Špatně vyvíjející se embryjka. Máte zkušenost?

wery
21. únor 2008

Ahoj holky.
Máte někdo problém,že se vám při IVF pomalu vyvíjely embrya.Já mám za sebou tři IVf a vždycky se embrya nevyvíjely,tak jak by měli,nevím co stím,máte někdo zkušenosti?

ilci
21. únor 2008

wery a dělali vám genetiku, imuno?

sonka.77
9. srp 2010

Ahojky, mám podobný problém, máme za sebou dvě neúspěšná IVF. Při prvním byl transfer 3. den a embryjka byla kvality A a B. Při druhém IVF k transferu nedošlo, protože ač byla embrya 3. den kvality A, tak do 5. dne se tak zhoršila, že mi transfer nedoporučili. Teď čekáme na výsledky genetiky a imunologie.
Máte někdo podobnou zkušenost a jak jste dopadli?

monnn
15. led 2011

ahoj měli jsme podobný problém po 1.IVF nedošlo na ET-protože se přestala embrya vyvíjet Dr.nás poslala na IMUNO,gne nás vyšetříli a mě nasadili PREDNISON,u 2.IVF nám zbylo 1 k ET,bohužel v 7tt zjištěna gravidita cervicalis-nutno přerušit těhu ☹

laura35
9. únor 2011

Ahoj, tiez mam podobny problem, mam za sebou tri neuspesne IVFka sice s ET, ale vzdy na treti den neboli embrya v dokonalej kvalite a nemali optimalny pocet buniek...Mozno pomoze zmena protokolu,ci injekcii, neviem, sama by som potrebovala poradit. Ale pocula som, ze sa holkam podarilo otehotniet aj s nekvalitnymi embryami a niektore zas naopak mali vyborne embrya a stejne to nevyslo...

c_vero
2. pro 2013

Ahoj holky,
vidim, ze uz jste tu psaly pred skoro trema roky a vice......Povedlo se vam to nakonec?? Tem co ano gratuluju a ostatnim stesti, ktere snad prijde!!
Ja byla 3x na IVF v Iscare Praha. ET vzdy jen Morula faze. Pri 2 IVF zastava Embryii pri prodl kultivaci. Tak jsem si rikala, zkusim jine centrum. Byla jsem v Brne Helios - vysledek stejny. Opet zastava Embryii. Zadny ET. NIkdo na to nema objasneni. Vysetreni mam za sebou myslim vsechny. Vcetne Hysteroskopie, Imunologie, Karyotypy atd.
Manzel ma spatnou defragmentaci, ted zkusi jeste ziskat spermie operativne. Mate s tim zkusenost? Muze to pomoct?
Je to tak, ze musim mit asi pevny nervy a zkouset to a nekdy se to treba povede???
Je mi 36. Pokousime se 4 roky.

laura35
2. pro 2013

Ahoj , mne sa to nakoniec podarilo, ale nie s vlastnym vajickom. A robili Ti vysledky na AMH hormon? Ja som mala tiez vsetko v poriadku, vsetky ostatne vysledky/ hormony ako FSH v norme, jedine toto AMH bolo spatne, co naznacuje zhorsenu ovarialnu rezervu a mozno uz aj kvalitu vajicok. Este som niekde citala, ze na jednej z klinik ,tusim Fertimed v Olomouci robia transfer cytoplazmy, precitaj si o tom nieco, ak mas chut.Pry to pomaha pri horsej kvalite vajicok, ale nemam s tym ziadnu skusenost, sama som to uz nevyskusala. Drzim peste.

milfaiti
22. kvě 2015

@c_vero Ahoj, hledám pomoc pro ségru. Právě je po 2. neúspěšném IVF, transfér sice proběhl vždy, ale embryo se neuchytilo. Nyní jim vybírali i nejlepší spermie.Spermiogram nic moc, ale na hranici a všechna vyšetření za sebou. Prý je už nemají kam poslat (jako na vyšetření) Z 16 vajíček oplodněný 3 a z toho přežilo jen 1. Tobě se nakonec zadařilo? Jestli ano, tak můžeš poradit, co by měli ještě zkusit. Chodí do Sanus Jihlava je jí 33 let.

c_vero
22. kvě 2015

Ahoj milfaiti! Oslavila jsem 38 narozeniny a smirila se momentalne s tim, ze budu asi bez deti. Bohuzel po tech 5 IVF uz mam nakej osobni blok. Detaily nebudu popisovat. Ja se tomu momentalne prestala venovat, protoze jsem uz svuj zivot a svoji osobnosti nezila. Ale definitivne nehazim flintu do zita ;) Zivot je pestrej a nikdy se nevi, co nas prekvapi. Kazdopadne s centrem v Brne jsem byla velmi spokojena. jedno poradny embryo nam vyrostlo, asi nahoda z tech operativne ziskanejch spermii to nebylo. Sanatorium Helios na me udelalo dobrej dojem. Urcite udelaji odborne co budou moct pokud bude mit tvoje segra zajem. 🙂

c_vero
22. kvě 2015

@milfaiti Ahoj milfaiti! Oslavila jsem 38 narozeniny a smirila se momentalne s tim, ze budu asi bez deti. Bohuzel po tech 5 IVF uz mam nakej osobni blok. Detaily nebudu popisovat. Ja se tomu momentalne prestala venovat, protoze jsem uz svuj zivot a svoji osobnosti nezila. Ale definitivne nehazim flintu do zita ;) Zivot je pestrej a nikdy se nevi, co nas prekvapi. Kazdopadne s centrem v Brne jsem byla velmi spokojena. jedno poradny embryo nam vyrostlo, asi nahoda z tech operativne ziskanejch spermii to nebylo. Sanatorium Helios na me udelalo dobrej dojem. Urcite udelaji odborne co budou moct pokud bude mit tvoje segra zajem. emoticon

milfaiti
25. kvě 2015

@c_vero Ahoj, díky za odpověď i když mě moc nepotěšila. To je mi líto, ale já věřím, že v tom velkou roli hraje psychika, i když doktor jim tvrdil, že ne. Je dobré, že to bereš takhle, třeba se zadaří, když už s tím nebudeš počítat. A zkoušeli jste třeba dárcovké sperma nebo vajíčko? To ségře navrhli teď.