Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
@spunda @gerdusha Zdravím ženy 🙂 Já se byla odreagovat na zahrádě,dokud mužu.Plela jsem zeleninku.Jinak ja mám zítra ET na 12:45 a protože včera nám to také prořídlo ze 13 zustalo 7 tak mám obavu,proto jsem se ptala do tel.zda si mám volat a ona že ne,že 4den je nesledují a zítra ráno pokud by se zastaily,nebo bylo něco špatně,že by volali oni.Tak doufám že nekecala.Budem vyjíždět po 10.H tak bych nerada,nějaké nemilé překvapení cestou. 😝 Tak to jdu zítra hned potobě,tak si budem držet Pěsti at pak mužem spolu řešit těhulení 😉
@evikj33 no ale pořád nějaké bojovníčky máte ,tak se zbytečně nestresujte 🙂 Manža taky pořád že jak je možný když tady holky maji kolem 20 vajuch a já opět zase jen dvě.Tak jsem mu říkala že jsem ráda aspon za to ,modlím se at jsou obě plné a obě se oplodní a to mě bude stačit 🙂 já tomu ted věřím je to jaro a když jsem iděla ty moje výsledky z hematolky tak to by bylo aby to neklaplo 🙂 budem si držet palce navzájem...já bude až po vás 😀
@gerdusha no já brala jen Glostík nemužu moc hormony,léčím se na hematologii s krví takže bych neměla vubec žádné brát po prvním IVF jsem měla problémy a dostala trombozu do levé ruky a pak jsem rok brala Warfarin takže jsme nemohli vubec nic až ted v unoru jsme si vyzvedli jednoho mražáčka a bohužel to nevyšlo ☹ pak jsem měla 2X IUI a ted jdem znovu do boje a máme dvě vajucha 15mm tak jsem zvědavá jestli budou obě plné a dobré 🙂
no nic, zajtra nam to musi jednoducho vsetkym vyjst a basta!!!
ahoj holky
tak nakonec jsme dnes měli jen jedno vajucho 😒 a ještě k tomu nám dr.Kozumplík řekl ,že to vaucho nevypadá moc dobře 😒 tak že nám zítra dají vědět jestli se vubec oplodnilo.....Modlím se at je to bojovníček 😀 😀 😀
@spunda To mně moc mrzí ☹ Je divné že bez hormonu máš 3 a s hormonama 1?Nemužou u tebe zkusit nativ,nechat volny ciklus a sledovat,popřípadě něco dopíchnout.Ja vím že nemužeš moc hormonu,ale fak je to zvláštní.Asi by bylo lepší zajít za Macháčem a pořešit to sním,ma přecejen víc zkušeností.Drž se .Ja jsem zas mimon,po objedě jsem musela lehnout. 😅
No při prvním IVF jsme platili 13tis + 4tis zamražení a ted nám to vypočítali na 13tis+1tis za ICSI.No uvidíme co se ukáže po MS na Uz 😉
@spunda Ahoj Drahuš,tak zas pracovně?Tak mrcha snad tentokrát dojde v čas a nebude nás natahovat,at se dovíme jak to tvé tělo reaguje 😉 U mého 1IVF bez ET byla poprvé mrcha 28DC a to jsem už 3dny předem špinila.Budu na tebe moc myslet a držet pěsti at je to tentokrát to pravé a máš svého šampiona. 😉
@evikj33 no já se snažím si nějaké píchnutí apod. nepřipouštět. dávali jsme jedno, expandovanou blastocuty nejvyšší kvality bylo to naše první IVF tak jen jedno, a bylo to PK. Kdy budeš testovat, já si říkám,že to vydržím d pndělí a pak uvidím,snažím se na to nemyslet,ale jsem už od stimulace doma tak mi z toho hrabe.
@mautas11 No ja budu testit nejpozděj 11d.po 30.5.ráno,protože odpo jedem do Caru pro lístek na peníze,tak že rovnou vemou i krev.Tak at jsem trochu v obraze.Mi dávali 2 blasty jednu A a 1pomalejší a je to naše 2IVF,ale 1Et,poprvé k němu nedošlo.Jinak s testěním nevím jsou holky co testily už 6-7den po aměly ducha a jsou takové co měly ducha až12den. 😕 Asi skusím dřív stejně nic nezměním,bud to tam bude,nebo par dní počkám.

@spunda ,
jooooj...ja by som aj vsetkych 5, co boli vcera... 🙂 ...naposledy mi davali 3, pretoze boli slabsej kvality...a aj to tak dopadlo...takze uvidime podla kvality a mnozstva bojovnikov, co preziju do zajtra