icon

Těhulky CAR Unica Brno. Přidejte se.

natalka28
23. dub 2010

Tak se holky těhulky přemístěme sem - podle mě nezáleží na názoru nás těhulek, ale na názoru snažilek, kterým je fórum "CAR Unica Brno" určeno🙂

lukza
17. pro 2010

@luciiiie ale pokrok halvička nalehá tedka jen at se čípek umoudří a povolí a to muže být najednou během chvilky takže bud připravená neboj vyvolávačka nebude potřeba

lukza
17. pro 2010

Holky tak sme na youtube našla videa od Pravébarbi a mají se asi dobře malý si tam krásně stoupe a vubec nechrčí🙂) jen asi na koníka už nechodí

lucifirek
17. pro 2010

@luciiiie luci držím palečky. 😉

luciiiie
18. pro 2010

@lukza
@lucifirek holky díky.... kdyby něco, dám přes Lukzu vědět 😉

luciiiie
18. pro 2010

by mě zajímalo, co tam ta mudr. včera dělala... jestli se pokoušela o Hamiltona nebo něco, ale říkala, že jsem uzavřená, vyšetřovala dvěma prsty a upozornila mě, že pak můžu špinit, což jsem i špinila....tak nevím :-/
Dnes je mi zas nějak podezřele dobře....jdeme udit...mňam
Hezký víkend holky

betys
18. pro 2010

Já mám dneska blázinec.přijedeme mi kamoška kterou vidím tak 1x za rok a u nás doma nebyla už přes 3 roky.Uklízím,chystám....Hrozně se na ni těším.Mají kluka o 3 týdny staršího než je Matýsek,ještě jsem ho neviděla.Bohužel není úplně zdvraví,tak jsem zvědavá... ☹

@luciiiie -čerstvý uzený-no mňam.Taky bch si dala.Mmy jsmudili tak před měsícem.
Dneska budou kuřecí řízečky takže taky dobrotka 😀

lukza
18. pro 2010

holky dneksa jsme byly poprvé na bobech přidávám fotečku🙂)

lukza
18. pro 2010

@luciiiie já když byla na poslední kontrole tak mě doktorka taky vyšetřovala a bolelo to a špionila sem potom a dokonce mě odešla aji zádka taky sem si říkala zda neudělala toho hemil.i když sem měla ještě čas ale člověk nikdy neví že.no a po prohlídce mě za dva dni praskla voda.ale otevřít se mužeš později to na hemiltna nemá asi souvislost.

@betys jéé tak si uží náštěvu pak povykládáš

betys
19. pro 2010

@lukza -tak návštěvu jsem si užila ale vlezla na mě nějaká choroba.V noci jsem měla teplotu a bolí mě v krku.Modlím se ať to nechytne Matýsek.Jdu se kurýrovat,pak se rozepíšu podrobněji ☹

ivetule
19. pro 2010

@betys tak návštěva dopadla dobře koukám. 🙂 A tobě přejeme at jsi brzy fit a hlavně at to nechytne Matýsek 😉

ivetule
19. pro 2010

@lukza Lukymu to moc sluší na bobech. Jak se mu to líbilo? My jsme asi před 14 dni vyzkoušeli sáně a malej byl nadšenej. 🙂

jeany
19. pro 2010

Ahoj, tak jdu nakouknout co Luciie. Vidím ještě 2 v 1. Pořád na tebe myslím a držím palce ať je všechno v pohodě. Zítra máš oficiální termín, tak jsem zvědavá kdy se Štěpánkovi bude chtít na svět. 😀

lukza
19. pro 2010

@ivetule byl nadšený musela sem se furt smát jak povídá po cestě akorát tedka začal děkat že nabýrá sníh a baštího🙂)

@betys brzo se uzdrav.

