icon

Viróza. Potkalo to některou?

daisy81
31. črc 2020

Ahoj holky.mam za sebou už 6KET, nechtěla jsem testovat, protože po minulém zklamání už jsem byla zralá k chocholouskovi.Ale dnes jsem udělala mama test a jsou tam ty dvě carecky 🍀. jenže mě chytil bacil a jsem totálně zahlenena a topím se ve vlastním potu a tím že si nemohu nic dát taky trpím a nevím co bude.Potkalo to některou z vás? Zvládne to mimi?

michaela_2
31. črc 2020

@daisy81 já si prošla nějakou hnusnou virozou na začátku každého těhotenství (u prostredniho to bylo i s blitim atd 🙈). Všechna těhotenství dopadla dobre 🍀
Hlidej si jen, abys dostatečně pila a nebyla dehydratovana. Budete určitě v pořádku

mona91
31. črc 2020

@daisy81 já měla u obou tehu virozu hned na začátku pro plod jsou rizikem vysoké horečky takže na ty pozor jinak když je to dobře založené tak to zvládne 🙂

daisy81
autor
31. črc 2020

@mona91 včera jsem zkoušela měla jsem 37,5 ale potim se teda dost

mona91
31. črc 2020

@daisy81 tak 37,5 je jen zvýšena takže dobrý jakmile by bylo nad 38 tak srazit, buď paralen nebo jako u děti zabaly

kmarie81
31. črc 2020

viroza může být příznakem začínajícího těhu, hlavně pij a snaž se tu teplotu držet do 38 °C

daisy81
autor
31. črc 2020

Díky moc doufám že to dobře dopadne 🙏

amazonkajanik
31. črc 2020

@daisy81 Jj,byla jsem asi 12tt když jsem dostala rýmu a kašel. Kašle jsem se bála víc,aby to malému neublížilo. A rýma se mě pak držela až do porodu. Teplotu jsem myslím neměla. Horší bylo,když mě pak v 7měsíci chytly zuby.

mona91
31. črc 2020

@amazonkajanik zuby mě teď chytly už v prvním trimestru 🤦‍♀️ Synovi rostlo stoličky a mě zuřila osmička 😂

amazonkajanik
31. črc 2020

@mona91 taky to máme v souběhu. Měla jsem na prd zubařku, jinak by mě tem zub v těhotenství nechytl. No,nakonec to skončilo tak,že ho nešlo zachránit a je 2měsíce venku. Teď nová dělá resty za starou. Ta předchozí nedělala vůbec rtg a spoléhala se na starou dobrou techniku "tak kde vás to bolí " 😂

luciere
2. srp 2020

@daisy81 na takovem zacatku jsou strasne riziko vysoke horecky, ja to taky tak mela a dali mi atb. ktere se mohpu v tehu. Neni to prdel

andyskarsgard
3. srp 2020

Já jsem měla celou dobu alergii na začátku šílenou a zvýšenou teplotu 37,2 max od začátku hormonů až do konce prvního trimestru. 😳 Teď jsem ve 21tt a zvládly jsme to v pořádku. Rýmu mám pořád. Ale je to alergická a nic na to nemůžu.

alcar
3. srp 2020

To ze se potis muze byt i hormonalniho puvodu. A jinak ja mela pri kazdem tehu na zacatku virozu. Jak uz tady nekdo psal, muze to byt tim tehotenstvim. Drzim pesti, at je vse v poradku.