Sanus Jihlava, chodíte někdo také?
Ahoj snažilky, tak jsem po neuspěšném 3 letém snažení přešli do péče Sanus Jihlava. Máme za sebou první pohovor a při mé další MS nás čekají další vyšetření. Je tu nějaká snažilka, která tam nyní chodí také? že bychom pokecali o pocitech a vyšetření a pod. a podpořili se 🙂
My začátek července 🙂
Mame 5 mrazacku a to jich bylo na zacatku 28 jsem z toho celkem rozhozena. Ted musime tedy cca 2 mesice cekat nez se mi uklidni vajecniky. Urcite bude vsechny v pristim roce vozit. Bude to jako lavina veervit ji ted prolomi a pak to pojede
My byli na genetice 26.4 a zatim nam nic neprislo. Posilaji to postou,ne? Kazdy den cekam ze treba uz bude obalka a zatim nic
My jedeme 1.6. pro imunologii a moc doufám, že tam budou červená čísla. Pak by nám vklad vycházel na červenec taky. Ale doufám, že zase nebude potřeba 🙂
Tak ted mi psala mamka ze na me ceka dopis doma. Tak je to tady. Tak vejcer az prijdu z prace tak se na nej vrhnu..
Holky,nezkoušela jste některá Fertility Blend?
Tak genetika nam vysla na vybornou 😉 to je uleva. Huraa
@ missuttka no vidíš! Tak super! Zato ja jsem začala špinit :'( mírně a je to hněda krev. Myslím, že já to tu neprolomim.. :'(
Děkuji holky. Nějak to přestávám dávat.. Co z toho ještě bude..

Holky, kdo je další na řadě? A co ty vyšetření? Ještě nemáte výsledky???