Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
Ahoj holky,
Peci, to je teda pech ☹ ...to samé jsem měla před tou poslední minimálkou....taky mě chytl močák...nejdřív jsem se kurýrovala sama,ale nezabralo, pak jsem byla u dr. a musela to přeléčit. Naštěstí jsem to stihla do začátku stimulace. A ty už čekáš mrchu teď někdy?
Teddy,tak jaká byla noc? Co Vojtík, už dobré?
Já jsem byla na nákup a teď chci něco uvařit. Dneska jsem se taky odhodlala a volala na kraj, jak to vypadá s naší adopcí...tak máme být trpěliví...to nám říká každý a pořád 😠 ....ale že už berou i z žadatelů roku 2008, tam jsme i my...tak mám naději, že snad to nebude už moc dlouho trvat. Takže nic konkrétního nevím, ale paní už po telefonu zněla moc příjemně a slyšela jsem i od jiných, že to je báječná ženská 😵
Juvi já to mám naopak napřad uvařit pak chci jet na nákup!
Tak to je super,určitě budete brzy na řadě a budete mít pak doma hned 2špunty 😉 jak staré dítko dávají?To jste si mohli vyplnit nebo ne?
holky, já čekám mrchu 12, psala jsem Macháčovi, tak jsem zvědavá, beru APO-maxi brusinku a prolívám se čajem, je to o hodně lepší, ale ráno v 5hod jsem myslela, že umřu, chtělo se mi uplně brečet, ach jo ☹
juvíku a odkud jsi? kde máte poředník? Moje sestra dělá vrchní v Opavě v kojeneckém ustavu a vyřizuje adopce a taky v Olomouci mám známe
Pecinko já vím člověk se vyhrabe z neúspěchu těší se na další pokus a pak tohle!Já cítím úplně s tebou!
Mě bylo tak yděsně jak mě přepadla tedka ta rýma,celou dobu nis a po ET jak na svinu toto!Ale je mi taky mnohem líp,ale na večer je to vždy horší!Pak dej vědět co Štěpán napsal a neboj bude to dobrý Peci
sukubko, pisnu, to víš, že jo
Peci, tak snad tě to brzo přejde a brusinky a čaj zaberou 😉 ...ten močák je svinstvo a dokáže potrápit 😒
Žádost máme na kraji v Ostravě, takže s největší pravděpodobností budeme mít mimi z KÚ Ostrava nebo možná i ta Opava...i když přesně nevím, jak to chodí, jestli berou děti jen z toho kraje odkud jsou žadatelé nebo i z jiného.
Sukub, požadavky na dítě si dáváš během přípravy...my chceme do 1 roku věku
Ahoj holky, tak po škaredém ránu se nám tady v Ostravě udělalo krásně slunečno a tak následuji Teddynku a peru první pračku, snad to bude rychle na balkóně schnout, abych pak mohla zapnout hned další. Akorát nevím kdo to vyžehlí - nesnáším to.
peci: doufám, že se dáš co nejdřív dokupy a nic nezabrání tvé stimulaci, protože už to cítím v kostech, že přichází období úspěšného plození...
asmenko-moc děkuji, taky věřím 🙂
Tak jsme z5 od Mudr.
Petr má 4230 a 56cm, obvod hlavy 39, VF 3,5x2,5 (no trošku otesánek)
Lukáš má 3410 a 52cm, obvod hlavy 36,5 a VF 3x2
Mudr byla moc spokojená a já taky.
Asmee, taky mi visí prádlo na balkóně...je třeba to krásné počasí využít. S žehlením jsme na tom stejně 😀
Zuzi, malí jsou šikulky 😵
Zuzi Petula ma míry jak Lilča porodní .-)) takže žádnej otesánek joooo 😀 😀 😀 😀 😀
taky peru holky..ale nesuším venku..a už vubec nežehlím 😀 😀 😀
juvi kdybych šla do adopce,taky bych chtěla co nejmladší dítko!
Asmenko s tím žehlením je to asi všude stejné taky to nesnáším.Já dneska prala ponožky a spodní prádlo(to rozhodně nežehlím)nesnáším ty ponožky věšet vždycky než najdu 2stejné travá ni to hodinu než to pověsím!
u nás je taky nádherně,úplně se těším na odpolední nákupu,musím ale počkat na manžu až mi dá auto 😀
sukub, to my chcem taky ...a většina žadatelů chce co nejmenší 😉 ...jenže to není tak jednoduché...takových dětí je hrozně málo. ☹ Nebo lépe řečeno jsou, ale nejsou právně volné k adopci...často než se všechno vyřídí po té právní stránce, tak dítě stráví v KÚ i půl roku...aspoň tak nám to říkali. Takže většinou do rodin dávají děti starší půl roku...ty menší méně často. Proto jsme to taky měnili a z půl roku jsme dali hranici věku do jednoho roku.
