icon

Reprofit Brno. Máte zkušenosti?

theresa
6. kvě 2007

Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.

78marcela
1. črc 2016

@ivka3901 je mi to moc líto..:'(

delfi75
1. črc 2016

@ivka3901 Ivi, tak jsem doufala ...ale pokud jste se rozhodli adaptovat,tak je to krásné a uděláte šťastný život nějakému drobkovi, u nás by to také tak asi skončilo....Ale pokud budou síly a finance, zkoušej, co to dá!!!!

1miska
1. črc 2016

@mikula77 moc moc moc gratuluju, ani nevim proc ale v poslední době jsem si na vas často vzpomněla, ani nevim proc, když vas neznam a je to vic jak tri nebo ctyri roky kdy jsem si s vámi něco psala - vidim to jako dnes, dosla jsem z práce z porodnice a padl na me splin a něco jsem vam psala a vy odpovídala... a v poslední době jsem si rikala jak se asi mate, jestli jste to nevzdali a vidim ze ne, moooc gratuluju 🙂

soleilll
1. črc 2016

@ivka3901 Přeju ti hrozně moc sil, ať už si další cestu za potomkem zvolíte jakoukoli!!! Budeš skvělá máma - to všechno, cos prožila, tě určitě posílilo a uděláš nějakýho drobka moc šťasným. 😉

ivka3901
1. črc 2016

@78marcela
@delfi75
@soleilll dakujem kočky vždy ste mi poradili a povzbudzovali ešte raz velké dakujem 🙂

mikula77
2. črc 2016

@1miska Vážně....,je mi potěšením a děkuji 🙂

handous1
2. črc 2016

Holky je to tam !!!!! Dneska rano testik nervy jsem měla strašné ale je tam //
Teď budou nervy jaká hodnota bude hcg pak jestli bude srdíčko..... snažím se myslet pozitivně a věřím že tentokrát to dopadne dobře.

sikulik
2. črc 2016

@handous1 no to je úžasný, mám s tebou obrovskou radost 😉 , přesně si pamatuju, když jsem tohle uviděla po 4a půl letech snažení, dělala jsem si testy snad dvakrát denně aspoň týden a modlila se, ať se mi to jen nezdá 😉

sikulik
2. črc 2016

@ivka3901 moc mě to mrzí, ale možná, až adoptujete prcka a budete konečně šťastní, to vaše miminečko si k vám cestu najde, má to tak hodně párů. Drž se a přeju hodně sil!!! Posílám pohlazení.....

delfi75
2. črc 2016

@handous1tiše geatuluji

handous1
2. črc 2016

@sikulik ,@delfi75 děkuji holky ale zatim se fakt bojím aby to dopadlo dobře . Nedokážu se z toho ještě těšit po té předešlé zkušenosti ☹ Snažím se věřit že tentokrát to dopadne dobře.

moni34
2. črc 2016

@handous1 Hani, moc moc gratuluji ke dvěma // 🙂 🙂 🙂 budu držet palečky, aby to tentokrát vyšlo 🙂 🙂 🙂

handous1
3. črc 2016

@moni34 moc děkuji ! Snad tentokrát budeme mít větší štěstí.

mikula77
3. črc 2016

@handous1 To je ale paráda 🙂 ,tfuj,tfuj,tfuj..............!

mikula77
3. črc 2016

@ivka3901 Je mi to líto,věřila jsem..........,ale není všem dnům konec,třeba ještě najdete sílu,a i kdyby ne,adopce je obdivuhodná,a někdo kdo to ještě neví,bude moc šťastný.Každé vaše rozhodnutí bude to správné,hodně štěstí !

ivka3901
3. črc 2016

@sikulik dakujem velmi pekne si zlatá no kedže adopcia je na dlhé toky tak nejak sa už nato,že budeme niekedy v živote rodičmi nebudeme upýnať budeme žiť život taký aký nám je súdený a ked sa nám podatí adopcia budeme šťastný,ale nejak naša psychika je každopádne čo sa týka detí ubolená ☹ ☹ ☹

ivka3901
3. črc 2016

@mikula77 nikdy nehovor nikdy,ale stačilo už neveríme každý dochtor a to som prešla cez dosť túk je múdry,ale nikto nám nepomohol a preto už nedoverujeme žiadnemu centru takže my už s IVF definitívne skončili ☹ budeme žiť živoz a plniť si sny a možno k nám nájde bocian cestu cez adopciu

ivka3901
3. črc 2016

@handous1 super aspom ty máš šťastie tfuj tfuj tfuj nech to dobre dopadne😉 😉 😉

handous1
3. črc 2016

@ivka3901 děkuji . Snad se už po tom dlouhém únavné boji taky dočkáme.
@mikula77 díky 😉

renisek
4. črc 2016

@ivka3901 ivko zkus MUDr.Machač v Olomouci!!!

soleilll
4. črc 2016

@handous1 Super zpráva. Negratuluju, to až v únoru... Zkus se do doby, než půjdeš na UTZ, zaměřit myšlenkově na něco jinýho, aby ti ten čas rychle utekl. A tímhle ty nervy rozhodně nekončí! 🙂 Test - UTZ, jestli je plod v děloze a má srdeční akci - 1. screening - 2. screening - test těch. cukrovky - porod - to všechno jsou zásadní milníky, co tě (věřím) čekají. 🙂

handous1
5. črc 2016

@soleilll díky za povzbuzení. Vím že je to dlouhá cesta a já budu každou kontrolu asi na nervy. Moje myšlenky zatím ničím jiným nedokážu zaměstnat.

handous1
5. črc 2016

Holky chtěla bych se vás zeptat kdy vám začalo být špatně od žaludku v jakou dobu po transferu. Pořád čekám kdy to začne a ono nic. Pak si říkám jestli je to teda v pořádku no to ty moje nervyky už pracují.....

delfi75
5. črc 2016

@handous1 mně špatně ani nebylo,ale tak v 8tt mi začalo smrdět maso - vařené,pecené,uzeniny a jiné výrobky z něj ...a přestala chutnat káva😉

handous1
5. črc 2016

@delfi75 díky to mám teda ještě čas. Snad bude všechno v pořádku. 🙂

delfi75
5. črc 2016

@handous1 bude,musí!!!

78marcela
5. črc 2016

@handous1 mně taky až 8-9.tyden. ale pak brutálně a do 22.tydne praktický denně.

ivka3901
5. črc 2016

@renisek no macháča v olomouci určite neskúsime kedže sme pod neho patrili a rozhodla som sa ešte skúsiť reprofit v Brne s otevrelom,ale bohužiaľ to nevyšlo a moj muž už žiadne IVF skúšať nechce a momentálne sme natom psychicky dosť zle ☹ ☹ ☹

evikos
6. črc 2016

@ivka3901 Držte se. Je to moc těžké. Člověk se skoro rozkrájel a vše k ničemu ☹ Úplně vám rozumím.Držím pěsti.

soleilll
6. črc 2016

@handous1 Při prvním těhotenství asi kolem 6. týdne jsem měla pár dní žaludek na vodě, což zahnal jeden bombon, ale špatně mi nebylo a ani potom. Při druhým od 8. týdne denně blbě až do konce 4. měsíce. Blila jsem i v práci a špatně mi nebylo jen, když jsem zrovna jedla, byla přežraná nebo spala. 😀 To byla draze vykoupená holka... Kluci jsou (podle mé zkušenosti) bezproblémoví, i po na rození.

Strana