Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
Haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
sukub jsem doma hledala maleho plastoveho konika co jsem kdysi mela, ale uz jsem ho nenasla 😞 ja jdu na 12. budu tam asi o trosicku drive.
holky to bravelle je jenom na dozravani foliku, to nijak neovlivnuje uz pocet, ze jo?
anet a sukub to mate fakt pekne pocty foliku, to bych si tez prala.
holky to bravelle je jenom na dozravani foliku, to nijak neovlivnuje uz pocet, ze jo?
anet a sukub to mate fakt pekne pocty foliku, to bych si tez prala.
holky,bavily jste se tady o těch kuponcích na slevy pameprs.já to taky vytiskla-ale jen černobíle.vezmou mi to?nebo to musí být na barevné tiskárně?my máme nehodu každou noc-asi ty plenky blbě zadělávám nebo co.pravidelně má mokrej bok,takže někdy ve tři ráno přeblujem a převlíkáme pyžamo.Vojtík spí na boku. fakt jsou ty pameprsky bílé tak super?jsou drahý jak čert,tak bych to ozkoušela a dávala třeba jen na noc - v rámci šetření.už jsem vyzkoušela pampers active baby,pamers sladký spánek,huggies,ekologické DM a vše mi v noci proteklo. ty oranžové pameprs jsem ani nebrala,jsou tenké a proteče to.tož nevím,co mu mezi ty nohy strčit.matky,poraďte :-p
Ahoj holky 😃 na dnešní koníkovskou kontrolu hodně štěstíčka. 😃 Teddy na mmb jsem četla,že berou kuponky i černob. 😃 Hele Vojtík protíká,protože spí na boku a to ti proteče ze všech plínek.Tomík chrní na zádech a v pohodě má plínku od šesti do šesti ale jakmile ho dám na bok tak je durch.Ty oranž. pampersky ani nezkoušej.Já je měla jednou a už je nechci.Jsou napuštěny heřmánkem a Tomík měl osypanej zadek.Asmi jasně počkám 😃 mám i neutrál 😃
Asmeenko, tak si to u vašich pěkně užij 😉
No jo, dneska je tu mrtvo...zato u Machače je cvrkot 😃
Já jsem ještě dneska myla okna dole u manželových rodičů, ale jsem zcela mrtvá...asi jsem včera a předevčírem v tom průvanu prochladla a bolí mě příšerně v krku...snad se z toho nevyklube angína a chytnu "jen" rýmu :-S
Mějte se a hezké odpoledne 🙂
No jo, dneska je tu mrtvo...zato u Machače je cvrkot 😃
Já jsem ještě dneska myla okna dole u manželových rodičů, ale jsem zcela mrtvá...asi jsem včera a předevčírem v tom průvanu prochladla a bolí mě příšerně v krku...snad se z toho nevyklube angína a chytnu "jen" rýmu :-S
Mějte se a hezké odpoledne 🙂
beras,díky za info.ale jak to udělat?Vojtík je na spaní na boku zvyklý - tak to je v háji.ještě jsem si tak říkala,že zkusím ty nové pampersky za hříšné prachy,ale asi i s tím neuspěju,co?hele a co kdyby začly vyrábět nějaký bokový pampersky?jim to hned navrhnu nebo co !no a ty oranžůvky pampersky-hodně lidí říkalo,že jsou tenké a tudíš protečou i na zádech.asi proto jsou pořád někde ve slevě 😃
skolila mě asi alergie-palice mě třeští,oči bolavé a jak na sviňu tady nemám žádné léky.v neděli jedem dom,tak se nadopuju.
no jo,dyť ¨dneska je sraz u Machače!!tak pak podejte hlášení,holky,jak to tam klaplo a jak jste se poznaly,jo?
Brity a ty máš dneska volňasa?v neděli dojedu dom,tak chystej nohy,v týdnu jdem na prochajdu.
asmen:my se už musíme konečně sejít.jezdíš do Jeseníku v jeseníkách?a nebo do Jeseníku nad Odrou?páč do Jeseníku jezdíme pravidelně na letní fetival "jesenický nugget"-je to tam supéééérrrr.a už jsme se rozhodli,že letos dáme dovču jak v jeseníkách týden,tak risknem i ty Vysoké Tatry-nebudem holt dělat naše náročné túry,ale dáme si rodičovské túry s Vojtíkem na zádech v manduce🙂
hele a kde je dneska Zuza?že by šla pochlubit tandem k Machačovi a přidala se k holkám na sraz??
skolila mě asi alergie-palice mě třeští,oči bolavé a jak na sviňu tady nemám žádné léky.v neděli jedem dom,tak se nadopuju.
no jo,dyť ¨dneska je sraz u Machače!!tak pak podejte hlášení,holky,jak to tam klaplo a jak jste se poznaly,jo?
