Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@ivka3901 jejda, no před ketem prostě Dr. musí udělat UZ aby věděla, že je výška a struktura dostatečná a má cenu embryo zavádět, většinou se chodí 10. až 14. den cyklu, lepší je dřív, než dojde k ovulaci, dr. dokáže podle UZ odhadnout, jestli a zhruba o kolik sliznice povyroste, pokud nemůžeš na tenhle UZ do RF, tak by ti ho tvoje dr. měla udělat, případně nasadit estrogeny na podporu růstu, jestli je neochotná a nemáš důvěru, tak bych se raději otočila v RF. Nenech se rozhodit a Štelclovi napiš 😉.
@ivka3901 Ja vždycky mela při Ketu hormony,nevim proc,proste jem verila dr.Menzes byl pravidelny,takze sliznice rostla,tak nevim proc tomu tak bylo.A zvdy jsem otěhotněla.Nech si poradit od svého lekare. A je lepsi když to není pro tebe problem,tak kontrola před ketem v Repro.Drzim palce 😉
Ahojte, na kolky DC sa robi priblizne odber vajicok pri SOFT?
@cermi77 dakujem za radu,ale síce máme RP 250 km od domu,ale radeji asi pojdeme na ultrazvuk k štelclovi už som s ním v kontakte a sme dohodnutý,že bez ohladu na výsledky ideme nato takže začnem brať prvý den cyklu estrofem 🙂 an pojdem radeji k nemu na ultrazvuk 🙂 ale hádam budem mať zajtra dobré výsledky a en hnusný annexin pojde dole ved už 8 týždnov beriem inekcie a aj anopyrin
Baby tie čo beriete anopyrin kolko beriete a ako dlho pred KET či ET ?díky
Ahojte hlásim sa výsledky z repro. Imuologie ten hnusný annexin išiel pekne dole aj dochtorka sa čudovala a tešila sa so mnou 🙂 TAK HOR SA NA ÚSPEŠNÝ KET nech užpríde mrcha jedna 🙂
@delfi75 a třeba taky ne. Víš jak jsi to měla s tou ms v poslední době. Moc ti držím pěsti.
@ivka3901 tobě také, už už můžete brzy na KET.
@moni34 tobě už pomalu bude končit kritické období, vid, super. Já půjdu na kontrolu teď po třech týdnech, tak se trochu bojím, ale stále zvracím, prsa bolí, v podbříšku taky, tak snad je vše ok.

@ivka3901 já vyzkoušela obě možnosti, ale v nativu se mi podařilo celkem třikrát otěhotnět, nevím, jestli jsi v minulosti měla problém s růstem sliznice, pokud ne, tak jsou hormony navíc zbytečné, ale poznají to stejně jen na UZ, záleží jak bude vysoká a strukturovaná sliznice a tvůj dr. tě zná určitě nejlíp, tak poradí, je to individuální 😉, moc držím pěsti, ať se miminka brzo dočkáš.