Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
rencav zrovna jsem na tebe myslela!tak budu moc držet pěstičky!!!!
anet tak to jsem ráda!já se úplně zděsila že sou zas nějaký zmatky!to teda asi nával bude chjo,ale asi se i potkáme 😀
kvakus já měla a mám taky špatnou štítku,hormony mám ale naštěstí v normě ted chodím na endo každý měsíc!!!!pro jistotu držím pěstičky at ji máš brzy v pořádku a můžeš bojovat jinak jsou to opravdu vyhozené peníze!!!!
rencav: tak ať se vše dobře vyvíjí (to je vaše první IVF konečně i s ET?) a taky najdeš na testíku ty vytoužené // 😵
Na všechny tady prskám těhubacilyyyyyy xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ahojte holky, par dnu jsem tu nebyla a takove krasne novinky, sukubko a anet gratuluji, obe mate krasne hodnoty.
rencav a kat drzte se do testovani a pekne si berte mustr podle sukub a anet
s tim narusovani vztahu mate holky pravdu, manzel je zlaty, ale prijde mi ze se hadame taky casteji nez drive a kvuli hlouposti a casto ma na to vliv moje "blba nalada" alias depka. to pocasi ted tomu rozhodne moc neprida 😖 ale bude zase lepe musime verit ze jo.
Ferdi, ahojky 🙂 ..no vlastně už tento, koncem...kolem 26. dorazí MS a pak začínáme...doufám.
Já si vždycky říkám jak mám psi dny tak to by bylo nejlepší se zakopat 10 m pod zem.Vím že jsem protivná,ale prostě se nedá nic dělat je to vše o tom že si člověk něco přeje a nejde to.
Britko...přesně...nejhorší je ta bezmoc, že vlastně nic moc nemůžeš dělat...jen doufat a bojovat.
brit no proč ně? ... beru kýbl modré barvím a vyrážím za tebou a za kobylkou 🙂
peci to už bohužel nestíhám, teď už tam nepoběžím a ráno mám nějakou robotu už od brzkého rána 😒
Renčo držím palce! 🤐 😵
holky ta štítka je fakt sviňucha, no ale beru to tak nějak střízlivě, vím že není v mé moci ji v tuhle chvíli ovlivnit jinak než braním léků, tak se ani moc nestresuju, prostě musím čekat tak čekám 😖
brit pochopila jsi to? 😀 ... mělo to být: proč ne? ... beru kýbl modré barvy a vyrážím za tebou a za kobylkou 😀
Štítná žláza ta vlastně řídí celé tělo a je dost důležitá,tak to se Kvakus dej pořádně dokupy ať jsi v pohodě.Já jsem zvědavá co mi machač řekne a co vymyslí,nebo 4 transf.nevyšly,je to fakt že fertimet ten jen vydělávala peníze a drřel mě na hormonech měsíc co měsíc.tělo dostalo zabrat a tak se taky dávám do kupy.
Juviku bezmocnost to je strašné,příroda ta nám dává zabrat.To je jak sázka do loterie.
juvik tak to zacinas za chvilicku, ja snad v kvetnu taky zacnu. no uvidime.
britko tak momentalne mam takovou chut zakopat se 10 m pod zem, asi budu muset vypadnout ven se psem nez reknu manzelovi neco nepekneho. ach jo.
modra a zrzka = fialova, no to by mohla byt milka kobylka 🙂
Brit ja bydlim v Ove, ale klidne se prokopu kamkoliv. uz jsem se od sveho minuleho prispevku stihla i pohadat.
Tak já mám dojem, že nás to s manželem spíš stmelilo ještě víc. I když občas bývám podrážděná a zbytečně vyjedu, i když jde o nějakou hloupost, ale přisuzujeme to období braní hormonů. Manžela obdivuju, že to tak zvládá a už kvůli němu bych si dvojnásob přála, aby se na nás usmálo štěstí. I když vidím, že některé holky tady toho mají za sebou ještě víc než já. Každý úspěch tady potěší a povzbudí, zároveň však upřímně závidím. Zatím místo těhubacilů mám jakýsi rýmový bacil.
kat teda náš vztah to spíš taky rozbíjelo,ale jak píší holky vím že to bylo i díky mě,byla sem nervozní,protivná,přesně jak píšete chceme něco co nešlo!!!!
holky přeji at se co nejdřív dočkáte// opravdu vám to přeju
Někdy uvažuju, jak dlouho to vydržím. Myslíte, že někdy prostě člověk si řekne tak a dost, prostě už žádné péokusy, příroda to prostě nechce? Přece to tak nemůže jít donekonečna. Kdyby mi dřív někdo řekl, že zkusím ¨'4x umělé, tak mu zaklepu na čelo.
kat ale já měla taky 4x Et a nevzadla jsem to a kdyby to ted nevyšlo,bojovala bych dál,to mimi s
jednou chceme a musíme pro to udělat max ikdyž vím jak to člověka ubíjí vyčerpává a at dělá cokoli pořád je stejné u té jedné myšlenky a to mimi!!!kat neboj výjde ti to v Reprofitu jsou šikovní!
Ferdi no tak máme tady prokopané pod náma dost tak kterou šachtu si vybereme?Ty můžeš z Jeremenka a já nevím kterou mám blíž Zárubek mi zrušili zůstalo tak jen kolo.
No, mám nějakou depku. Mrzí mě, že když už teda slavnostně došlo k transferu, tak jsem nemocná. .

Kvakus, tak přeju, aby to klaplo 🙂 ....ale hlavně, aby štítka byla OK....jinak by to asi nemělo cenu