Těhulky CAR Unica Brno. Přidejte se.
Tak se holky těhulky přemístěme sem - podle mě nezáleží na názoru nás těhulek, ale na názoru snažilek, kterým je fórum "CAR Unica Brno" určeno🙂
@lukza tak nám to taky vychází podle té tvé metody 😉
a ponožky Marťula svlíká tak, že šmudlá jednou nožkou o druhou tak dlouho, dokud se mu nepovede to sundat 😎 takže pro nás jsou nejlepší polodupačky, tam se může snažit jak chce 😀 a prostě má smůlu 😝
Dneska jsme měli na návštěvě dědu a babi ze Svitav i s bratránkem, měla jsem trochu nervíky s přípravama, malinko jsem nestíhala. Když dorazili, tak jsem zrovna byla ve sprše 😲 Ale návštěva nakonec dobrý, všechno v poho, i jídlo se mi povedlo 😎 akorát jsem teda pěkně unavená 😖 půjdu myslím za chvilku do hajan a před půlnocí vstanu na odsávání.
@lukza Marťula byl v pohodě, jen když byl ospinkanej, tak si poplakal a musela jsem ho udyndat v náručí, to je holt maminka nejlepší 😵 , když je přetaženej.
Ale na to, že sem jezdí svitavští jen poskromnu (byli tady po třetí za toho půl roku co je na světě), tak byl s nima úplně v pohodičce 😵 Zatím je to tvoreček společenskej.
@luciiiie Lucinko už zítra bude velký UTZ že uplně tě ho závidím já si ho moc neužila jak mě vyšla špatně krev tak do ordinace to na mě přišlo a šla jsme tak s pláčem tak sem přes ty slzy aji moc na tu obrazovku neviděla a jen čekala co doktor řekne a na ty slova nikdy nezapomenu "čekáte zdravého chlapečka"pak sem plakala ještě víc ale už štěstím aji manžovy ukápla slzy 🙂).
Jéé takže by na té krvy něco bylo a nebo je to jen náhoda jsem zvědavá zítra na tebe na kdy tam máte být?
@lukza popravdě mi do smíchu taky moc není...jestli tam něco najdou, tak mě asi omejou..., ale pořád tak nějak věřím, že kdyby to bylo fakt nějak vážný, tak nás z té genetické poslali na tu plodovku hned. Máme tam být až 12:50, tak doufám, že bude mít paní doktorka po obědě a bude dobře vyspaná a nebude příjemná jak trn v p*deli, jak minule.
Teď mi vlastně došlo, že zlutas taky čekají děvčátko 😉
Lukzy koukala jsem,že máte hezkou hrací deku,od koho ji máte? Já chci ted koupit to lehátko s hrazdičkou.Malý z koše moc nevidí a chce koukat. Tak se dívám po různých obchodech. Asi koupím od Fisher price,je do 18kg a dá se pak použít jako houpací křesílko. A má vrnění. Doporučovala ho holčina z jiné diskuze.Dnešní noc byla super,malý hezky spinkal,kojili jsme o půl osmé večer,o půl jedenácté,ve tři a pak o půl sedmé. A ted spinkal od půl desáté do skoro půl druhé. Kulíšek. A jak se máte vy?
Luciiiie těšíme se na dobré zprávičky.
@lucifirek ta hrací deka je od tinylove a jsem moc spokojená my lehátko taky máme ale Lukymu se v něm moc nelíbilo a jestli mužu doporučit mě rehabilitační říkala že v lehátku by mimi mělo být nanejvíš 2hodiny denně a to opravdu jen když maminka musí ho tam dát že lepší je když ležína zemy protože se muže plně rozvíjet má kolem sebe prostor atdpokud je v tom lehátku tak se muže tam naučit ležet s halvičkou třeba trochu do strany a už si tu polohu zafixuje abude to dělat fut ale to ti jen píši čím mě na rehabce poučily.já mám Lukyho jen na zemy na dece a když potřebuji tak mu to přemýstím do kuchyně a leží si tam a kouká na mně.
@lukza děkuji za radu. No já to zvažuji,lehátko se mi moc líbí. Ale je pravda,že i v nosítku,vaku,nebo šátku by děti neměli být dlouho. Tak to ještě zvážím. Deku chci koupit určitě. Ted by sice v kuchyni neměl kde ležet.Ale budeme se stěhovat a tam bude prostoru dost. A bude mít aspon co sledovat. Jen nevím,jestli mu nebude zima. URčitě budu dávat pod tu hrací deku ještě deku normální. Budeme mít všude lino a koberec nikde,tak aby mu nebylo chladno od podlahy.
@lukza A od akého veku už možno nechať bábo dlhšie v takej tej pololežiacej sedačke? Zvažujem totiž takéto čosi: http://www.postielky.com/hojdacka-home-basic-ze...

@lukza U mňa to vychádza podľa Tvojej sedmičkovej metódy.