icon

Téma IVF 3

murasek
13. říj 2008

Mile kocandy, nedalo mi to a pokracuju v tematku pod priznacnym nazvem IVF 3 😀 tak sup sup sem 😅

sisa32
10. dub 2009

Jakej jsi koupila slunečník ?

masle
10. dub 2009

háček - supeeerrr! Je krásná! Tak snad bude sedět 😅 Jsi šikula a navíc rychlá šikula!! 😀 Tak buď mi to pošli na dob. nebo si to předáme na tom srazíku jestli budeš... 🙂 😉

kacatko03
10. dub 2009

ahoooj....

odpolko jsem tu měla tehu segru (která ne a ne porodit) s manžou a pak byli u tchínovců na grilču 🙂

masle: my stli v koloně na cestě ven z prahy...a lidí taky jak sraček....hruuuuza zítra jedeme k babičce do Mirovic, pak k Tomovo bratranci na grilování a večer rychle domu na vratné lahve....v neděli další grilování u známých ´...se dovalim asi po víkendu jak kulička....a v pondělí koledovat s Fifinou. malej měl k večeři kaši ve flašce...sem ji ochutnala a je to teda hnus ale malej to vyžadl tak uvi jak bude plejt a zda nebude bolet bříško.....

holky všem veselé Velikonoce a kýble s vodou připravený 😉

jo a ještě se vám musím pochlubit co vymyslela neteř....říká Tomovi že na svět přišla tunelem, a proč Tobík přišel bříškem? 😀 tak se ptala jestli se Tobik do tunelu vešel 😀 😀 😀 sem málem spadla ze židle 😀

dagina
10. dub 2009

Je to normoš, neznačkový, není na něm nic napsané, ale na kočík pasuje parádně. Takové u vás musejí být také 🙂 .

kacatko03
10. dub 2009

holky já chci taky vidět tu čepičku ale kdeeee???

sisa32
10. dub 2009

Jé Masle díky. Stačí to takhle ty barvičky? Chtěla jsem větší dírky, ale u toho vzorku vypadají ty barevný proužky blbě. Poslat to můžu po zaplacení za 37 kč, to ti pošlu č. ú., nebo předat osobně, ale nevim, kdy ten srazík bude ? A ta velikost je fakt dobrá ? Aby to nebylo Veru velký.

dagina
10. dub 2009

Kacátko a horkou nebo ledovou vodu 😀 😀 ???????????

kacatko03
10. dub 2009

dagi ledovouuuuu 😀

sisa32
10. dub 2009

Kači, háček album. 😉

sisa32
10. dub 2009

A ségra je doma, nebo už v porodce ? Jestli jsi to už psala, tak se omlouvám a jsem pako. 😅

kacatko03
10. dub 2009

sisa...no jo já to hledala pod sisou 🙂 nene segra ani tuk ani jedna kontrakce...je doma.

dagina
10. dub 2009

kaci, segra čeká první dítě??

sisa32
10. dub 2009

Jestli nic necítí, tak si aspoň ještě může vychutnávat počásko, pak už to bude horší. 🙂

kacatko03
10. dub 2009

dagi: jj první ve 29letech
sisa: už je otrávená, mohli už bejt na chatě,,,říkala že to čekání je hrozný...termín měla v pondělí 6.4.

sisa32
10. dub 2009

No tak to jo. Ale navěky tam tu holčičku mít nebude. 😀

dagina
10. dub 2009

Kaci, jj, to je věk akorát 😀 , skoro jak já jsem měla Lůcu 🙂 . Porod ji nezávidím, ale nějak to dítě ven jít musí 😅 ...

sisa32
10. dub 2009

Kači, není ségra s tebou na fotce z toho baru ? je tam holčina, která mi přijde, že ti je podobná.

kacatko03
10. dub 2009

sis která fotka?

sisa32
10. dub 2009

Jsem to hledala. Tak tam není s tebou, ale myslím tuhle : http://rejli.rajce.idnes.cz/7._Rozlucka_se_svob...

kacatko03
10. dub 2009

sis: jj to je segra 😉

sisa32
10. dub 2009

Jste si podobný a obě hezký. 😉

kacatko03
10. dub 2009

jooo? tak my říkáme že si podobný nejsme 😀 ale děkujem

sisa32
10. dub 2009

Určitě jste si podobný, když mě to napadlo. 😀

masle
10. dub 2009

sis - no já nevím snad jí bude 😅 kdyžtak neumím zacházet s metrem.. 😅 Ten srazík jsme se domlouvali nějak na příští týden...ale záleží jak se domluvíme.. tak klíďo naiš č.ú...jinyk barvička super.... 🙂

kačí - jj se ségrou jste si hodně podobný 🙂 Tak to máte krušný víkend. 😀 Mě před chvílí psala kamarádka ať zítra přijedu na grilování..tak jedu s Ráďou, Ivan jde na moto a Veru je u tchánovců. Tak to taky mám rozlítaný.. 🙂 😉

sisa32
10. dub 2009

Holky dobrou, v telce nic, je mi zima, jdu chrnět, pá. 🙂

sisa32
11. dub 2009

Hezkou sobotu. 🙂

Dneska budu dělat dort, manža má zítra narozky, pak budu gruntovat, takže to bude den 😝 .

Zítra k nám přijde celá rodina na grilovačku, to bude něco, to se zase nalítám.

hacek
11. dub 2009

Jo a já jí budu pomáhat. 😀

myky
11. dub 2009

Ahoj holky,
jdu si vás konečně přečíst. venku je krásně, tak pořád courám a nejsem na PC. Škoda, že ho nemám v mobilu. Bych vás četla venku. Dneska jsem tu měla kámošku s dcerkou a bylo to fajn.

myky
11. dub 2009

Šla bych na srazíííík 😀

myky
11. dub 2009

Sluní gratulace k zubisku 😀

Strana