😀 Mici-otesánek vzhledem ke své předchozí váze 😀 😀
Jinak je to ještě bleška kluci když se narodili tak měli 4,5kg a 55cm-takže to ještě má bráchy co dohánět. 😀
ahoj všem...........
tak čtu, že se dnes pere............tak já taky právě pověsila jednu pračku....týjo samé plíny.........už mi zbyla v šuplíku jen jedna čistá, tak rychle do toho 😀 ....dneska si Adélka tak šikovně odbrkla, že mi to vrhla všechno do výstřihu 😝 😀 ale zase na druhou stranu - jsem si včera dala hoďku před večerním kojením sklenku šampáňa a Adélka spala od 19 hodin do 4:30 do rána.........parááááda.....
Zuzi - pěkné míry a váha.............a co to je to VF??
Peci a Ty se šetři, a prolévej a prolévej, ať se toho brzo zbavíš! 😉
certi: ty si dobrá, Adélce už od malička dělat alkoholické koktejly, jenom proto aby ses vyspala 😀 😀 😀
Asmee - ale jak vidíš - zabírá to 😀 😀 😀 😀 😀 😀
čertin že by bylo VF velikost fontanely? a s tím šampusem..já si dala na Vánoce..to měla měsíc že..a spala až do rána..poprve a naposledy 😀 😀 😀
jj fontanela
zuzi, super, jsou to šikulky, já tě potkala v globu, tak jsem koukala, ale bylo mi blbé tě otravovat 😵 byla jsi s broučkama a manželem, moc vám to slušelo 🙂
čerti-prolívám a prolívám, je to o hodně lepší, tak snad to klapne
Ahojte holky, po dvou dnech jsem vás zase chtěla pozdravit.
Sukub, Steph - něco nového? U mě vůbec, ale třeba je to dobře. Sem tam mě někdy v břichu píchne, pokaždé u jiného vaječníku, někdy uprostřed, ale to mám od toho posledního IVF každý cyklus a asi něco dělají ty hormony.
A dotázek - vy co jste byli už těhotné - špinily jste těch prvních cca 10 dní někdy (to zahnizďování jak píšou)?
Ahoj anet no mě dneska začalo děsně bolet břicho jako na mrchu tak uvidím co s toho bude ☹ A to píchání ve vaječníkách mívám taky po každém IVF!nevím co to je!Asi fakt hormony!
Sukub, tak ji hlavně rychle odežeň.
Mě jak na mrchu bolelo v sobotu a v neděli (docela brzo teda myslím), ale teď už ne, nějak to přešlo.
juvi-noc hrůza,večer hrůza...dopoledne mi problil a prořval v hypermarketu ☹ ..úžasnej den.děsím se,jak udeří 20hod :-u a začne to na novo.
vše jsem omezila-kofein.nápoje,alkoholické nápoje,perlivé,džusy,nadýmavé jídla...jsem na čisté vodě a čaji a takhle se mi ten syčák odvděčuje
☹
teddy-já má dva kluky a pokud trpí na prdíky, tak tomu moc nepomúžeš, já jsem u nich pocitovala ulevu, až když se začali víc hýbat a tím se jim asi ulevilo. Taky jsem byla taková, že jsem si dávala pozor, jedla pečivo staré 3dny a k nočemu to nebylo
já teda nevím, co ho trápí, ale pochopila jsem, že bříško?
anet mně se dvakrát stalo, že jsem asi po týdnu po ET zašpinila, ne úplně červeně a ne moc silně, myslím že to pokaždé bylo jen na toaleťáku, ale potom byl v obou případech pozitivní test, ale zase několikrát jsem měla pozitivní test i bez špinění, takže si fakt nevybereš 😠
ahoj holky
nestíhám, tak píšu krátce
anet, to že tě bolelo bříško v sobotu je dobré znamení...já měla taky myslím 3. nebo 4. den po ET bolesti v podbříšku, myslím, že se mimi zahnizďovalo - a byla jsem těhotná...tentokrát jsem bohužel nic takového neměla...bolí mě břicho už asi 10 dnů...je to o nervy...
Přeji hodně štěstí
Sukub a ty neházej flintu do žita 😉 ...
Hezký večer všem

pecinko chjo to je vždycky jak na schvál!!Kdy má dojít mrcha?určitě se to do té doby spraví!!!Kup si na to nějaký čaj,mě to pomáhá!