icon

Téma IVF 3

murasek
13. říj 2008

Mile kocandy, nedalo mi to a pokracuju v tematku pod priznacnym nazvem IVF 3 😀 tak sup sup sem 😅

masle
18. říj 2008

Ahoj Dagi 😵
Hanul - máš krásný // 😵 Tak držím palečky!!!!!!
Ahoj Sluni - tak to buď ráda. Já mám vybočení nahoře i dole tak to je ouvej 😒

chiwule
18. říj 2008

hanulko úžasné! gratulace! to je super, že se zadařilo, mám za tebe velkou radost 😀 😵

dagina
18. říj 2008

Masle, no jo, já budu v těsném závěsu za tebou 🙂 ..., dnes jsem si vyprala dětské deky, povlečení..., pomalu začnu s chystáním výbavičky, hrozně to letí.
Mury, ty jdeš myslím na krev 28.10?! Hanul asi o něco dřív...

murasek
autor
18. říj 2008

dagi - ja to mam bez krve, u nas se nedela, jen testik a pak UTZ. drz mi palce, nechci byt skromna a chci rovnou dvojcatka 😅
Uz chystas co? no dobre delas: sice nejem v obreaze, protoze tak moc nesleduji diskuzi, ale kocar, postylku apod, mate? o postylce jsem neco cetla, ze pojedete do IKea...ale jinak? 😕

hanulka3112
18. říj 2008

Holky já mám takovou radost 😵 ale ještě potichonku a na krev jdu 24.10 a teď vás jdu už dočíst 😀
Mury a ty mě budeš následovat už se těším na tvé//

dagina
18. říj 2008

Mury, držím všechny pěsti co mám 😵 , něco tam určitě bude 😉 .
Kočár vybraný máme, ale koupený ještě ne. Jinak se chystáme do té Ikei do Brna, takže by jsme tam dokoupili co nám chybí..., jen jsme docela vyšumavaný 😅 ... .

oskarka
18. říj 2008

Ahoj holky, samozřejmě, že jsme byli venku - je tam nádherně. Trochu jsem mimi vytlačovala ven domácími pracemi, ale nic, prostě až bude chtít půjde - no, do puberty snad v břiše nezůstane... Za chvíli k nám přijde manželova maminka na návštěvu, tak se jdu obléct do něčeho normálnějšího než je pyžamo🙂.

No, hanulko!!!!! To je super zpráva, huráááááá, super, mám radost za Tebe.

murasek
autor
18. říj 2008

Hanulko, budu te nasledovat! dekuju
Dagi - asi vysumavany z penizku, co? to docela chapu 😉
Oskarko - tak ty vikedny se pry rodi ostoset! tak cekame netrpelive na zpravicky!!! 😅

hanulka3112
18. říj 2008

Ahojky Oskárko, tak vidím, že mimískovi se u tebe líbí a pořád se mu nechce ven, to příjde určitě, když to budeš nejmíň čekat a už se těším co to bude a hlavně fotečky 😵

dagina
18. říj 2008

Oski, ty ještě "strašíš" jako 2v1 😵 . Jj, tchyně nemají v tuhle odpolední hodinu rády, koukej se převléknout 😀 .

oskarka
18. říj 2008

Mur, hanul, kéž by se mu už chtělo ven - je to sice teprve druhý den od termínu porodu, ale je to záhul.

murasek
autor
18. říj 2008

oskarko - neumim si to teda predstavit, ale docela ti to verim, kamoska uz funela v 8 mesici 😒

dagina
18. říj 2008

Mury, no počkej, ty budeš v nejvyšším stupni těhotenství v létě, to budeš teprv funět 😀 .

myky
18. říj 2008

Ahoj Hanulko 😀 . Takové tlustice 10. den jsou super 😀 . Moc gratuluji a přeji, ať jde teď už všechno jen tak, jak má. Já jdu 24.10. k doktorovi, tak to si můžem držet palce vzájemně.
Murásku snad je dobrá vlna, tak šup na ní 😀 a krásné, tlusté //. Možná jsem špatně četla, nebo zapoměla, kdy jdeš na test?
Oskarko, hezky si užíj návštěvu tchýňky.
Dagi já mám dneska ukízecí mánii, tak taky makám 🙂. Jen ještě nechystám věcičky, ale těšim se na to. A moc 😀

hanulka3112
18. říj 2008

Oski, to ti věřím, že chceš mít ten uzlíček štěstí už u sebe v náručí 😵 musí to být krásný pocit 😵
Dagi, tak vidím, že finišuješ s výbavičkou.
Holky jak si dopíšu text k těm fotkám, jde to ikdyž jsem je tam už vložila?

dagina
18. říj 2008

Hanul, když si otevřeš své album, pod fotkou vidíš slabý nápis "bez popisu", na nápis klikni a už ti naskočí okénko na psaní 😉 .
Myky, jj, ještě s praním chvíli vydrž 😉 , ale i tak ti to uteče, za chvíli se v nich budeš také přehrabovat 🙂 .