Brity a ty máš dneska volňasa?v neděli dojedu dom,tak chystej nohy,v týdnu jdem na prochajdu.
asmen:my se už musíme konečně sejít.jezdíš do Jeseníku v jeseníkách?a nebo do Jeseníku nad Odrou?páč do Jeseníku jezdíme pravidelně na letní fetival "jesenický nugget"-je to tam supéééérrrr.a už jsme se rozhodli,že letos dáme dovču jak v jeseníkách týden,tak risknem i ty Vysoké Tatry-nebudem holt dělat naše náročné túry,ale dáme si rodičovské túry s Vojtíkem na zádech v manduce🙂
hele a kde je dneska Zuza?že by šla pochlubit tandem k Machačovi a přidala se k holkám na sraz??
Ahoj, holky dnes jsem byla poprvé v reprofitu u MUDr. macháče v ol. Je mi sice 38, ale v tom jsem novicka. Koukám, ale občas ani nevím o čem píšete.
ahoj holky.
murkaopava a vkolik jsi tam byla třeba jsme se viděli?dneska tam byl opravdu sraz kelišek 😃
jinak jsem se osobně seznámila se stephanie ona i její manžel jsou nepopsatelně sympatičtí,opravdu.
Step tak já mám OPU v pondělí bylo vidět kolem 5folíků ty vhodný k OPU a pak 3který si myslí Machač že jsou už velký a asi prasknou.Takže mi říkal že transfer když vše půjde tak ve čtvrtek 😃 takže se asi uvidíme 😉 jedu sama bez manži oni mu nechcou moc dávat dovolenou tak si rači i pro jistotu necháme zmrazit spermijky.Jak ste dojeli?
A co peci byla tam?
murkaopava a vkolik jsi tam byla třeba jsme se viděli?dneska tam byl opravdu sraz kelišek 😃
jinak jsem se osobně seznámila se stephanie ona i její manžel jsou nepopsatelně sympatičtí,opravdu.
Step tak já mám OPU v pondělí bylo vidět kolem 5folíků ty vhodný k OPU a pak 3který si myslí Machač že jsou už velký a asi prasknou.Takže mi říkal že transfer když vše půjde tak ve čtvrtek 😃 takže se asi uvidíme 😉 jedu sama bez manži oni mu nechcou moc dávat dovolenou tak si rači i pro jistotu necháme zmrazit spermijky.Jak ste dojeli?
A co peci byla tam?
Teddy ty nové bílé určitě zkus.Jak jsem o nich četla jsou vysoce nasáklivé 😃 😃 tak třebas zrovna Vojtíkovi padnou ale ta cena je taky goood :-p :-p :-p :-p .Tom je expert,že se skoro po každym jídle posrajduši 😃 teda přes den v noci nee i když v poslední době to taky párkrát zkusil ale už ho to zase přešlo. 😃 Jeho doba je ráno v šest :-p vytáhne dudlik a začne povídat a při tom koná nadílku 😃 Alergii nezávidím taky už se těším jak dojde moje období :-p už ted nosím kapsy narvany kapesíkama :-p No a kde jsou holky s novinkama ? :-o
Ahoj holky, kde jste všecky? Moc jste tu zatím nepokecaly, to byl ten srazík tak náročný? 😉
No my měli dneska den nervů. přivezli nám novou sedačku a zasekli se s ní už dole v přízemí 😃 Jednu chvíli to vypadalo, že ji prostě k nám domů do 2 patra nedostanou. Ale podařilo se přelstít matematické zákony a je doma! takže si lebedíme v nové a přes víkend si ji hodláme pořádně užít 🙂
No my měli dneska den nervů. přivezli nám novou sedačku a zasekli se s ní už dole v přízemí 😃 Jednu chvíli to vypadalo, že ji prostě k nám domů do 2 patra nedostanou. Ale podařilo se přelstít matematické zákony a je doma! takže si lebedíme v nové a přes víkend si ji hodláme pořádně užít 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli
Mám jen o jeden den víc než Sukub. Já jsem v tomhle pomalejší, přirozenou OVU mívám až kolem 20-ho dne.