icon

Sanus Jihlava, chodíte někdo také?

ivekr
29. led 2013

Ahoj snažilky, tak jsem po neuspěšném 3 letém snažení přešli do péče Sanus Jihlava. Máme za sebou první pohovor a při mé další MS nás čekají další vyšetření. Je tu nějaká snažilka, která tam nyní chodí také? že bychom pokecali o pocitech a vyšetření a pod. a podpořili se 🙂

veervit
16. kvě 2016

Tak dnes máme jen 3 bojovníky, tak jak by měli vypadat a 7 jich je pomalejších. Ještě doufám, že zaberou, aby bylo více na mražení. Vím že stačí 1 pořádný bojovník, ale mrzí mě to, že se jich tolik loudá.. Je to ten samý případ co minule..

anickaa87
16. kvě 2016

@veervit jj beru polykam ho 3x2 denne zavadeka jsem ho jen di doby transferu a spatne mi po nem neni, beru jeste prednison a kys. Listovou...potrebuju dodat nadeji ze vse bude fajn vis jak to myslim, podpora cloveku dost pomuze 🙂 ty ho teda polykas a jake mas davkovani ?

veervit
16. kvě 2016

@anickaa87 ne ne, také ho zavádím, ale i tak mi je po něm slabo. V životě jsem nebrala žádné léky, tak všechny teď snáším hůř. Polka jsem ho jednou, před přenosem a spala jsem 2 hodiny v kuse, jak jsem se motala. Tak radši zavádím. Jasný, ono každé dobré slovo člověka v takovéto situaci podpoří! Ale neboj se, ač jsem na tom s nervama asi stejně! POVEDE SE NÁM TO!! 😉

veervit
16. kvě 2016

@anickaa87 Mohu se tě zeptat, jak dlouho jsi po odsátí špinila? Já dnes ještě pořád maličko špiním, už jen tak minimálně, ale malinko mě to děsí. A o bolesti břicha už ani nemluvím. ale už je to téměř také dobré. Já to u 1.pokusu měla jinak, tak jsem z toho trochu vykolejená..

anickaa87
16. kvě 2016

@veervit po odsati jsem vubec nespinila.. Zato ted uz asi 2 nebo 3 dny trosku spinim ale strasne strasne malo, nevim zda je to normalni... A nechces si radeji zavolat a ujistit se zda to tak ma byt? Vsak vis pro svuj klid 🙂

veervit
16. kvě 2016

@anickaa87 hm, tak jdu volat. To máš uhnizďování!! To si myslím, že je dobrý!!

veervit
16. kvě 2016

@anickaa87 Tak to prý je dobrý. Může to být. Jakmile prý chodím normálně na malou, že nezadržuji vodu, tak je to dobrý. A já stojím na váze keždý den a dnes bylo o kilo míň, takže určitě nic nezadržuji 🙂 A jak ti to doma utíká?? Malá princezna tě určitě naplno zaměstnává, tak ti to i utíká ne??

missuttka
16. kvě 2016

@anickaa87 jestli malinko spinis,tak to se uhnizduje. To je MOC DOBRE! To je dalsi plus,drzim palecky 😊

anickaa87
16. kvě 2016

@missuttka opravdu? I kdyz je to nepatrne spineni? Tak to jsi me moc potesila 🙂

anickaa87
16. kvě 2016

@veervit cely den nejsem doma, mam obchudek jsem tu od 8 do 4 pak vyzvedavam dceru z druziny moc casu mi na ni nezbyva .... Jinak je moc hodna a samostatna beruska moje 🙂

missuttka
16. kvě 2016

@anickaa87 na vlastni kuzi to neznam,ale cetla jsem o tom. Byva to nepatrne spineni,jak se uchytava v deloze 😉

veervit
16. kvě 2016

@anickaa87 Tak alespoň nemáš čas na špatné myšlenky! Já si teda taky myslím, že se ti mrně zahnízďuje!!!

cermitko
16. kvě 2016

Holky tak ja jdu na odsati ve stredu. A vypada to, ze budu mit hyperstimulacni syndrom. Uz jste ho nektera mela?

veervit
16. kvě 2016

@cermitko Kolik máš folikulů??

veervit
16. kvě 2016

@cermitko To ti doktor přímo řekl, že to takto víš? A jakého máš doktora?

anickaa87
16. kvě 2016

@veervit no me by zajimalo zda na uhnizdeni neni trosku pozde ptam se proto ze jsem cetla ze se embryjko uchycuje nekdy 2 nebo 3 den po ET nebo je to snad u kazdeho individualni?

veervit
16. kvě 2016

@anickaa87 já si myslím, že pozdě není nikdy!! Nikde nejsou dané tabulky, že tento den to musí být a hlavně jak se to vše prokrvuje, tak se může špinit dlouho!!! To může být začátek

cermitko
16. kvě 2016

@veervit Rikal mi to Skurla, ze to tak vypada. Mam vice nez 30 folikulu

veervit
16. kvě 2016

@cermitko ty jo, tak oni ti poradí, co a jak! Já s tím zkušenost nemám..

andreee86
16. kvě 2016

@cermitko ahojky, já jsem ho měla, tak kdyby tě něco zajímalo, klidně se ozvi.

andreee86
16. kvě 2016

@anickaa87 ahojky, já jsem zašpinila asi pátý nebo šestý den a opravdu to bylo zahnízďování, takže je to určitě na dobré cestě.
@veervit a jak to vypadá s transferem? Asi tak ve středu, viď? Embryjka to určitě doženou, co si pamatuji u mě, tak nakonec ty pomalejší byly ve finále jeden na vklad a jeden k zamražení.

cermitko
17. kvě 2016

@andreee86 Dekuju moc. Kdyz jsi ten syndrom mela vkladali ti embryjko, nebo jste je nechali zamrazene a cekali az to odezni. A jak ti bylo, byla jsi v nemocnici?

veervit
17. kvě 2016

@andreee86 ahoj, ve středu jdu na transfer. zatím máme 1 plně vyvinuté, 2.ho dohání a dnes by mělo být komplet a 4 se vyvíjí pomaleji, ale vyvíjí, tak doufám, že to ještě doženou..

anickaa87
17. kvě 2016

Holky prosim vas muzete mi poradit pac mam strach ze neco neni v poradku, nevim hestli je to spineni predcasna ns ale vlozku mam kravavou ale neni to jako krev pri ms je hodne tmava az cerna s cucky krve i na toaketaku jsem basla velke cucky cerne krve, trosku me boli bricho, bojim se....

missuttka
17. kvě 2016

@anickaa87 tak si radeji zavolej do Sanusu

kacka49
17. kvě 2016

@anickaa87 zkus zavolat do Sanusu, některé ženy krvácí i během MS a nevěš hlavu 😉

kacka49
17. kvě 2016

@anickaa87 oprava - i během těhotenství ...

anickaa87
17. kvě 2016

Ja jsem rano volala abych se pro jistotu ujistila zda je spineni v poradku, ake to jsem nekrvaceka sestea rekla ze mirne spineni je v poho a ze pokud by se to zhorsilo ze utrogestan mam pokykat, tak nevim, mam si tam fakt zavolat nebo pockat do zitrka?

kacka49
17. kvě 2016

@anickaa87 volej 😉

anickaa87
17. kvě 2016

@kacka49 uz je to v poradku, 🙂 ale pokud by se to opakovalo urcite budu volat...

Strana