icon

Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?

emanek
5. kvě 2008

haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂

sukubka
31. led 2010

hézké ráno i já přeji 🙂

stephanie děkuji,hned pak dám vědět.mám volat v 10h Machačovi na kolik mám dojet jsem zvědavá na kolik řekne 😀

já mám navařeno ze včerejška ci vaříte vy?

stephanie
31. led 2010

sukub tak hodně štěstí 😵
já nevařím nic, jdeme zase lyžovat... 😎

sukubka
31. led 2010

teda step ty se máš závidím my jezdíme taky hodně na hory ale letos sme teda ještě nebyli!

jinak sem volala Machačovi a má vyplej mob.no snad si ho zapne a dovolám se mu!

sukubka
31. led 2010

tak jsem se dovala ale až ted,teda měla jsem nervy 😀 tak tam máme být na 16h tak se pak večír ozvu vyjedeme kolem 14h 😉

pěknou neděli holky 😵

asmeena
31. led 2010

sukub: to musely být nervy než si se dovolola, že? Ale dnes uvidíš krásnou úrodičku.Určitě si dnes píchneš večer pregnyl a v úterý pofrčíš na OPU. Držím pěstičky.

step: kam jezdíte lyžovat?

sukubka
31. led 2010

asmenko ten pregnyl bych si píchala už dneska?já myslela že až v pondělí.no Machač mi to vysvětlí 😉

asmenko a kdybych měla OPU v úterý kdy ude asi tak transfer nevíš?asi to má každý jinak podle embriek že?a kdy ty začínáš s clostíkem dnes nevo zítra že?

asmeena
31. led 2010

sukub: dnes už beru druhý den clostík, ve středu mám mít kontrolu 7DC, tak doufám, že mě objednají. Protože jsem volala v pátek a zvedla mi to sestra od Dr. Poláka, že si mám zavolat až v pondělí. Tak budu volat teda v pondělí.
Ty jsi dnes 10 DC? OPU je za 36hodin po pregnylu a ET až podle toho jaká budou embryjka. 😉

teddyna
31. led 2010

čaute holky.co provádítě při neděli?samozřejmě step kdesik brázdí sjezdovky.ale co další,co nikde nelyžují?u nás klasika - krmení,povídání si,hraní,přebalení....dneska se mi podařilo na hodinu si po obědě lehnout-byla jsem totál mrtvá a dokonce tak,že jsem ani neslyšela manžela,jak v kuchyni obědvá a to už je co říct,protože slyším i trávu růst.
sukub:ten ET standartně třetí den a pokud embryolog uzná za vhodné a vy budete souhlasit,tak se bude kultivovat do vyšších stádií,ale ta prodloužená kultivace se už platí - netuším kolik.

asmeena
31. led 2010

teddy: já hraju sims3 😉

b.e.r.u.s.k.a
31. led 2010

Ahojky,
holky z Ostravy můžete nám doporučit nějakou restauraci v okolí vlakového nádraží či ČEZ Arény-cenově dostupnou 😉

asmeena
31. led 2010

berus: tak tam to moc neznám. ☹

teddyna
31. led 2010

u ČEZ arény teda ale žádný nádraží není.beruško,nespletla ses?? nádraží tady jsou čtyři- hlavní,svinov,Vítkovice a střed.u nádraží OV-střed je ČAS aréna a ta je hned u Stodolní ulice a tam se najíte v pohodě všude.u ČEZu taky restaurace jsou,ale není tam vlakový nádraží.tak jsem teda trochu mimo,kde to vlastně myslíš?

b.e.r.u.s.k.a
31. led 2010

Já vím,že není.Myslela jsem buď na nádraží nebo někde u Čez Arény.Přijedeme vlakem a pojedeme dál k té Aréně,tak jsem myslela,aby to bylo nějak při cestě

sukubka
31. led 2010

ahoj holky tak OPU v úterý a transfer prý čtvrtek nebo pátek!no folíků viděl Machač dneska 5 tak snad bude aspon jedno vajucho!

jinak dneska píchám pregnyl ve 21h 😉

b.e.r.u.s.k.a
31. led 2010

sukub tak hodně štěstíčka,to je rychlost.Před nedávnem jsi o tom mluvila a za chvíli budeš mít bobka nebo bobky u sebe 🙂

sukubka
31. led 2010

berus je to hrozný jak to letí že?jen doufám že budu mít vajucho,to budou ještě nervy jestli vajucho bude,pak zase volání jak se oplodnuje a pak jestli se chytne no pořád něco hrůza že?

