Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
Ahojte. S touto klinikou mám zatím jen jednu zkušenost, vstupní pohovor a předběžnou domluvu na IVF. Příští týden a chystame s manželem na spermiogram a já na kontrolni ultrazvuk. Jsem z toho SPG mnohem nervoznejsi než můj muž. Jak probíhá "odběr" spermatu na této klinice? 😕
holky jak vidím tak hodně holkám se v reprofitu nedaří..už mám i strach sakra já ☹
Ahoj, ráda se přidám k vám do debaty... Do Reprofitu chodím skoro 2 roky, mám za sebou několik núspěšných pokusů, aktuálně plánujeme na únor další KET..
@drahus1 ahoj 🙂 dopadlo mi to nastesti dobre,pan dr. nic nenašel,deloha v pořádku. Odebral kousek sliznice na biopsii kvůli nějakému testu na hluboký zánět sliznice, abychom byli klidní, ze mam vse OK. Moc Ti držím palce, aby 2.ivf vyšlo a embryjko se zavrtalo. Já si ted počkám na menzes,tak za měsíc a půl bude KET. Mohlo by se zadarit 🙂. Pak napis, co embryjka a následný transfer. Držím pěsti.
holky, tak se k vám přidávám. Též chodíme na IVF Clinic. Už máme za sebou 1xET a 2xKET, zatím nic. V březnu chceme jít na další KET, snad se zadaří.
mně ne, protože mi to vycházelo dobře, ale vím že tam i v sobotu bývají... jestli ovšem dělají transfer, to je věc druhá..
Mě vždy vycházel odběr na sobotu nebo neděli a transfer vždy ve středu, ale já ještě na zákroky jezdila do Brna. Jinak hodně štěstí, doufám, že se vám všem zadaří. My to štěstí neměli
holky nevíte co se děje? Já měla měsíčky 29,1, a dnes jsem poprvé stimulovala a po týdnu mám opět krvácení mám dlouhý protokol..měl jste to někdo taky tak? Díky za radu jsem na nervy
Já jsem včera byla na odběru vajíček a bohužel jsem tam měla jen dvě. A dneska jsem volala do centra a chytlo se jen jedno. Takže to bude buď a nebo ☹V neděli jedeme na transfér :-/ Snad to vyjde :-/

Po třech pokusech IUI mě v lednu čeká první pokus o IVF :/ 😒