Sanus Jihlava, chodíte někdo také?
Ahoj snažilky, tak jsem po neuspěšném 3 letém snažení přešli do péče Sanus Jihlava. Máme za sebou první pohovor a při mé další MS nás čekají další vyšetření. Je tu nějaká snažilka, která tam nyní chodí také? že bychom pokecali o pocitech a vyšetření a pod. a podpořili se 🙂
Holky, tak já stimulovala se stejným dávkováním, ale s Gonalem 😉
@andreee86 manzel stejne jako minule,takze nezhorsuje se to. V patek jde zas. Ale na zmrazeni to porad neni. Tak z toho byl smutny,tak jsem ho uklidnovala,ze je to dobre,ze je to stejne jak minule. Hlavne ze se to nezhorsuje jako predtim.A to ted abstinoval jen jeden den pred spermiem 😀 tak do patka ma abstat a uvidime. Ale vitaminky zobe poslusne
Holky podle ceho si myslite ze rozlisuji jak kdo si picha Gonal Puregon..atd.
@veva1211 toto jsem vygooglila, taky už mě to napadlo 😉
https://www.gest.cz/cz/odpoved.php?od=3&poj=410
@veervit jj, do Pelhřimova. Mluvila jsem s primářem, říkal, ať dorazím během dopoledne na krev, tak se chystám na osmou s tím, že bych se chtěla vrátit do práce a potom bych si tam zase sjela. Mám to do Pejru kolem dvaceti km a za půl hoďky jsem zpátky, tak snad to tak půjde udělat.

Tak jsem dneska zacla stimulovat 😊 ultrazvuk v poradku,v patek kontrola. K injekcim zobu prednison