Silná alergická reakce po Prolutexu. Pomůže Prednison?
Ahoj, holky, už jsem měla mírnou alergii v minulém těhotenství, ale to bylo později po KET a vydržela jsem stejně až do 8tt a pak místo toho navýšila vkládací Progesteron. Ale teď jsem dostala injekce už v den KET, dvakrát denně a celkem jsem jich píchla 6, i když už nějaká vyrážka se objevovala .. no ale teď mi břicho mokvá a nelepší se, mám i rudé stehno, místa na zádech a zadku .. prostě taková celkovější reakce .. poslední jsem píchla včera, dnes jsem 4DPT.
Můžou mi na to dát infuze nebo raději na pohotovosti chtít Prednison? Máte s tím někdo zkušenosti a dopadlo to dobře? Možná bych počkala, že to přejde, ale to mokvavé břicho, to fakt nechat tak nemůžu .. díky moc předem za případné zkušenosti a uklidnění ..
Volala bych na kliniku a ti poradí, co dělat. Myslím, že ti doporučí návštěvu pohotovosti a vysazení léku. Pak se určitě domluvíte na dalším postupu.
@hennrietta
@1pomnenka díky moc, no musela jsem samozřejmě vysadit a beru spodem zas větší dávku .. ale lepší by byla injekce i třeba Agolutin, ale ten mi teď jako nikdo píchat nebude natož denně někam jezdit .. tak uvidíme, jestli se to tou alergickou reakcí nebo mastičkou nebo xyzalem pokazilo

Zkoušela jsi zinkovou mast? Měla by to mokvání vysušit.