Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
Haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂

•
12. bře 2010jjojjo Zuzi - je to hnus co se děje...... ]-(
0
anty: tak to já nemám vůbec žádné příznaky. Dnes se mě ptal i Machač jestli je mi špatně, tak mu říkám, že mi není špatně, tak mi znovu zopakoval otázku, tak mu říkám, že mi opravdu není špatně a on mi říká, tak mi udělejte radost a řekněte, že vám je špatně. No, tak jsem mu tu radost udělala. 😃
máme tam být myslím na 9. Akorát je blbý, že Pregnyl píchám zítra večer, když budem na oslavě narozenin, tak to asi nepůjde utajit (což jsem tentokrát zamýšlela). Ale zatím jsem v pohodě, nemusela jsem si píchat žádnou injekci (kromě toho pregnylu), tak je to zatím víc v klidu.
Ahoj holky,
jdu Vás zas rychle pozdravit...musím vás nejdřív dočíst, vzala jsem to jen letem světem...
asmeen, gratulka k srdíčku x-)
certi, tak co, jak to vidíš? 😉
peci, to je mi líto, asi ti nemusím psát to, že se nesmíme vzdávat... 🙂 věř, že jednou to výýýjde!!!
no a teď sukub - no paráda!!! to je překvápko...sice to máš trošku rozmazané 😃 , ale i tak tam vidím jasného ducha - ne douška!!! sukub, pokud jsi měla včera hcg O, tak se to samo určitě nezvýšilo, z pregnylu to sicher není...držím moc moc přemoc palečky!!!!
já byla dneska pracovně v Brně na veletrhu Pro dítě...holky, tam byste se vyřádily...byly tam samé těhule...těch kočárku a blbůstek pro děti,,,šly mi oči kolem,jsem na vás myslela...no, párkrát mi vhrkly slzy do očí při pomyšlení, že bych byla ted ve 4. měsíci a mohla taky vybírat kočár...no tak snad příště...
jinak ten veletrh je až do neděle, kdyby si některá z vás chtěla udělat výlet...
jdu Vás zas rychle pozdravit...musím vás nejdřív dočíst, vzala jsem to jen letem světem...
asmeen, gratulka k srdíčku x-)
certi, tak co, jak to vidíš? 😉
peci, to je mi líto, asi ti nemusím psát to, že se nesmíme vzdávat... 🙂 věř, že jednou to výýýjde!!!
no a teď sukub - no paráda!!! to je překvápko...sice to máš trošku rozmazané 😃 , ale i tak tam vidím jasného ducha - ne douška!!! sukub, pokud jsi měla včera hcg O, tak se to samo určitě nezvýšilo, z pregnylu to sicher není...držím moc moc přemoc palečky!!!!
já byla dneska pracovně v Brně na veletrhu Pro dítě...holky, tam byste se vyřádily...byly tam samé těhule...těch kočárku a blbůstek pro děti,,,šly mi oči kolem,jsem na vás myslela...no, párkrát mi vhrkly slzy do očí při pomyšlení, že bych byla ted ve 4. měsíci a mohla taky vybírat kočár...no tak snad příště...
jinak ten veletrh je až do neděle, kdyby si některá z vás chtěla udělat výlet...
Začni psát odpověď...

Odešli