icon

Špinění 7. den po ET a negativní test. Mám naději?

katrinka9
7. čer 2020

Ahoj holky 🙋‍♀️ Prosim vas,mela jste nektera po ET spineni a i presto jste byla tehotna?Dnes jsem 9.den po ET test je negativni a uz 2 dny spinim..Ms by mela prijit cca za 4 dny🤷‍♂️ Vim,ze z toho nejspis bude ms ..jen jestli mam nejakou nadeji ze by to mohlo jeste dobre dopadnout😥

eva118
7. čer 2020

Ano já.

katrinka9
autor
7. čer 2020

@eva118 a jak dlouho to trvalo?

eva118
7. čer 2020

Špinila jsem asi týden.

katrinka9
autor
7. čer 2020

@eva118 a testy jste taky nemela hned negativni? To cekani je hrozny

eva118
7. čer 2020

U prvního jsem vydržela na krevní testy, u druhého jsem testovala desátý den, abych věděla, jestli se mám šetřit- doma tříleté torpédo- a byl slabý duch, dvanáctý den slabá čárka. Hodně holek po et, ket špiní, krvácí. Držím palce, ať to dobře dopadne.

katrinka9
autor
7. čer 2020

@eva118 tak to je super🙂 Dekuji.. kez bych mela i ja stesti..ale jsem v tomhle pesimista..snazime se uz dlouho,ted mam za sebou 1.IVF ..a myslim si ze to spineni je jen to,ze mi ms drzi utrogestan co beru na podporu udrzeni🙁 uz jsem z toho zoufala..Do toho i bolesti podbrisku jako na ms😞

kocila
8. čer 2020

@katrinka9 a jak stare embryo ti vkladali? Uprimne,pokud 5-ti denni blastocystu a test je uplne snehobily,tak to asi nedopadlo (i kdyz zazraky se obcas deji)... spineni a pozitivni test neni vyjimka a tehotenstvi casto dopadne...

katrinka9
autor
8. čer 2020

@kocila jo jo 5ti denni..a presne jak rikas..dnes jsem to dostala uz uplne,takze kdyz uz byl test negativni tak jsem vedela,ze to nedopadne..clovek tu spis hleda nejakou nadeji nebo utechu..jen nevim jestli jit hned do toho po ms znova nebo pockat naky cas,mam jeste tri embria😪

kocila
8. čer 2020

@katrinka9 tak to me mrzi,pokud se ti menstruace rozjela..
Dalsi pokus zalezi,zda budes mit rizeny KET nebo nativ .... u rizeneho se berou leky u od MS,u nativu vyhlizite s doktorem ovulaci a pak po ovulaci vkladaji...
Urcite ti lekar doporuci dalsi postup