Lucinko dneksa jsi tu nebyla ale sms taky nepřišla tak kde se touláš?

lukza
19. pro 2010

tak koukám že tu lucinka byla vedle na stránkách🙂)

elllenka
20. pro 2010

Lucinko, držím palce

luciiiie
20. pro 2010

Ahoj holky,
já jsem pořád celá 😀 Jak psala Janča, dnes je oficiální den termínu, tak uvidíme...pálí mě podbřišek, ale z toho beztak zas nic nebude. Dnes jsem rodila leda ve snu, už mi to v palici opět šrotuje. Lítala jsem po nemocnici a sháněla doktora, co mě teda konečně odrodí a nikdo neměl čas, tak nevím, co to mělo znamenat 😀
Ale děkuji vám za zájem 😉

@lukza Dobrej bobista 😀

@betys přeju, ať jsi brzo zdravá... 😉

enka27
20. pro 2010

@lukza máte parádního bobistu! 😉
@betys brzy se vykurýruj
@luciiie třebas to přijde raz dva, myslím na tebe a držím palce 🙂 Štěpán je krásné jméno, měli jsme ho taky mezi favority.

luciiiie
20. pro 2010

@enka27 No uvidíme...dělá si z nás asi srandu a vyleze beztak 24.12. Už nejmíň týden mu říkám, že ho ten humor přejde až povyroste a bude hudrovat, že má narozeniny a vánoce v jeden den...
Co ty? Všechno v pořádku?

kveta
20. pro 2010

@luciiiie Naďalej držíme palčeky, nech to máte čo najrýchlejšie a najhladšie za sebou..

enka27
20. pro 2010

@luciiiie 😀 Třebas to ještě stihne, třebas si nechá říct. 😉
U nás se situace, řekla bych, stabilizovala. Nedělám si iluze, že by přítel dostal rozum, ale vypadá to, že si teď alespoň odpustil "psí kusy". 🙂 A s mimi je všechno v pořádku. Dává o sobě hezky vědět a já si to užívám. 😵

luciiiie
20. pro 2010

@enka27 tak to je dobře, že je vše v pořádku 😉 Na cukrovce už jsi byla nebo tě neposlali?
Zrovna se chystám na monitory...to si zas mladej hodí veget, to je jasný.. a pak celou cestu domů prokope.

enka27
20. pro 2010

@luciiiie Na cukrovku jdu 4.1., je to prý zážitek... A po vánocích a pojídání všech laskomin to bude jistě zajímavé i co do hodnot. Ale snad to bude dobrý. Přiznám se, že tohle je jedno z vyšetření, kterého se moc nebojím. Jen abych se pak nedivila.
Štěpánek má holt svůj styl - monitory nemonitory. 😀 😉

luciiiie
20. pro 2010

@enka27 ono to zas tak hrozný není. I když je fakt, že po tom cukroví to bude asi pálka, jsem měla slepenou hubu celý dopoledne, ale vydržet se to dá 😉 Když to do sebe nekopneš jak starej cukrář, tak se to v tom žaludku udrží 😅
Štěpka si to tam celý jaksi sám řídí a organizuje..termín netermín...domluvy nedomluvy... 😉

jeany
20. pro 2010

Tak zase nakukuji zda je něco nového. 😀 Moc času nemám, za chvíli si jdu pro malého. Dnes hlídala babička, já jsem byla ve městě. Zítra zase nakouknu. 😉

luciiiie
20. pro 2010

Monitory jsme kupodivu prokopali...a zrovna se tam narodilo miminko....ale se Štěpkou to nic neudělalo...tak zas nic 😒

jimmy1
20. pro 2010

Ahoj holky 🙂
@luciiiie pořád nakukuju a koukám, že Štěpánovi se ještě nechce... jestli on nechce mít narozky a svátek v jeden den? 😀 držím pěsti, ať je to brzy a v poho 😉

kveta
21. pro 2010

@luciiiie , neboj, dočkáš sa.. Už je ten zázrak na spadnutie a budeš maminkou nie len na ultrazvuku... Nejak ma to dojíma... 😅

S malým sme sa presunuli na sviatky k mojim rodičom.. je milé vidieť, akí sú z neho na mäkko.. Malý je naďalej zlatíčko. Máme po prvom veľkom očkovaní, ktoré sprevádzali dva dni teploty, ale už je ťuk ťuk ťuk v poriadku.

betys
21. pro 2010

Ahoj holky.Už cinkáme!!První zub je venku a druhý se tlačí. 😀

ivetule
21. pro 2010

@betys moc gratulujeme k prvnímu zoubku. 🙂 A jak je? Podařilo se to vyléčit?

luciiiie
21. pro 2010

@betys taky moc gratuluji k zoubku 😉

Jinak u nás fůůůrt nic

Strana