Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
@missbosorka no některým ani nerozumím 😀
občas mi tam přijde nějakej fešáček ,pěkne se slíkne do trenclí 😀 😝 a občas fakt exhibíci nemožný,já samozřejmě klopím zrak ,že? jsem přeciž vdaná
Holky, ted jsem si cetla zpravu ze vcera, poslali to na hystologii, to je asi bezna praxe, ze?
@missbosorka určitě všechno co můžou posílájí na histologii
@jolcap díky, je fakt, ze ja tu zpravu mam setrne napsanou a na tom dost zalezi
@missbosorka taky to posílali,ale nic nevim
když je to OK tak řeknou dobrý a kdybyb tam byl problém tak volají hned z laborky doktorovi
teda to je vecer, fotbal, musim na tv do loznice
no je moc pěknej fakt se snažej šikulové my koukáme
@jolcap ten blazek ...... cary mary to bylo dobry, to uznavam i ja 🙂 my jsme byli predloni na chelsea a byt tam je uplne neco jineho, nez na to koukat v tv, takhle me to nebere
@missbosorka no hlavně to hrajou ja pitomci zahazujou vyložený šance, jo na živo je to jiný
@jolcap hrajou ho... uz delsi dobu
@missbosorka aspon se doma nasmějeme chlap to dost prožívá,ale dneska má pořád hlavu v dlaních tak nevím
@jolcap tak to je jak pres kopirak, ten tady skace jak vopice na kresle a kdyz to vzdy nevyjde tak si zacpe pusu, aby nerval 🙂 jdu se divat na ordinaci
@missbosorka já mám hry na pc a knížku,ale raději ten fotbal, koukám že všichni fanoušci jsou stejní
@jolcap 🙂))) je dobry videt, ze jsou dalek tragictejsi pribehy, i kdyz je to jen serial
@missbosorka když já už ho nemůžu sledovat, v poslední době koukám jen na ty starý seriály
@jolcap nemocnice na kraji mesta po x letech.....
@missbosorka bez těch x let, a taky se mi líbí četnický humoresky
@jolcap kdyz umre strosmajer, tak vzdycky rvu, humoresky jsem sledovala v premiere, ja miluju radu vacatka, sanitku, cirkus humberto a tak... ted se tesim co budou davat v nedeli dopo, skvoreckyho nemam rada
@missbosorka jo když to byla premiera tak to vyšlo na silvestra a já nemohla pochopit jakto, že večer vypráví vtipy když před obědem umřel
já koukam na chlapci a chlapi,furt tom dávaj dokola 😒
já na ženu za pultem a majora zemana
hele kdysi to bylo normální povolání to co z toho udělali ted je šílený

@lenkacar doufám, že neprodováš věci na mimi to by tě mohlo psychicky zničit