Těhulky CAR Unica Brno. Přidejte se.
Tak se holky těhulky přemístěme sem - podle mě nezáleží na názoru nás těhulek, ale na názoru snažilek, kterým je fórum "CAR Unica Brno" určeno🙂
@pampeliska36 děkuji moc,no tak vydržíme do 3.1 předpokládám, že nám nanuky nerozmrazí, když platba dojde později.Jinak jsem se dívala, že jsi po KEtu a nic, tak moc držím pěstičky,aby to příště vyšlo 😵
Teda Lucinko to nemá jednoduché drobek ze jí drží zuby nechty snat tablety brzo zaberou a bude to mít za sebou.
Tak jsem psala Lucce do porodnice a nějak dlouho se neozývá.Že už by se něco dělo?A nebo si šla jen po ránu dát sprchu.No uvidíme 😉
Tak zase nakukuji a nic nového. 🤐 Už mi to připadne dlouhé, snad to Lucinka dobře zvládá. Betys díky za zprávičky. Kdyby něco nového, napiš. Všichni tu netrpělivě čekáme, že holky. 😉
Ahoj holky,
co se děje? Zatím žádné zprávy dobré zprávy, ne? Až bude mít chuť, dá vědět, tak žádná negativa, zatím čekáme,ne? 🙂 🙂
Pořád žádná SMS.Nechci Lucku pořád uhánět,tak čekám.Teď už to na sprchu nevypadá.Snad se to dobře vyvíjí. 😉
Holky tak konečně píše Lucka-Stěpánek je na světě.50 cm,3720 g.Od 7 od rana mě trapili a skončila jsem na akutnim cisaři při celkove anestezii.
Tak to nakonec proběhlo takhle.No hlavně že jsou v pořádku. 😉
@luciiiie tak už to máš za sebou ufff... obrovská GRATULACE 🙂 🙂
Štěpánkovi přejeme do života hlavně zdravíčko a at Vám dělá jen samou radost 😉
Brzy se zotav a těšíííme se na fotečky 🙂
Lucka ještě psala že je úplně hotová a že to byl mazec.Všechny pozdravuje a pak nám to popíše až bude doma.Je to pěknej pocit nosit takový dobrý zprávičky 😀
Tak koukám konečně je Štěpánek na světě. Moc gratulujeme a přejeme at hlavně krásně roste a at jsou i s maminkou brzy doma. 🙂
@luciiiie ahoj cerstva maminko 😉 MOC gratuluju a preji malemu i tobe jen a jen zdravicko!!!
@betys tak lucince moc pogratuluj je to moc šikovná maminka že to všechno pro štěpánka vydržela 🙂
Jé, gratuluji mamince a tátovi 🙂 🙂 a chlapečkovi přeju hodně zdraví, štěstí a lásky.

@janca.k ahoj 😉 no oni tam tedka nejsou. budou tam akorat 31.12. asi do desiti hodin. a pak az od 3.1. jinak pokud chces neco nutne, volej na tel. cislo pri akutnim problemu po pracovni dobe na tel. 604 215 856 - to je na na pana primare.
jinak tel. cisla mas tady 🙂 http://www.unica.cz/cs/kontakt.html