Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Ahoj holky, predne vsem hezke svatky.. pekny a hlavne uspesny rok 2015 😊.
Rada bych se zeptala, jak je to v reprofitu s placenim. Hradi se vse az po nebo uz pred? Zatim nevik kolik, ale od ledna zacinam stimulovat. Dekuki 😊
Dobré ráno, holky. Hlásím opožděný vánoční dárek- na dnešním testu je malý, světlý, i při různých natočeních asi z 20cm viditelný dušík🙂
@cermi77 kéž by to už chtělo vyjít. Dvě čárky vidím už počtvrté, ale jednou už bych se mohla dočkat, že jo. A zase jsem plná naděje, z jednoho slabého ducha, člověk je asi tvor nepoučitelny, protože já zase věřím a doufám. Ale už nemám testy, tento byl poslední co jsem doma vyhrabala, dnes asi budou lékárny ještě zavřené, ach jo.
@cermi77 obden testovat je pro mě úkol srovnatelný s výstupem na mount everest. Obojího jsem schopna asi tak stejně. Budu ráda když to zvládnu jen jednou denně. Protože v srpnu jsem testovala dvakrát i třikrát denně. Jsi moc hodná, kdybych tu neměla vás, holky z koně, asi bych to už dávno vzdala. Ale takhle..dodávate mi sílu a energií. Díky za vás. Já jsem teď tak šťastná, to je nádhera.
Holky ja se zblaznim ☹. 2.1 si mam vyzvednout injekce na stimulaci. Mela jsem podle vypoctu byt 2 Dc a zacit se stimulaci. Ta mrcha se rozhodla prijit uz dnes pres utrogestan. Nevim, jestli toho 2.1 normalne pro injekce jit nebo ne. Podle vseho se to o mesic posune. Jak to chodi, kdyz MS prijde jinak, nez bylo v planu?
Pokud chodite do Reprofitu, tak tam pracuji až od 5.1.
@mirka000 jedou i mezi svátky, akorát mají omezenější provoz, že nedělají třeba odběry atd ale utz normálně jede. Kamarádka je objednána na utz na 30.12 takže to vím určitě.
@maikkynna zítra je sobota, normální den, dopoledne možná budou normálně pracovat. Zavolala bych tam ráno a pokud tam budou, jela bych si hned pro léky.

VŠEM PŘEJI KRÁSNÉ SVÁTKY A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK .
Pro všechny mám jedno překvapení,po xxx letech se nám narodila v listopadu dcera Kateřina. 🙂