Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
Tak už jsem tady ze školy, do toho mi vlezla ještě návštěva a revizák, tak jsem se dostala až teď a jdu na ty dorty. Moni, jen dotaz, proč si nedáš do toho profilu změnu, že jsi těhu a týden?
zuzko,já mám někde nějaiý profil?tady jsem nic nedávala,nebo jo?
Jo, jó Zuzi máš pravdu - taky už jsem to Monči chtěla navrhnout - na co ještě čeká?????
Moni - když se přece přihlašuješ tak nahoře na stránce máš nastavení - tak na to klikni a jsi ve svém profilu......
J8 být totiž těhu, tak to vyvěsím snad i na náměstí... 🙂
🙂 🙂 🙂 Dobrá je taky ta sany79 z první stránky, ta si to taky nezměnila a teď ji podezřívám jesli není slonice, že je tak dlouho těhotná. 🙂 🙂 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 Jjjóóo´- taky jsem si toho Zuzi všimla - ta už přesluhuje 😀 😀 😀 😀 😀
53 tt 😀 😀 😀
Dobrou noc a ať Vás blešky štípou celou noc......pa,pa 😲 😵
Tak dobrou, já ještě dlouho nepůjdu spát, ale tady už asi všechny spíte, tak hezké sny.
hezký den vespolek.....
tak jsem byla u svého dr. na odběry hormonu - výsledky budou za týden.....15.6. tam jdu ještě na kontrolu....to mi asi dá i tu mou kartu a pak už směr Olomouc............
No a co plánujete na víkend????
Moni - to s tím zánětem - už je to lepší????Švagrová to mělá skoro až do půlky těhu......tak si užila....
Tak holky vyrážím za Štěpánem, držte pěstičky. Víkend bude další oslava 🙂 a v neděli práce na přístavku-jako vždy... 😖
Zuzi - tak tfuj, tfuj 😉
čaute baby.no,upřímě řečeno,já těma profilama tak nežiju.ale ať jste klidný,tak vám to teda změním,no! jo a stí zánětem - no děs.sice baštím brusinky a piju brusinkovej džus po hektolitrech,až se mi z toho huba křiví,ale co nadělám. baštím to zhruba tři dny a je to o fousek lepší,ale žádná sláva.jo a urologický čaj se v těhu nemůže - dneska to byl manžell řešit v lékárně.a přitom v nemocnici ho dávají těhulím,tak to nechápu.
Zuzko,tak dnešního Štěpána ti závidím,já bych šla hned,jestli je mimin v pořádku.
tak a jste spokojený,tetky jedny?už to tam máte.
ahoj .)
Teddyn no ja spokojená jsem..třeba se postupně nakazíme 😎 😎 😎 😎 😎
Zuzko užij si to .))) my jdeme na nákup..taky se těším 😀 😀 😀 😀
Huráááá Moňa - no konečně.....už to vypadá líp s tím tt 😀
Jo já právě z toho nákupu přijela - děs - kolik toho musí člověk nakooupit pro tolik lidí.....a já jsem ještě ten typ - ať nikdo v ničem nestrádá.....takže když už tak už......už jsem volala chlapovi, že večer jedem znova, že se nebudu tahat s tolika džusy, colami atd........
Moni - o tom urologickým čaji jsem taky něco slyšela, že by se v těhu neměl....., tak nevím 😖
J"j super už vím kolikátý jsi teddyno týden, hned se lépe na to kouká. Já už jsem zpět nabitá info, vše vám napíšu, ale později,musím chystat ještě na oslavu.
Zuzi - Ty nás teda dobře napínáš.......sem si říkala, že to nebude jen tak, když jsem uviděla krátký odstaveček 😠
Zuzi Ty jsi asi toho bacila poslala po drátě, co???Už smrkám jak amina....v krku bolí a škrábe...to bude ta zítřejší oslava vypadat.......
Zuzko,teď jsem 8tt. tož piš info - si to taky necháš pro sebe a pak tu houby víme🙂
tak holky,kde to dneska vázne? tady se opět klepeme zimou.si připadám jak blb - v černu mám sibiřky na nohách,dlouhý gatě a svetr k tomu
Toš u nás není až tak zima dneska,???Je teda tepleji než včera......dokonce občas svítí i sluníčko......to jsem teda zvědavá jak bude zítra????Už mi odřekla manželka bratrance, že musí zůstat doma s malou, neb je nemocná.........tak doufám, že do zítřka neodpadnu i já?? ☹
Moni - zas tu jsme jen my dvě 😝
Peti,však se holky připojí. beztak se při pátku všude uklízí a nakupuje a dělají se jiný zbytečný věci. hele, a nebo na té oslavě vás zůstane míň a tudíš ti hodně toho jídla zbyde.no,nicméně,kdybys nevěděla,co s ním,klidně ti dám adresu...🙂 páč jsem jak kontejner,sešrotuju všechno
O.K. - protože my dva doma toho stejně moc nepojíme 😀 A Vás je přece jenom o jednoho víc, že 😀 😀 😀
no,to jo - je nás víc.a jak se tak dívám na tvou fotku,tak je nás víc aj do šířky a to teda fest🙂. Jdu s Teddym ven,už se těší.potřebuju se trochu projít,jsem celá jakási unavená,ale čerstvej vzduch udělá dobře.
No to jóó´- hlavně, že já měla na fotce jen hlavu, co????Náhodou jsem taky pěkně špekatá....jsem sice drobné postavy, ale bříško - to teda mám vypasené 😠
Jó vlastně byla jsem na jedné celá ,a le naštěstí tu partii zakrýval můj milovaný synovec........ 😀
Taky se nachvíli ztratím.....jedem na další nákup a pak budem svážet sezení..... 😲
ty seš ďas s tou oslavou.a cože se to vlastně slaví??joo,ty tvoje narozky?? tak to já už je mám letos za sebou a příští rok už to snad bude s miminkem.pche a nekecej,že jsi vypasená,jo?? tak tos neviděla teď mě.jsem jak pouťovej balonek☹
Ahojky děvčata,
tak já se hlásím 🙂 .
tak jak jsem jen zběžně přečetla - Moni máš naprostou pravud, že se všude uklízí. Já jsem uklízela, teď převlékám povlečení a u toho jsem se rozhodla použít sprej na zničení roztočů. Nikdy jsem to neměla, tak jsem zvědavá jestli to bude mít účinek 😅
Jinak jsem taky napjatá co se dnes Zuza dověděla.
A Moni, fak je tam ten údaj krááááásnej 😉
Donnal,Verčo - ty žiješ??? to vypadá,že tě ten úklid pohltil🙂 a to slyším prvně - sprej na roztoče.taky by nebyl nějakej marnej.hele a ty sis nechala dělat nějaký stěr z postelí,že máš sprej?mě by se to šiklo,máme pejska mazlíka,takže spí občas v posteli a určitě tam nějakej roztoč bude.jak se ten zázrak jmenuje??
Zuzko,nenapíííínejjj!!! co říkal Štěpán?

Peti,je to holt bordel.ale páč jedou tchánovci a budu tady mít tejden svatej klid,tak ať si jedouuuuu!!budu tady s kocourem,pejskem a sedmi slépkama.tak to taky nějak zvládnem.ježíš a na manžela jsem zapoměla - ten tady bude taky do počtu🙂
my pojedem s manželem na dovču až v září - Vysoké Tatry.sice toho tam moc po řetězech asi nenašplhám,ale aspoň trocha čerstvýho vzduchu.