolik času, že bych mohla hodinu čekat, než na mě přijde řada a ještě absolvovat rychlokonzultaci v hektickým tempu sotva za 10 minut, kdy mám pocit, že mě Dr. snad ani nevnímá. (A jak mi bylo řečeno, je to prý normální...)
@soleilll tak obilňák je tována na děti...Neboj, v reprofitu budeš jako v peřince a jistě budeš překvapena přístupem všech tam. Neříkám to jen proto, že se nám tam zadařilo a máme od dr. Koudelky a celého týmu chlapečka, ale i proto, že vím, co je obilňák zač - bohužel. Tak držím palečky ať to vyjde hned na první pokus 🙂
@78marcela Někde jsem četla, že pokud MS dorazí do 18. hod, počítá se začátek až následující den. Takže jsi to určitě stihla. 🙂 O Pastorčákové slyším poprvé. Ale hodně se to tam za ty 3 roky prostřídalo, hlavně ty mladé doktorky.
@kacatka Jako továrna na děti (nebo spíš sny o nich) mi přišla Repromeda, Obilňák mi vyhovoval. Nepotřebuju napucovanou recepci s koženými křesílky a pokud byl úspěch, ani mi nevadilo přecházet na jednotlivá vyšetření do jiných budov. Ale jak říkám - poslední zkušenost se mi moc nelíbila a i když jsem přesvědčená, že je to tým špičkových odborníků, změna prostředí je pro mě teď žádoucí. A navíc už tolik netlačím na pilu, jeden satánek je doma, takže ten šílenej stres víceméně odpadá. Už je to spíš jen o možnosti příjemnýho překvapení. Třeba to bude zrovna RF. 🙂
@kacatka já s ní mám výbornou zkušenost, sice zpočátku jsem byla trochu vyjukana, přišla mi trochu tvrdší, řekla že u mě by doporučila transfer jednoho, já přitom měla dvě mražené a měla jsem hlavu jak balón jestli jedno nebo dvě jestli se podaří znovu zamrazít.. Ale u ní u jediné jsem otěhotněla ( tedy ještě u Vítouskove jsem měla pozitivní testy), ale tady teď to bylo opravdu tehu. Komunikace bez problémů, nemuzu proti nic říct. Ráda bych k ní šla teď znovu na transfer.
@soleilll nebyla že by byla jako nějaká drsná, spíš větší odstup. Na druhou stranu to chápu, že ma zkušenosti s nedonosenymi dětmi. Oceňují, že to řekla na rovinu, předtím mi vždy dali dvě bez řečí a až ona řekla, že u mě by dvojčata byly opravdu komplikace.
Těšit se je možná dobře, jenže u mě většinou když se těším a věřím, dopadne to blbě.
@soleilll no já nemluvila o napucované recepci a kožených křesílkách 😀 , ale spíše o přístupu, pokaždé jiný lékař, až nemožné konzultace po mailu. Kamarádka tam pracovala a odešla do jiného centra, říkala, že hodně pacientek si tam stěžovalo. Ale zase znám někoho, kdo má odtam 2 děti, ale tam se všechno dělo přes dr. Crhu.

a třeba těch Vánočních překvapení bude víc 🙂 Holky hlavně vy, které ještě nemáte mimi, tak to nevzdávat, určitě tam na Vás někde čeká 🙂