Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Holky mám dotaz....posílají z RF i nějakou závěrečnou zprávu gynekologovi o IVF??? Zajímalo by mě to hlavně proto, že moje dr. je dost protivná když zmíním Reprofit ☹
Ahoj holky,jak je to s genetikou embryí? Je transfer ještě ten cyklus kdy se embrya vyšetřují a nebo až ten další měsíc? Děkuju za odpověd 🙂
Holky, nevite jestli Reprofit nevykupuje nenacata pera?
Holky ještě mám jeden dotaz....v červnu jsem byla na punkci a transfer jsme odložili a embrya zamrazili a zajímalo by mě jestli budeme platit rozmražení nebo něco....díky
Ahoj holky,jak dlouho jste čekali na výsledky z genetiky? Myslím teda na schválení jestli bude na pojištovnu genetika embryí.,čekám už měsíc a doktorka se ještě nevyjádřila. Děkuju za odpověd 🙂
Ahoj holky, přemýšlím o změně gynekologa a CAr, mám PCO. Uvažuji o reprofitu Brno. Koho by jste mi doporučili z doktorů? Chodím do Heliosu v Brně a přestávám být spokojená, tak sonduju 🙂
Zatím mi nedělali ani žádné testy, prý je na vše čas...

Holky, kdy vam gynekolog v reprofitu vystavil tehotenskou prukajdu? A jak to u vas probiha s kontrolama? Dekuji