icon

Sílící čárka na testu, je to z Pregnylu?

juliemichal
1. zář 2015

ahojky holky od včerejška hledám diskuzi o sílící čárce s pregnylu,ale skoro nic nemůžu najít,tak se vás prosím chci zeptat,protože mě to nenechá v klidu.
předevčírem jsem si dělala test a to jsem byla 7 dnů po IUI a 7 dnů po pregnylu a na testu byla slabá čárka,včera jsem si dělala test a to jsem byla 8 dnů od pregnylu a IUI a 7DPO.a na testu daleko silnější čárka než v neděli.chtěla bych jsem se zeptat jestli jste se s tím taky některá setkala a zda to bylo s pregnylu anebo ne.měla jsem pregnyl 5000j.a chtěla jsem jen zkusit zda už pregnyl vyprchal anebo ne.děkuji za vaše zkušenosti.první foto:vrchní je s neděle a spodní včerejší.

Sílící čárka na testu, je to z Pregnylu?Sílící čárka na testu, je to z Pregnylu?Sílící čárka na testu, je to z Pregnylu?
Strana
z6
juliemichal
autor
4. zář 2015

@nikdo17 děkuji zlatíčko mi taky a moc to bolí ☹ ☹

juliemichal
autor
4. zář 2015

@nikdo17 a děkuji za srdíčko ♥ udělala jsi mi radost 🙂

shine2015
4. zář 2015

@juliemichal hlavu vzhůru,alespoň si nedelas zbytečně naděje a víš na čem jsi. Pobrec si hodku,dvě a pak to nechej za sebou a jdi dal....bude to dobre. Zamestnej se vším možným co to jde, cvičením,vařením,stěhováním,uklidem atd atd a uvidis,že mimi přijde brzy.

tehulka1167
4. zář 2015

@juliemichal kdy jsi měla testovat dle Caru?

juliemichal
autor
4. zář 2015

@shine2015 to ano to máš pravdu,alespoň si nedělám zbytečné naděje s těch testů ☹ akorát nechápu proč mi sílili,potom slábly a potom zase začali sílit když nic s toho není ☹ asi jsem divná ☹ tak teď mi mamka a její přítel odchází tak si hodím ještě slzy asi to potřebuji ☹ nevěřila jsem,že to budu tak těžce nést ☹ však se nedaří 39 měsíců ☹ a teď mě to tak skolí ☹ ach jo ☹

juliemichal
autor
4. zář 2015

@tehulka1167 tak o testování mi vůbec nic neříkali... dnes jsem 12dnů od pregnylu a IUI a 11DPO

tehulka1167
4. zář 2015

Aha. Tak u tebe je to možná jinak. Já měla klasický IVF. Pětidenní kultivaci potvůrek. A v Pronatalu nám rěkli testovat 10.9. ale jinde v Carech vetšínou 12-14 dní

tehulka1167
4. zář 2015

@juliemichal Holky k těm digi testům,včera jsem zrovna koukala na diskuze a reference různých testů. A digi testy ženský moc nechválily. Třeba jim vyšly papír.testy pozitivně a digi negat. tak ho pry rozebraly a koukaly jako blázni tam byly dvě čárky. Rozeber ho schválně taky.

nikdo17
4. zář 2015

@juliemichal jak pise shine2015 pobrec si a musis jit dal. zamestnej se cimkoliv. my se sice snazili ,,jen rok,, ale po mimodeloznim jsem si myslela ze kdyz jsem otehotnela rychle i kdyz mimodelozne tak urcite otehotnim rychle i podruhe. a ejhle cekali jsme rok. to uz jsem brala clostillbegyt, ktery mi nezabral, utrogestan, absolvovala vysetreni a nic. tak jsem se zacala sousterdit na to ze zmenim praci a budu myslet na to ze stavime domecek a zrovna kdyz jsem mela odejit z puvodni prace a za par dni prejit do te nove jsem zjistila ze jsem tehotna. a byl to mesic bez clostillbegytu a dokonce mesic kdy mi primo jeden dr rekl ze to urcite nevyjde ptz bude ovulace na strane kde nemam vejcovod. ber to tak ze uz mas dve deti, takze se jednou podari i to treti 🙂

shine2015
4. zář 2015

@juliemichal musíš se zaměřit na něco jiného....přestěhuje dům, kup si stroj na cvičení a cvic každý den hodinu...teď se na to do vánoc vykasli a řekni si že začnes v lednu....

