Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
vladís ten by cestoval jako divej ,mě se líbí mumraj na letišti .-. a zase bych mohla odjet domu 😀
to jsme si ještě připláceli za jídlo a všivej hotel bez klimošky a uřvanýma polákama vedle co si vytáhli kanape na balkon a řvali celý noce
my se právě z Řecka kvůli horku přeorientovali na Kanáry.ale jinak beru,i mě připadá, že ty peníze, co dáme za dovolenou pro nás tři jsou velký,ale pro mě jsou tohle zážitky na celý život a v důchodu z toho budu žít a ne z vysázených kytek u domu. 😉
ale když člověk tu částku vysloví, tak na mě samotnou jdou mdloby.za těch pár let bychom za to měli půl domu...
😀
mě teda dnes neskutečně bolí pravej vaječník, nemít tam ucpané potrubí, tak jsem snad každý měsíc těhule.furt to jde z pravýho vaječníku folíky, levej nic. 😠 😠 už mě to fakt se...
proč to nemůže být obráceně?.. 😒
tak jsem si na pondělí domluvila hlídaní malý sousedky je po nemoci a ještě nesmí do školky, to bude sranda, prý si zahrajeme karty a pěkně mě rozseká říkala,sousedka jí říkala, že si sbalí baťůžek a ona že ne že má kufr, tak se těším
ahoj holky, tak to jsem asi bila vrana 🙂 a sestry mi rekly, to jste dobra
@missbosorka fakt si to vydržela, to čumím
@jolcap on je asi rozdíl, jestli je to po IVF nebo ne...když je to přirozeně, tak může mít žena zpožděnou ovulku a navíc nikdy přesně neví, kdy jí měla, tak se klidně stane, že když testuje v době očekávané menstruace a měla ovulaci později, tak to na testu ještě neni vidět...u IVF ale přesně víš, kdy došlo k oplodnění, tak podle mě neni asi možný, aby žena neměla třeba 14 dní po ET pozitivní test a přitom byla těhotná
@missbosorka to tě obdivuju 🙂 já bych to nevydržela
ja obdivuji Vas, ja se tak bala, ze bych si ho neudelala, jo vydrzela

@jolcap tak ten Ovitrelle v sobě má určitě hCG