Transfer únor 2021. Je tu nějaká spřízněná duše, která podstoupila?
Ahoj, najde se tu nejaká spřízněná duše, co podstoupila transfer tento měsíc? Třeba bychom si mohly zpříjemnit to nekonečné čekání 🙂.
@terezicka19 Ten jsem užívala při IUI, teď mám ustogestan 3-0-3 🙈 Taky už jej mám po krk,ale prý případně celý první trimestr, ale v klidu,to už je to nejmenší. Po něm je výtok jasný...skoro celodenní,ale včera byl chvilku fakt jiný, ale snad dobré 🙏 Taky jsem četla různé diskuze a většinou ok, jen to vyděsí... hlavně, když já mívám před ms podobný... možná ještě tělo trochu bojuje... hlavně, že to není krev 🙏 Ale jinaknjak píšeš, dneska bych nepoznala, že jsem těhu, bez bolestí, dobré ❤️
Holky, tak já nic. Od stredy MS, dnes krev a hcg 16. Tzn, že se embryo přestalo vyvíjet.
Tak ja mam za sebou 13ty den a porad snehobilo
@hejluc To mě mrzí 😔
@terezicka19 Ahooj, já viděla srdíčko poprvé včera ❤️ 😊 A co teď s těma cystama? Mně jednu velkou při OPU odsali. Ale vaječníky mám pořád hodně bolestivé zvětšené teda 🤨
@terezicka19 Já podle poslední ms 7+3, ale dle ultrazvuku o týden míň 6+3... musí se to asi vyvrbit ještě přesně, ani doktorka mi přesně neřekla zatím 😊 Tak to je fajn, že se ti vstřebá 👍 A jak se cítíš? Nevolnosti, výtoky,nebo něco podobného?