Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@evulatko nebyla, jen po telefonu... a na změnu mě nenapadlo se ptát... bych se divila, kdyby mi vykládal, co ho k tomu vedlo :D já jsem ráda, že vím kde je a že k němu můžu! 🙂
ahojte kočky chcem sa opýtať na váš názor,ale asi zavolám na nonstop linku do RP ked vlastne som patrila k dr. štelclovi a sme v darcovskom programe tak asi patrým už pod Macháča?kedže som sa pri KET zabudla na recepcií opýtať 😒
ahojky holky tak dakujem,že ste ma podporovali a držali mi palce,ale tehu testík je velmi velmi velmi skoro neviditelná druhá čiarka na 12 DEN PO KET je to slabé ☹ a vlastne začnem vybavovať adopciu
Ahoj holky,jdeme do Reprofitu na první konzultaci k dr. Kozumplíkovi. Chodíte k němu nekterá a jaké s ním máte zkušenosti?
dneska jsem si volala na výsledek tripltestu, tak na rozštěpové vady je to dobré, na Downa mně vyšlo riziko ještě o něco větší než z NT screeningu 1: 460, takže jsem ráda, že jsem si to vyšetření z krve nechala udělat a vím, že Downa nemáme 🙂 a taky už cítím pohyby, je to úžasné 🙂
@ivka3901 ahoj, chce to prostě zkoušet. Předtím to neslo, protože to bylo něčím způsobené, ale našli problém, prelecili a ted už to vyjde. Ty předchozí pokusy nemůžeš jakoby počítat, když jsi nebyla úplně v pořádku a jisté vis, tento napoprvé i zdravým holkam málokdy vyjde. Ale myslím, ze mate mrazacka, ne? Tak uvidis, jak ten zabojuje!

@evulatko už se stalo 🙂