Sanus Pardubice - IUI nebo IVF, máte někdo zkušenost?
Dobrý den..mám problém..Mám si zajít 3den menstruace na krev..ale nevím kam v Pardubicích v Sanusu...(nebyla jsem tam ještě,registrovali mě v Hradci)...Vím jen 4patro...🙂 máte někdo zkušenost ?
Jo to já vím kde to je..napsala jsem to špatně...ale nevím zda mám jít do reprodukčního centra..nebo vedle na Gyndu..je to oboje na 4patře 🙂
a co je to hp? hormon.profil? Nikdo mi nic neřekl to víš tak jsem za blbku 🙂
Ahoj snažilky, maminky a těhulky,
na MK máme takovou společnou knihovničku, kterou si tady s maminkama tvoříme a každá z Vás se do ní může přidat. Jsou v ní jak obecné informace o věcech týkajících se těhotenství, mateřství, tak hlavně Vaše cenné zkušenosti. 🙂
Máme v ní i téma CAR Sanus Pardubice a protože Vy s ním máte zkušenosti, myslíte, že byste mohly vložit svou vlastní zkušenost na https://www.modrykonik.cz/sanus-s-r-o-pardubice/ ? 🙂
Pokud svou zkušenost vložíte, pomůže to i ostatním ženám, které právě shánějí informace o tomto centru a rozhodují se mezi různými centry v ČR. Díky Vám najdou zkušenosti na jednom místě přehledně a rychle. 😉
Děkuji Vám a přeji krásný den!
Jennyska

Síce nemám skúsenosť, ale pokiaľ sa nemýlim, tak sa to nachádza v polyfunkčnom dome na Rokycanovej ulici na 4. poschodí. Je to nová poliklinika. Je to oranžová budova naproti polícii.