Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Ahoj holky, chci se zeptat, přítel byl teď na kontrolním spermiogramu a vůbec prý žádné zlepšení není ☹ Bylo jich málo, málo pohyblivé a hlavně deformované hlavičky. Já jsem zdravá, jedno dítě z prvního manželství mám. Prý se má objednat na odběr krve na hormony a genetiku. Máte někdo něco podobného? Co se v té genetice přesně zjistí? A co je dál? Doktor psal, že šance na přirozené otěhotnění je téměř nulová.....☹ 😔
@lenka.dv Buď v klidu, to jsou naprosto standardní postupy. Hormonální profil i genetika se dělá vždy před začátkem léčby, stejně jako spermiogram. Podle výsledků se pak volí další postup. Na genetice se zjistí, jestli nemá některý z vás chromozomální odchylky viz např. http://www.ordinace.cz/clanek/geneticke-vysetre...
Se spermiogramem se dá trošku pohnout užíváním selenu, zinku a vitamínu E, ale i při slabých hodnotách jsou výsledky léčby dobré, když se zvolí ICSI nebo PICSI. Tak přeju hodně trpělivosti a pevné nervy.
Chtěla jsem se zeptat postoupily jste některá minimální stimulaci s nízkým amh? Ma hodnota je 0,8....
Ahoj holky......chtěla bych se prosím zeptat jak vám bylo po injekci Pregnylu?? Včera ráno mi to manžel píchnul a je mi dneska strašně zle.... Je mi už od rána na zvracení a píchá mě v břichu.....Je to prosím normální??? Jsem z toho docela nervozní...děkuji moc za reakce...
Sestře jsem také píchala pregnyl a měla to samy.... Nevolnost a bolesti břicha k tomu patři 😢
Takže kontrola v Olomouci pro nás dopadla konečně dle představ! Konečně se nám někdo poctivě věnoval a o přístupu nemluvím!!! Naprostá spokojenost, odjizdela jsem s čistou hlavou a témeř vše ze mne spadlo. MUDr Machač je fakt úžasný!!!! Kontrola s menstruaci a čeká mne dlouhý protokol skrz endometriozu nedoporučuje nic jiného. Mate s tím holky zkušenost? Nač se mam připravit? 😲
Ahoj holky můžu se přidat. Chodím do Reprofitu v Brně
ahojky, čeká tě ivf nebo ket? my jsme se pustili opět do boje a čeká mě ket, v úterý mám 1. UTZ
@moni34 ahoj čekám na MS a začnu píchat. Je to moje 4 IVF. U mě je problém ,že mám špatné vajíčka jsou staré a málo. Chodím za Dr. Koudelkou. Je vážně skvělej. Je to moje druhé CAR před tím jsem byla v Heliosu ☹ jinak já bohužel ,KET nikdy neměla. Jednou nebyl ani ET. Jestli se nepletu když jdeš na KET tak sleduji sliznici jestli roste ? Tak držím pěstě, aby byla ukázková 😝
@ninanela moc děkuji 🙂
@rezni máme mrazáčky ze 4.ivf a máme darovaná vajíčka, měla jsem při stimulaci nejvyšší dávky a dělaly se mi bulky v prsech, tak jsme šli teď do darovaných. 2x jsem předčasně porodila, přišla jsem o dvojčátka ve 24.tt a teď v červnu o syna v 26.tt, tak snad budu mít tentokrát štěstí. Sledují sliznici, jestli roste, bude to v nativu, takže nemám žádné hormony, dali by mi je, jen kdyby nerostla sliznice, no doufám, že naroste 😉 Držím palce, abys měla taky štěstí a zadařilo se 😉
@kejt29 tak to je super🙂 já měla bohužel je transfery 2. A přitom co čtu ,tak to málo komu vyjde hned 🙄
@moni34 tak klobouk dolů. Jsi neuvěřitelný bojovník. Vážně ti přeji z celého srdce, aby se to tentokrát podařilo a miminko se narodilo až v 40 týdnu. Já se tady hroutím,že jdu do 4 IVF 🤐 hodně ale opravdu hodně štěstí ti přeji
Ahoj holky, ráda se k vám přidám jsem po neúspěšném 2 IVF musím přiznat že to dost špatně beru. Při prvni stimulaci jsem si také pichala nejvyšší dávky hormonů které jsem snášela velmi špatně. Když vás tady čtu jak bojujete a co máte některé z vás už za sebou tak máte můj obdiv a já dostanu sílu jít dal a nevzdavat to.
@moni34 jsi velmi silná žena a jak píše rezni neuvěřitelný bojovník . Moc ti držím palečky aby se ti to povedlo.
@rezni tak mi jsme na tom stejně taky chodím k dr. Koudelkovi a můj problém je také špatné a málo vajíček. ☹ bylo mi doporučeno z předešlého car kde máme 2 mrazačky ,že než půjdu na ket tak si nechat udělat laparoskopii a hysteroskopii a tak mě op. čeká v říjnu. Přeji ti hodně štěstí a ať se tentokrát zadaří.
@handous1 vůbec se nedivím, taky jsem neúspěchy po každém ivf špatně zvládala a hormony jsem snášela strašně špatně, rozhodně se nevzdávej, miminko za to určitě stojí a jednou se to musí podařit, budu držet palce, ať ti laparoskopie dopadne dobře a mrazáček se pak krásně zavrtá 😉
@rezni děkuji moc, nic jiného než bojovat mi nezbývá, taky jsem se hroutila, každý pokus je hodně náročný a neúspěch hodně bolestivý, no budeme doufat, že se na nás taky štěstí usměje 😉 držím palce 🙂
@cermi77 moc děkuji 🙂
Dneska jsem byla na UTZ a transfer nebude, sliznici prý mám jen 8mm, což by prý až tak nevadilo, ale namám folikul, tak mi nemůžou píchnout Pregnyl, a to je prý problém, protože bez Pregnylu si prý tělo nebude myslet, že je těhotné. Vůbec jsem netušila, že pro transfer je nutný folikul, takže jsem z toho zklamaná a rozčarovaná 😒 Takže zase za měsíc...
@soleilll @sikulik holky moc děkuji 🙂 hledala jsem na internetu a našla, že je to tak, věřím jim a vím, že vědí co dělají, jen mě to zaskočilo, netušila jsem to, protože se mi to ještě nestalo. Už jdu potolikáté a pořád je pro mě něco nové. Nechci se vzdát, ale mám strach, abych se nedočkala dřív než miminka důchodu 😀
@rezni no jo, je to dlouhé , pořád jenom čekání, ale nedá se nic dělat, tak teď budeme čekat na MS obě 😉 Nebo už jsi to dostala?

tak mám za sebou první kolečko s clostibethilem, pak injekcí pregnyl a snažení a dneska ráno jsem to bohužel dostala. Prosím o radu co mám teď udělat. Podle lékaře by jsme toto kolečko měli zkusit znovu, jak to mám ale udělat, když bych měla začít brát clostibethil zase v sobotu, jak to mám udělat s receptem? Děkuji.