teddyna
31. led 2010

beruš,na který nádraží přijedete?

sukubka
31. led 2010

a slyznici mám 8.8

b.e.r.u.s.k.a
31. led 2010

sukub já vím,že se mi to lehce řekne,ale snaž se být v klidu.Začínám tomu věřit,že se na to moc upínáme a potom nic.Koukni na saru. 🙂

sara.max
31. led 2010

Pěkný večer děvčátka. Tak jsem se teď vrátila ze špitálu, začala jsem krvácet. Zatím všechno prý dobré, dostala jsem injekci na zastavení krvácení a musela jsem si koupit ascorutin. Vyplašená jsem až běda. Od zítřka mám neschopenku. Vím, že bych měla být v klidu, ale stejně se bojím.

Sukub, hodně štěstí na úterý.

sukubka
31. led 2010

berus máš pravdu,ale úplně na to nemyslet taky nejde!

sara.max hlavně že je cše v pořádku,už do práce nechod jdi rači na tu PC.pak se něco stane a člověk si to vyčítá!

co je to holky ascolutin?

jinak kde máme tu naši tabulku????

sukubka
31. led 2010

TABULKA:

SUKUBKA: 1IVF Fertimed (neúspěšné), 2IVF FN Olomouc (neúspěšné) konec ledna minimální stimulace Reprofit
STEPHANIE: říjen 2009 1 IVF-ICSI - neúspěšné, 21.12 KET - úspěšné, test pozitivní, v 5tt potrat ,10.2. jedu dál
BERUSKA: 2xIVF-Fertimed(neúspěšně)3xminimálka-Reprofit(neúspěšně)v létě jdu znovu do boje,cvičím Mojžíš.metodu
JUVIK: 6 x IUI, 3X IVF Gyncentrum Ostrava (neúspěšné),1x IVF (potrat 5tt) a 1x KET (neúspěšný) Fertimed
Olomouc, 1x minimálka a 1x nativ Reprofit Brno (neúspěšné), další pokus asi v březnu
GEJBIK: 1IVF 10/09 Repromeda(neúspěšné), 11/09 příprava na KET(zrušena) sliznice nedorůstá, 12/09 viz 11/09
RENCAV: 1IVF 03/09 Fertimed neúspěšné - revize 07/09, 2IVF 01/10 Reprofit - OPU 20.1.2010, KET 23.1. nebo 25.1.20010
ASMEENA: 9xIUI, 2xIVF + 1xKET Fertimed (neúspěšné), od 9/08 Reprofit - 1xIVF+KET s minimální stimulací (neúspěšné). Únor 2010 to jistí

b.e.r.u.s.k.a
31. led 2010

sara.max tak hezky odpočívej ať je bobíšek v klidu a vydrží u tebe co nejdéle.Kduž už se stal zázrak to to musí dotáhnout do konce 🙂
sukub sestra ho brala na zastavení mršky,takže nejspíš ho má sara na zastavení krvácení

sukubka
31. led 2010

berus a vy jdete v březnu teda zas do boje?do minimálky?

smilers
31. led 2010

Ahojky, sara.max, ted hlavne poradne odpocivej 😉 Drzim moc palce

sukub ascorutin upravuje zvysenou lamavost a propustnost krevnich vlasecnic, laicky dava se na potlaceni krvaceni

b.e.r.u.s.k.a
31. led 2010

no nám se to posunulo,asi půjdeme až v létě ☹ Začala jsem cvičit tu Mojžíšovou a fyzioterapeutka nám teď zakázala snaženíčko,tutíž i minimálku ☹ ☹ ☹

teddyna
31. led 2010

holky,nějak jsem vám vypadla z tabulky.a není tam ani čertina,britka.nebo je to tabulkA aktuálně stimulujících? beruš,na jaký to nádraží přijedete?jinak ti těžko porADím,hak neřekneš

sukubka
31. led 2010

berus a proč vám to zakázala?
ahoj smil 😀

b.e.r.u.s.k.a
31. led 2010

teddy na hlavní

smilers
31. led 2010

ahoj sukub, drzim palce na OPu 😉 i na ct, at je vse ok

berus lepsi se ted dat do kupy, prekosnout i tu delsi dobu, aspon se trocha zregeneruje organismus a bude vic sdilnejsi 😉

Strana