Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
@daisy14 jaká stará, když ti ještě není 40 😉 co mám říkat já 😀 a je fakt, že to mimino tě omladí, nikdo by mi nehádal, ty moje leta, teda ani před tím 😉
@britka kocourek je peršan,ale né papírovej, takže nemá naštěstí ten sraženej čumák. A ty máš britskýho, podle přezdívky soudím 😵
A ani my holky nemluvte, jak malá roste, je to šíleně rychlý 😒
Asmeenko - obrovská gratulace!!!! Taky máme ještě zamražené embryjko, ale nevím nevím 😉
Jinak naši budou od sebe dva roky a chlup a co tvoji ?
holky prosím Vás ten reprofit je jak se jde od náměstí republiky dolů z toho kopce, že? zítra tam mám jít, tak abych nebloudila 🙂
@blondatabruneta Ahojky jo,jo přesně tam to je po pravé straně asi tak v půlce maji tam ceduli REPROFIT .Držím palečky at dobře dopedneš 🙂
@spunda moc děkuju 😵 😵 😵
@blondatabruneta nemáš vubec zač 😉 a dej vedět jak jsi dopadla 😀
@spunda určitě dám vědět 😵
@spunda ahojky 🙂 tak jsem tu od dr 🙂 jsem naprosto nadšená 🙂 detaily jsem si dala do článku 😵
@blondatabruneta Ahojky vidím,že jsi nadšená ,tak držím palečky a neboj i kdyby bylo zapotřebí příště Pregnyl ,tak to zvládneš sama ,Všechny jsme to zvůádly 😀 😀 😀 Tak držím palečky at to výjde 😉 😉 Přeji hezky den 😀 😀 😀
@spunda děkuju 😵 😵 😵
@blondatabruneta já tam byla poprvé minulý týden a také spokojenost 🙂
Ahoj holky, chtěla bych se poradit, byla jsem s partnerem ve Fertimedu a mám na první IVF moc špatné vzpomínky, kromě toho, že jsem dostala velmi silný hyperstimulační syndrom a ležela na JIP nakonec v Olomouci, tak i ze zamražených embryí ve finále nic nebylo, řekli nám, že se to stává, zaplatili jsme nehorázné prachy a prd z toho... byla jsem z toho přístupu v šoku...teď to bude v prosinci 2 roky, a protože miminko se nám zatím nepodařilo, koukám, že bych zkusila jiné centrum... jen mám strach z toho, abych zase neměla hyperstimulační syndrom... navíc partner měl v té době i zamražené spermie ve Fertimedu.... nevíte prosím, máte někdo osobní zkušenost s minimální stimulací? Mám polycystické vaječníky, tak je ta minimálka prý šetrnější... ale zase je nízká úspěšnost, že? Taky jsem slyšela, že jsou důležití dobří embryologové a kvalitní přístroje v centru :(... nevyznám se v tom, byla bych moc ráda za radu a vaše zkušenosti, moc děkuji...

@asmeena jé, gratulujeme k dalšímu těhu 🙂 a teda v RF jsou fakt machři!!!
@britka taky gratulka a takže to bude kluk a jméno už vymyšlený?
Jinak Kristýnka bude mít v úterý už 8 měsíců a teď v Út jsme byly v poradně a váží 8140 g a 70 cm, no macík to je na nošení 😉 Je to moje sluníčko a fotečky přikládám