Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
@lenkacar ne, ale dobrej napad 🙂)))) prej se nemam smat tak nahlas, ze ho z toho boli hlava ... holky nebudte tak vtipny, ja mam pak doma problemy
@missbosorka měl by být rád, že se vykecáš tady a ještě se tu pobavíš 😀 aspoň ho tim neotravuješ
tak včera jsem šla spát v půl 11 a ještě v půl 1 jsem hledala lampičku ..vzpomněla jsem si ,že jsem jí koupila a nemohjla jsem jí najít..to je zase důsledek narkozy já to řikam furt a našla jsem jí až ráno,tam kde jsem jí už 10krát hledala,prosimvás nebyla na nočním stolečku ,fakt ne..
@jolcap dobrou noc
@martinkka neni rad, protoze jsem mu zabrala notas a on nemuze na hattrick, je z toho pekne nervozni, jo a jeste je nervozni jak tay klafu vsema deseti, to ma pocit, ze mu ho musim rozbit
@missbosorka tak klafej jemněji 😀 ať mu ho nezničíš
@missbosorka si vem rukavice
tak jdu taky spát ,už prd vidim ,at jsem zítra čerstvá 😉 ,ne že bych se chystala na nějakou akci..nu kdoví..když do večera nezapomenu ,třeba bude sex
taky jdu do pelechu 🙂 dobrou noc
@martinkka tak to gratuluji k domečku, my máme taky krátce postavenou dřevostavbu,ale tak velikosti pro panenky... 😀 nic velkýho jsme nechtěli, nehodlám být otrok domu, to jsem si jednou zažila.pěkně malej, co je i s oknama za hodinu uklizenej a být venku, teda sice na blátě, ale do důchodu času na úpravy zahrady bude dost...a ne se někde plahočit na domě s hadrem , luxem a kýblem přes hodinu denně, co už jsem si zažila a stačilo... 😝
A hlavně, kluk už je velkej, a když zůstaneme s manžou dva, tak k čemu haciendu...
Ať už je jaro a dá se vylézt na zahradu a ven, pěkně kafíčko do altánku, knížka, pohodička,vínko....
Co na víkend hodláte vařit? potřebuju nějakej tip.dochází inspirace.... 😒
nesnáším cokoliv hledat, stačí mi i klíče v kabelce.... 😝 😝
@mv my jsme chtěli taky původně přízemní, tak 3+1 nebo 4+1, ale v celý ulici jsou všechny domky na patro, tak nám to nedovolili, kvůli zachování vzhledu ulice...tak máme na patro 5+1 s garáží 🙂 ten se nám z těch patrových líbil nejvíc
ještě nevím, co budu vařit, nějak nemám nápady ... dneska budu dělat asi jen polívku, mam tu drůbky z kačeny
my máme furt tu rajdu ,ale knedlík už vypadá unaveně 😕 😝
u nás bude svíčková u maminky a chlap chce přírodní řízek

@jolcap dobrou noc 🙂