Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
beruška jedu tam podruhé,poprvé jsem tam byla sama ted jedu s manžou a musíme dovýst hormonální profil!
teda holky já vám dám omezovat koníka 😠 teda vy ste ošklivé,ale jasně chápu po psychické stránce to opravdu chápu,ale musíte občas podat informace,že holky?
jinak asmenko mooc držím pěstičky,at se nelinka rozmrazí a pak se jí líbý u maminky v bříšku 😉
tak dobrou holky 🙂 zítra jdu naposledy do práce pak mě čeká dovolená do konce listopadu a od prosince jdu na neschopenku,končí mi totiž smlouva tak si vyberu dovču a pak se budu tetlit doma!jinak nevíte jak se počítá průměr na neschopenku?a jak je to s tím posíláním nemocenské jestli to opravdu může dojít třeba po 2měsících jak někdo tvrdí?jste tu z pracovního úřadu atd tak by jste mohly něco o tom vědět 😀
sukub a s čím jdeš na nemocenskou?
Sukubko, nemocenská činí nula nula prd, nemá smysl se zabývat průměrem, výsledek je totiž výsměch. Jdeš na nějakou operaci???☹ že víš dopředu, že budeš mít neschopenku??? Doufám, že je vše v pořádku!!!
Asmee, tak ať to dobře dopadne. Já ti ty mražáčky tak závidím, nám se nikdy nepovedlo tak, aby zůstalo něco ke zmražení☹ Přijde mi fajn mít po neúspěchu tak brzy takovou velkou další šanci.
Veru držím palce at se sněhurka krásně rozmrazí!!!! ja budu taky volat za chvilku Machačovi 😀 😀 😀 jj mrška došla ve 3.h ráno.-)) tedka jsem si napsala datumy do protokoli a zitra to zacne🙂..
tak zrovna jede asi do Brna pan DR. 🙂) takže zítra ráno začínám píchat a ve středu na UTZ 🙂
mici: tak super, zítra začne pícháníčko 😀 tak hodně úspěchu 😵
Já už odpočítávám každou minutu, do té 8:00 hodiny je to nějaké nekonečné.
Asmee, držím palečky, věřím, že už nemůžeš vydržet 🙂 Budu nakukovat.
Jinak u mě včera dorazila mrška rudá ☹ no nic, už jsem to věděla. Machač mi včera odpověděl na mailik, a na konci bylo Bojujem dále! 🙂 Povzbudilo mě to, vážně je to skvělý člověk 😉
daisy.no uz tu bude druhy kolo skoro u vsech:(( tak Verca to urcite prolomí 😀 😀 😀 😀
nějak mi to Machač nebere 😒
Tak jsem volala na tu jejich info linku, a bylo mi řečeno, že lékaři mají dýchánek, tak sestřička utíkala za nima a tam jí řekli, že teprve embryjko chystají k rozmražení a mám si volat v 9:00 😅
Asmeenko ti tě teda napínají,ale neboj bute to ok 😉
no, abych pak nebyla překvapená. Jdu do sebe nasoukat kousek chleba, doufám, že to mé střeva unesou, protože jsem byla už 7x na záchodě 😲
chudino,taky mám vždycky nerevy,že do sebe nic nedostanu
Veru to je teda fakt pechhhhhhhh...ale dobre to dopadne 😵 😵 😵
To naše malé nás teda natahuje, pořád se ještě rozmražuje, mám volat v 9:15
Asmeen,tak držím pěstičky.Už musím jít,dnes jdu poprvé na pohovor ohledně cvičení,tak jsem taky pěkně nervozní.V práci zkusím nakouknout,jak jste dopadli s Nelinkou. 🙂
berus: tak ať ti povor dobře dopadne. 😉
Díky asmeen,budu na vás myslet 😉
Tak mi pan Dr. Machač sdělil, že máme vyrazit. Tak KETík bude. Zatím se loučím a všem moc děkuji za podporu.
Veru super 😵 😵 😵
Sameen: hodně štěstí 🙂
asmen držím ti palečky kmotřičky jsou s tebou. 🙂
Asmeen super zprávička!!!!! 🙂
Já jsem byla na pohovoru a paní dr.říkal,že nám doporučuje pár měsíců styk s ochranou a pak se uvidí.No moc nadšená z toho nejsem,ale co už.Snad to zvládneme.Já myslela,že se během cvičení budeme snažit sami a třeba????
beruska jasne a manza at bere selezen .-) ale to uz asi bere co..ona i abstinence udela sve 😉
mici nebere nic a na co je ten selezen
no na zlepseni spermii,
Ahoj,
Asmee, ti tě teda napínali...ale hlavně že Ketík proběhl...držím palce 😉
Berus, selen, zinek, vit. E - to jsou všechno vitamíny na zlepšení spermií,jak píše Micinka...u nás trochu pomohly,ale zázraky čekat nemůžem... a ke všemu musím manžu pořád hlídat, aby je nezapomínal brát 🙂
Styk s ochranou se spíš doporučuje při imunologické příčině než při špatném spermiogramu, nebo ne? Aby si tělo odvyklo a nereagovalo stále protilátkami.
Beruško, už jsi byla na tom cvičení mojžíšky?

Asmee, tak na zítra tfuj, tfuj...ať máš Sněhurku už u sebe 😉