Sílící čárka na testu, je to z Pregnylu?
ahojky holky od včerejška hledám diskuzi o sílící čárce s pregnylu,ale skoro nic nemůžu najít,tak se vás prosím chci zeptat,protože mě to nenechá v klidu.
předevčírem jsem si dělala test a to jsem byla 7 dnů po IUI a 7 dnů po pregnylu a na testu byla slabá čárka,včera jsem si dělala test a to jsem byla 8 dnů od pregnylu a IUI a 7DPO.a na testu daleko silnější čárka než v neděli.chtěla bych jsem se zeptat jestli jste se s tím taky některá setkala a zda to bylo s pregnylu anebo ne.měla jsem pregnyl 5000j.a chtěla jsem jen zkusit zda už pregnyl vyprchal anebo ne.děkuji za vaše zkušenosti.první foto:vrchní je s neděle a spodní včerejší.

@tehulka1167 ahojky tak jak jsi dnes dopadla s tesíkem? 🙂 já takto.vrchní je dnešní a spodní včerejší.a jinak ten sám ten je dnešní
@shine2015 fakt? 🙂 tak to jsem zvědavá jak dopadnu já jak budu těhulka,taky budu čekat třeťátko 😀
@juliemichal juuu tam uz zase ducha vidim🙂
@nikdo17 děkuji sluníčko ♥ by mě zajímalo co s toho bude 🙂
@juliemichal ja tez. ze by holcicka nebo chlapecek? 🙂
@nikdo17 moooccc by jsme si přáli holčičku 🙂 ale hlavně si přeji aby to bylo ono a bylo to zdravoučké 🙂
@juliemichal takze uz mate doma taky dve deticky? A jake pohlavi mate? My mame holky a cekame kluka.....
Koukam na telefonu a slabounkou vidim na spodni fotce....heled ale fakt bych zkusila ten digi uz dnes.... Tri dny pred ms je 82% spilehlivost....
@shine2015 já mám právě strach,že na tom digi nic nebude a budou to zbytečně vyhozené penízky ☹ máme 2 chlapečky 🙂 a chtěli by jsme moc holčičku,tak snad se povede 🙂 a to je krásné,že třetí bude chlapeček,taky bych jsem si moc přála aby jsme měli holčičku :D
@juliemichal ja jsem tez pro zkusit uz digitalni
@juliemichal takhle ta testovaci papirkova manie vyjde tez dost penez kdyz to sectes
@nikdo17 přesně....koupila bych si dva digitální.....jeden na dnešek a jeden na neděli 🙂
@juliemichal tak to se nedivim,že po dvou klucich bys rada holku. Že hlavně zdraví je jasné.....nám když řekli kluka jednak jsem tomu nemohla uvěřit a taky jsem brecela.....a kolik je klukům? My máme 3a4roky.....
@juliemichal ja bych kazdopadne dnes zkusila digi a tak ci tak si zasla v pondeli na krev jako samoplatce. muzes treba do vitkovicke nem. prijdes do odberove mistnosti, nahlasis se jako samoplatce ze chces hcg, vedle v okynku zaplatis tusim 300 kc, odeberou te a ptz jsi samoplatce delaji to prednostne a za dve hodky si jdes pro vysledek. a je to jistota
@nikdo17 no máš pravdu,ale ještě mám 2 papírkové testíky 🙂 tak asi fakt až v neděli si koupím ten digi 😀 anebo dnes? 😀
@shine2015 ano přesně tak zdraví je nejdůležitější 🙂 no to se ti vůbec nedivím,já bych tomu taky nemohla uvěřit kdyby mi řekli,že čekám holčičku,ale bylo by to nádherné ♥ já mám 6 a 3 roky 🙂
@nikdo17 dobře tak to takto vyzkouším a bude klid,ale bojím se negativního výsledku :(
@juliemichal ale budes mit ,,jistotu,, zkus dnes digi a v pondeli supej na krev
@nikdo17 dobře vyzkouším a uvidíme 🙂 pokud teda budu mít čas,protože jdeme ke tchánovi dnes grilovat 😀
@juliemichal ja si delala papirkovy test taky asi dva nebo tri dny pred ocekavanou ms a temer tam nic nebylo videt tak jsem hned sla pro digi a ten mi okamzite ukazal + 1-2 a to nebylo z ranni moci
@nikdo17 jé tak to je krásné,akorát se fakt bojím zklamání ☹ ale asi fakt dnes ten digi vyzkouším akorát nevím kde ho seženu ☹
@juliemichal v lékárně ...mají všude snad....a lepší vědět na čem jsi než nejisté výsledky.....pokud by jsi těhotná nebyla, tak ať víš.....než slepe si dělat naděje a pak zklamání....
@nikdo17 měla jsem to stejně.....
@juliemichal presne jak pise shine2015 je v kazde lekarne a navic je lepsi vedet na cem clovek je🙂
@juliemichal tak sup pro nej a testovat😉 a napsat sem vysledek jsem zvedava🙂 a drzim palce!!!
@juliemichal kolik jsi měla jednotek?
@shine2015 měla jsem 5000j
@juliemichal Ahoj, stále vychazí pozitivně a menses není 🙂
@tehulka1167 tak to moc moc moc moc držím palečky ♥
tak jsem vyslala od mamky přítele pro ten digi test tak do 40 minut pokud ho sežene si ho budu dělat,tak snad tam něco bude 😀
@juliemichal děj vědět! Myslím na tebe!
děkuji všem co mi drželi palečky,ale bohužel na digi mám jasné mínus ☹ tak jsem si krásně pobrečela ☹
@juliemichal to je mi strasne strasne lito☹

@juliemichal ano blizi...a jelikoz uz je to treti mimi tak mam brisko obrovske a uz se nemuzu hnout...a kdyz se smeju tak nemuzu dychat...treti tehotenstvi je opravdu nejnarocnejsi... 😊 ale holt musime vydrzet...