hanulka3112
18. říj 2008

Tak jsem na to přišla, zítra si albíčko asi rozšířím nebo počkám na další pondělní testík a pak si ho udělám 😉
Myky děkuji za pochvalu, pořád mi to příjde jako krásný sen, ale je to skutečnost 😵 a jsem ráda, že jsem už testla a spadl mi kámen ze srdce a toho 24. na tebe budu myslet 😉 🙂

murasek
autor
18. říj 2008

Myky - to vis, ze chytam vlnu 😀 testik mam mit 28.10,a le stejne to nevydrzim, behem pristiho tydne jdu ny to, kdyz nedorazi mrcha, ale ja ji verim, ze nedorazi 😉

hanulka3112
18. říj 2008

Mury, moc ti budu držet palečky a očekávat krásné zprávičky, ty jsi měla ET 12.10? Já jen, že já byla na ET 8.10. a na tetík jdu 24.10. tak podle toho usuzuji 😉

murasek
autor
18. říj 2008

mela jsem ET 10.10. po 3 dnech kultivace 😉 ty terminy na testovani se malinko lisi, kazdy CAR toma trosku jinak:ja testuju doma a pokud tam budou//, objednavam se na UTZ.
Jak se citis? ja vyborne, jsem optimisticka, i kdyz na wecko chodim trosku s hruzou...co kdyby 😕

slunickooo
18. říj 2008

JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ HANULKO, TAK TO VYŠLO 😉 😉 😉 😉 😉 😉 bože, to je tak krásná zpráva..... moc moc ti to přeju - však ty to ale víš..... tak se hezky optruj, nic nedělej jasný, držím moc palečky - ale dle těch tlustit je to určitě tutovka... 😉 😉 😉 😉

kacatko03
18. říj 2008

hanul teda to je čarucha po 10 dech, paráda.....moooooooc GRATULUJU 😉

hanulka3112
18. říj 2008

Mury, tak to by jsi v pondělí mohla testnout, to budeš taky 10 den po ET a s tím weckem ti věřím to mi nemluv, ještě když já do sebe pořád něco liju a lítám tam co chvíli, ale teď už chodím v pohodě 😉 🙂 moc ti to přeju je to fakt krásný pocit a nic se tomu nevyrovná 😵
Sluníííííí, tak konečně se na nás usmálo štěstí 😵 vím, že je to teprve první krůček, tak se pořád modlím ať je vše jak má 😉 🙂 a co ty a pokojíček pro Žanetku, už máš všechno hotové?

hanulka3112
18. říj 2008

Kacatko ahojík, jakpak se máš ty pořád jsi v nemocnici a jak to s tebou vypadá, kdy půjdeš domů?

kacatko03
18. říj 2008

hanul no snad ve 30tt coz je v pátek tak uvi na cem se domluvi ve ctrtek po vizitě...zatim je to už ok tak hlavne aby to vydrzelo...

milena26
18. říj 2008

ahojky holky

hanulko moooc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵

hanulka3112
18. říj 2008

Kaci, tak přeju ať už jsi doma a hladíš si bříško ono v nemocnici nikomu dobře není, tak se drž a zase pisni jak budeš vědět něco nového 🙂 😉
Milen ahojík, děkuju, ale ještě potichočku, ikdyž je to první krůček ke štěstí 😵 a co ty jakpak se máš?Jestli se nepletu, tak tě čeká KETík viď nebo jdeš ještě na tu genetiku či imunologii?Mám v tom trochu zmatek 😅

myky
18. říj 2008

Kačí, tak další co na pátek držíme palce. To nás ale je. Hanulka UZ, ty půjdeš domů a já zmáknu toho svého arogantního doktora 😀 .
Dagi jj. Já ještě nevím co čekáme a chtěla bych si koupit věcičky do barviček. Takže ještě nic nemám ☹ . Jen pár hračiček a ty už okukuju snad každý den 😵 . 9.11. jdeme na 4D, tak snad to tam uvidíme. Pak to bude nakupováníčko. Já se tááák nemůžu dočkat. Já bych se klíďo nechala překvapit, až u porodu, ale nějak ty obojetné věcičky nevídám. Buď vše modré, nebo růžové.

bigrendy
18. říj 2008

Ahoj holky. Hánulko strašně moc ti gratuluju . to je skvělé.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mě dopadla špatně moč tak doufám,že mě ivf udělají. ☹

myky
18. říj 2008

Rendy a co ti jako vyšlo špatně v moči? Co by ti mohlo zkazit IVF. To snad jen nějaký zánět,ne? Navíc při stimulaci se můžou brát i ATB. Takže tě kdyžtak přeléčej a bude, ne?

Strana