tehulka1167
4. zář 2015

@juliemichal Já být tebou tak se informuju v Caru ,kdy máš testovat to v první řadě. A věřím tomu,že ti to vyšlo a není nic ztraceno ještě. 🙂

tehulka1167
4. zář 2015

Mě taky u první dcery drahý test vyšel negativně. Deset minut jsem ho hlídala a nic. Tak jsem ho vyhodila a po pul hodiny mi to nedalo a vytahla ho z koše a byl pozitivní. Dnes tomu je 18 let. 🙂

juliemichal
autor
4. zář 2015

@tehulka1167 no asi ano asi po IUI se má testovat až po vynechání ms nebo nevím mno ☹ a rozebrala jsem ten digi test a jsou tam ty 2 čárky,ale prý se digi nemá rozebírat tak nevím ☹ nebo možná u mě je ještě brzo na digi nebo vůbec netuším.

@nikdo17 jé tak to bylo moc krásné jak se to vám povedlo ♥ to ještě víc gratuluji a přeji ti to ♥ já jsem právě na nemocenské od 5.6 tak jsem doma a ubíjí mě to hodně moc ☹ budu se fakt muset zaměřit na něco jiného,ale vůbec nevím na co ☹ manžel chce aby jsme šli do druhého IUI tento cyklus,ale já nechci,nechci se zase trápit a nevím jak mu to vysvětlit ☹

@shine2015 já bych si taky chtěla dát oddych od toho snažení,ale zase manžel chce jít do toho druhého IUI teď po ms.. mno,ale já nechci a nevím jak mu to vysvětlit.matka mi taky říká ať jdu do toho dalšího IUI,ale fakt nechci,já si myslím,že toho trápení už bylo dost ☹

tehulka1167
4. zář 2015

@juliemichal no právě včera jak jsem četla o těch digi testech...všechny ženský to měly jako ty a nakonec byly těhotné...a za mě já mám mnohem 100 % ok výsledky s obyč.testy. čím dražší tím horší..

juliemichal
autor
4. zář 2015

@tehulka1167 jé tak to je moc krásné 🙂 akorát ten digi vytáhnout nemůžu,protože se s toho mínus nic neudělá ☹ nevím zda mám ještě brát utroš anebo ho vysadit ☹ dr mi říkal,že ho mám brát do příchodu ms,že mi ms i přes utroš prý dojde kdyby to nevyšlo ☹ doma mám ještě 2 testy tak nevím zda si mám ještě nějaký udělat třebas o víkendu anebo na to úplně kašlat ☹

juliemichal
autor
4. zář 2015

@tehulka1167 jé tak to je krásné,kdyby to bylo i tak u mě co bych za to dala 🙂 ale už tomu nevěřím a jsem strašně moc ráda,že tobě to vyšlo a moc ti to přeji ♥ a držím palečky aby bylo všechno v pořádku ♥

shine2015
4. zář 2015

@juliemichal manželovi vysvětlí,že není cílem hnát se za každou cenu a že to necháte na leden. Že si dáte oddych,že chceš chvíli vydechnout....prestehuj doma nábytek,zacni cvičit, připravuj pomalu vánoce atd atd...úplně se zamestnej, nechrante se,ale žádný sex na příkaz.....

nikdo17
4. zář 2015

@juliemichal dekuju🙂 ja nevim jak moc dopredu musis byt rozhodnuta ze jdes do toho dalsiho IUI, ale ber to ted tak ze stejne musis cekat do ms a ani ted nevis zda ms dojde ci ne. Byt tebou necham to ted plavat. Uz netestuj zadnyma testama. Pockej do ocekavane ms a nebo treba po ocekavane ms a kdyz nedojde tak testni znovu. Kdyz by dosla, tak uz na to budes psychicky ,,pripravena,, a pak se rozhodnes zda dalsi IUI hned ano ci ne.

