icon

Tlak v břiše po KET. Jsou příčinou léky?

nevimne
3. dub 2025

Ahoj holky 😊 určitě to tady někde bude ale já našla jen staré diskuze jsem 7. Den po transferu 5 denní blastocysty a mám hrozně divné tlaky v podbřišku jak kdy ze mě chtěl vylezt vetřelec 😂 a tlačí to i do zad bolest by se tomu říct nedá a jsem úplně vyflustlá jestli jsou to ty tabletky co užívám 🥴 měla některá taky tak?

hennrietta
3. dub 2025

Tvoje tělo prožívá hormonální nálož. 🙂Takže pokud to není velká bolest, která ti nebrání běžným činnostem, tak je to v pohodě. Každý reaguje jinak.

nevimne
autor
3. dub 2025

@hennrietta nene ničemu no nebrání 😊 jen je to prostě zvláštní pocit 😂

nevimne
autor
3. dub 2025

@hennrietta jsem z toho taková nesváale mám pocit že při prvním těhotenství jsem tenhle pocit měla celou dobu bohužel když měl chlapeček 23 měsíců tak nám umřel 😢 tak jsme celá rodina jak na jehlách jak to dopadne

reeeza
3. dub 2025

Udělala bych si test 7dpt už by mohl být pozitivní

nevimne
autor
3. dub 2025

@reeeza tak já to na tajňaka zkusím 😂

hennrietta
4. dub 2025

@nevimne To je mi moc líto..
ale nějaké tlaky apod. nic o prosperujícím nebo neprosperujícím těhotenství neřekne. Já dělala tuším 10. nebo 12. den těhotenský test po KET. Pro mě byly horší ty další 2 týdny čekání na UTZ a jestli bude srdíčko.

nevimne
autor
4. dub 2025

@hennrietta a je všechno v pořádku?😊

nevimne
autor
4. dub 2025

@reeeza test zatím nic 🥴

merope
4. dub 2025

@nevimne Já mám pocit, že už jsem taky vždycky cítila totální změny, jak se "roztahuje děloha" a podobně. Psychika + hormony. Držím palce, ať to vyjde.

nevimne
autor
4. dub 2025

@merope to bych byla moc ráda 😊 máme tam ještě jednoho eskymáčka ale to bych byla ráda kdyby byl sourozenec a bohužel už jsem stará a musíme platit plnou palbu tak snad se na nás konečně usměje štěstí 🍀

merope
4. dub 2025

@nevimne Taky jsem rodila ve 43 letech. Je to boj. Držím palce, ať to dopadne.

nevimne
autor
4. dub 2025

@merope děkuji 😊 jak za mě je věc číslo já se na to kolik mám vůbec necítím 😂 ne že by to bylo moc ale dvacet už mě taky není 🤣

hennrietta
4. dub 2025

@nevimne Prcek už má 3 měsíce. 🙂

nevimne
autor
4. dub 2025

@hennrietta juuu tak užívejte 😍

hennrietta
4. dub 2025

@nevimne Děkuju.😇

nevimne
autor