Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
Teddy-už sem nedávej žádny recepty. 😀 😝 Já musela večer ještě péct jeden orgasmus a je zase sežranej 😀 , zůstal mi tady 1kousek na talířku, tak jsem ho slupla. 😀 Recept jsem si napsala do bloku s těmi nejlepšími recepty. 🙂 Ale jestli si ti mí chlapečci myslí, že to budu péci 2x denně, tak to se pletou. 😀 Kurňa, přeteklo mi mlíko, musím pro další nádobu, teče mi to všude-nechcete někdo mlíko??? 😀
pěkné ráno raní ptáčata 😀
teda zuzi ty jsi opravdu éro ty nemáš vážně chybu se po ránu zase chlámu 😀
Já se tady směju od včerejška a i v posteli večer jak jsem šla spát jak si vzpomenu na ten kroj a manžílka.
Ahojky po víkendu
vy drbny jedny 😀 jeden den tu člověk není a tolik dočítání 😕
Zuzko, perpetum mobile 😀 ...jinak se to nazvat nedá 😀 Taky mě napadlo, jestli by tě Teddy nebrala na výpomoc...za tu stravu 😀
Certi je pořád 2 v 1...se mimískovi do té Sibiře nechce, se nediv 🙂 ...dneska tu bylo -12 st. 😖
Sukub a co ty? Jak se cítíš? Už tě svrbí ruka na testování? 😀
pche,Zuzi - co to máš za dojič?ten můj dojič dojí tak nějak kultivovaně a nikdy mi to nepřeteklo-mám dvoufázovou savku od Medely - paráááda.no ovšem,pokud to máš profi motor z kravína,tož se ti nedivím,že ti mlíko prchá z bandasky 😀 . no jo a recepty vám teda už nedám a máte to! nicméně.....mám opět jednu výýýbornoubuchtu "americká buchta" - no,jmenuje se to trochu fádně oproti orgasmu,co?ale amerika je holt amerika
juvi jasně že svrbí ale 5den po ET vím že bych tam nic nenakoukala 😀 no jinak se cítím netěhotně.jen mě bolí děsně prsa -bradavky ale to mi dělalo při každém ivf a těhule jsem nebyla takže nic co se mi děje nedávám za vinu těhu 😉
a co peci?myslím na ni
Sukub, jasně, já dělala srandu 😀 Raději počkat, než pak být zklamaná a hledat duchy 😉
Prsa mě taky vždycky hrozně bolely a nic...akorát loni, když jsem otěhotněla po 4.ivf, tak mě právě nebolely skoro vůbec...ale z toho se nedá nic vyvozovat, protože tělo umí pěkně klamat 🙄
jinak spíš mě svrbí ruka na telefonování do reprofitu jestli mám mražáčky sem úplně napnutá 😀
To by teddy sakra ušetřila, já nejím, ale za to piju, stačí mi voda, ale tak aspoň 6litrů denně a vychlazené-hlavně né Brita 😠 , jen z vodovodu. 😀
Teddy, mě má dnes dojít Medela swing, tak dojím ručmo 😀 do skleničky, proto to přeteklo. 😀
A americkou buchtu mám taky, ale třeba máš zase lepší, a taky dohazuj recepty na nějaky MASO. 😀
juvi no nevolala řekli mi že mi pošlou email jestli jsou mražáčci atd!
asi tam ale dnes po 1šh zavolám jsem úplně napnutá 😉
Zuzi, ty brďo 6 litrů vody 😕 ....já jsem ráda, když do sebe narvu 2 a jsem KO 😀 No ale to by Teddy fakt ušetřila 🙂
Jo a recepty na maso jsou vítány 😀 ...my můžem všechno 😉
Já to opravdu nechápu, zuzka má doma 5 chlapů, sotva se vrátila z porodnice, tak lítá po plesech, kojí jak z běsílá, vaří, peče, stihne na koníka a ještě vypije 6 litrů vody - kdy si stihneš odskočit na záchod? Vlastně ty to asi všechno vypotíš v tom tvém fofru. Nebo tvůj den má víc než 24 hodin? 😀 😀 Zuzi ty jsi úplně šílená, taky bych chtěla tak fungovat, ale to se asi nikdy nenaučím, protože co vylezu z postele, tak se zase válím na gauči a to ještě nemám ani jedno dítko. Ach jo.
sukub: klidně si dnes zavolej jak jsou na tom tvá embryjka, už by měla být určitě zamražená.
holky já tam po té 1šh teda zavolám.
tedka musím letět k bráchovi hlídat šletýho špunta tak budu mít veselé odpoledne 😀
zuzi,medelu swing mám taky-je oužasnáááááááá!dobře sis vybrala!! a kus flákoty sem recept taky dám-neboooj 😝 . a já teda vyrábím Vojtíkovi bio se smetanou -proto tak kluk roste 😀 .a neboj,v těch 6 l vody nejseš sama-taky jedu na vodu-ale u nás z aquamatu přírodní pramenitou.sice nedám 6,ale na 4 jsem určitě.
tak jsem dojela z prochajdy,nafik odpadl,Vojtík je u zdroje a padám na hubu hlady.a to ještě chci dneska zajet na pojištovnu,do lékárny,dodrogerky,do tescomy....kurnik,mít den ta 48hod.ale co,zvládááámmmm jak se dá.
asmen:zatím ležet můžeš,jak bude mímo,už si nelehneš.ikdyž-já měla v těhu děsnýho elánu...no a jak to dopadlo 😨
holky když tolik vypijete a jdete ven z kočárkem, to nepotřebujete nikde čůrat, to já bych už kvůli psychice nedala tolik vypít. Jsem v tom šílená, jak vím, že mám někam jít, tak moc nepiju. Vím, že to není dobře, ale hold to mám v palici.
ahoj holky, zdravím vás všechny, tak jsem zase nevydržela a udělala si před chvilkou test a zase nic, jsem zklamaná a asi blbá, že jsem ještě nepočkala, myslíte, že ještě mužu být těhotná? ☹
peci: to mě mrzí, ale třeba je na tebe opravdu ještě brzy. A kterýma testama testuješ? Mamatestem?
jo,jo, mamatest, nevím, jestli je to ještě brzy, podle doktora mám tesovat až v pátek.......

a teď jdu trocha uklidit do kuchyně a zadělat na guláš.......to bude s jídlem aspoň vystaráno tak na 3 dny...ještě jsou nějaké další zbytky z min.týdne....tak bude aspoň leháro.......a nebo tu bude mít chlap pěknou zásobu 😅 - to by se mi líbilo víc 😀 😅