tehulka1167
4. zář 2015

@juliemichal Do menses určitě počkej a zrovnat do tý doby nepanikař a bud v klidu,protože čárka většinou přichází kolem menses... 🙂

juliemichal
autor
4. zář 2015

@shine2015 dobře,děkuji moc zkusím mu to tak nějak vysvětlit a snad mě pochopí,sexík máme skoro každý den,ale u mě je problém,dělali mi v den IUI test na to jak dlouho ve mě vydrží spermie,měli jsme sex v neděli večer a za cca 12 hod od sexu žádná spermie nebyla v hlenu ani živá a ani mrtvá ☹ tak to vůbec nechápu,máme spolu 2 děti a teď toto mno ☹ budu chystat Vánoce a aspoň nebudu myslet stále na to těhu 🙂 ubíjí mě to moc ☹

@nikdo17 není vůbec za co 🙂 a ano v tomto máš pravdu,ale objednat se na UTZ musím 1DC a to mě objednají na 10DC na UTZ.takže moc času na přemýšlení vůbec nemám ☹ tak testy si dělat nebudu,někde je schovám aby mě to nelákalo,nebo řeknu manželovi a když budu mít zpoždění tak si ho udělám a uvidíme zda tam něco bude anebo ne 🙂 ale už tomu moc nevěřím... mám pěkně rozcuchanou psychiku teď ☹ ale aspoň vím,že ve mě pregnyl dlouho vydrží a,že mi i díky pregnylu sílí testy ☹

tehulka1167
4. zář 2015

@juliemichal jsme každá jiná a máme tolik různých zkušeností s testy atd.... bud v klidu 🙂

juliemichal
autor
4. zář 2015

@tehulka1167 to máš pravdu 🙂 já jsem u kluků měla dálnice až po týdnu zpoždění 🙂 v den očekávané ms u prvního jsem měla slabého ducha na testu co ani manžel neviděl 🙂

tehulka1167
4. zář 2015

@juliemichal no vidíš a o tom přesně mluvím 🙂

juliemichal
autor
4. zář 2015

@tehulka1167 u druhého jsem si testík dělala až po týdenním zpoždění a byly tam dálnice 🙂 jinak jsem si testík dřív nedělala 😀

shine2015
4. zář 2015

@juliemichal uvidis....nic nehrot, řekni si,že když by to nevyšlo teď, zkusite to v novém roce.....dej si čas ....dvě krásné děti máte,určité vyjde i třetí.....a uvidis že jakmile na tom presdtanes lpet, otěhotnís ani nebudeš vědět jak 😉

juliemichal
autor
4. zář 2015

@shine2015 tak to máš pravdu 🙂 určitě si dáme pauzu do toho nového roku a pokud se to nepovede do té doby tak půjdeme do dalšího IUI 🙂 a bude klid aspoň si odpočinu od stresu a možná se povede i přirozeně 🙂 kdo ví 🙂 ale aspoň se nebudu nervovat s tím zda to vyšlo anebo ne 🙂

juliemichal
autor
6. zář 2015

holky dělala jsem si s hecu ještě teď večer test... jsem dnes 31DC takže mám jeden den zpoždění a toto se mi ukázala na testu,akorát nevím zda tam něco uvidíte 😀 dám tu 5 fotek....

nikdo17
7. zář 2015

@juliemichal nevidim nic ☹

slunicko01
7. zář 2015

@juliemichal na prvních dvou je vidět krásně, ty další jsou s blbym světlem, tak tam ne... Ale můj duch začínal stejně ☺ tak budu držet palce, ať to dopadne...

juliemichal
autor
7. zář 2015

@nikdo17 nevadí 🙂

@slunicko01 děkuji moc,no uvidíme jak to bude dál 🙂 dnes jsem si taky udělala testík a je tam zase pidi duch

Strana
z6